Steelseries Siberia V3 Prism Gri Kulaklık Yorumları

Steelseries Siberia V3 Prism Gri Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2017
    Beş Yıldız

    400 Liralık kulaklığa orta ve ortanin biraz üstü oyunculara uygun demek.. Bence gayet bilgisayar oyunu oynuyorum diyen herkesin kullanabileceği mükemmel bi kulaklık. daha iyisine kimsenin ihtiyac duyacağını düşünmüyorum. kimse o kadar elzem bişey yapmıyor oyun oynuyoruz alt tarafı :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2016
    Güzel bir ürün

    Steelseries'in bu ürünü başarılı bir ürün. Uzun süre kullanımda ilk başlarda biraz kulaklarınızı ağrıtsada bir süre sonra alışıyorsunuz. Tavsiye edebileceğim bir ürün. Orta seviye ve ortalamanın biraz üstü oyuncuların tercih etmesi doğru olacaktır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2016
    Ses kasmaya birebir

    Hızlı ve güvenli kargo, güzel tasarım ve kaliteli bir kulaklık :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2016
    4/4 BİR OYUNCU KULAKLIĞI

    Fiyat olarak Pahalı olabilir ama Ömrüünüz boyunca kulanabileceğiniz bir Kulaklıktır Verdiğiniz paranın da emeğini karşılar Hepsiburada ya da Teşekkürler:)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Steelseries Siberia V3 Prism Gri Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Steelseries Siberia V3 Prism Gri Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat