Rowell RVL-22000 Uydu Alıcısı Yorumları

Rowell RVL-22000 Uydu Alıcısı yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2014
    süper ürün

    hd ready 21 inc ekran tv ye taktım hd kanalar açıldı ve çok neti diyer kanalarda net .kargoda 12 saate geldi çok tşk ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.08.2014
    Fiyat Performans hızlı kargo mükemmel

    Hd ready lcd tv de kullanıyorum. çok iyi performans gösterdi. multimedia özelliği çok iyi ve anında okuyor. alt yazı desteği ve türkçe karakter desteği var. mp3 çalması çok güzel. hd kanallardaki kanal geçiş hızıda çok iyi. iyiki almışım. BU FİYATA GÖRE HERKESE TAVSİYE EDERİM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2014
    İyi ürün

    Cihazı ertesi teslim aldım ve hemen takıp kulllandım.fiyatına göre bence süper kanal geçişler gayet hızlı görüntü gayet hızlı kanallar kurulu kumandası da gayet hoş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2014
    HARİKA .

    ARKADAŞLAR ALDIM KULANDIM ÇOK GÜZEL ÇALIŞIYOR. SONRA 2 ADET DAHA ALDIM . HD KANALLAR DA MÜKEMMEL . MAKİNE ÇOK KOLAY . ÇOK MENUN KALDIM .

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2014
    HD kalitesi güzel

    HD kaliteli yayınlar güzel, şifreli hd leri izleyemiyorum. ama diğerleri çok güzel. program akışını görebiliyorsunuz, 2 kanal arasında recall ile gezebiliyorsunuz. küçük olması tv nin arkasında gizlenmesi güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2014
    FİYAT PERFORMANS İYİ

    ÜRÜNÜN FİYATI, YAPABİLDİKLERİ KARŞISINDA GAYET İYİ. HAZIR BİR TV LİSTESİ İLE GELİYOR. İYİ ORGANİZE EDİLMİŞ. PVR KISMI VE USB DEN YEDEKLEME İYİ. OTA İŞLEVSEL GÖZÜKMÜYOR. FULL HD KALİTESİ BAŞARILI, MEŞHUR MARKALARDAN GERİ KALMAZ BENCE.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2014
    Kesinlikle Alın

    Almadan önce yorumları okudum dedim bu fiyata bu ürün zordur ama hakikaten öyleymiş cihaz bu paralara bedava içinden hdmi kablosuda çıktı usb den film izledim bir tane diziyi usb ye kaydettim daha ne olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2014
    Fiyatına bakarak iş görürür.

    Üründe görüntü kalitesi, kanal geçişleri iyi küçük bir cihaz. Menüleri kolay ve kullanışlı. Eksi tarafı ise her sabah fişten çıkarıp geri takmak zorunda kalmamız. Bunu yapmadığımız müddetçe kumandayı kullanamıyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.06.2014
    begendim

    HDMI kablo yanina geldi. Kargo baya hizli idi. kanal gecisleri iyi sayilir. Cozunurlugu de iyi. fiyatina gore cok guzel bi urun. siteye çok tesekurler

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2014
    çok kullanışlı

    Biss var. Kanallar sıralı geliyor. Ekran çözünürlüğü ayarlanabiliyor. kanal geçişleri normal. txt. var. Usb kaydı kaliteli ve kolay kullanımlı menusu var. LCD-led tv arkasına kolay monte ediliyor. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2014
    Cihaz beklentilerimin üstünde çıktı.

    Tavsiye ederim normal uydu fiyatına hd uydu kanal geçişleri biraz yavaş ama fiyatina gore 10 numara cihaz beklentilerimin üstünde çıktı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.06.2014
    goruntu kalitesi hayal kirikligi

    Hd yayinlar fena degil fakat sd yayinlar vasat.mini standart uydu alicilardan tek farki hd kanal izleyebilmek baska artisi yok fiyatina gore bir urun

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.06.2014
    KULLANAN ARKADAŞLAR.

    cihazın desteklediği video formatları hakkında bilgi verirse alacak arkadaşlar için ve tabiki benim içinde bi referans olacak. bu arada cihaz sabah 59 du şimdi 69 oldu. oynamayın rakamlarla yahu :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2014
    bu fiyata kaçmaz

    bugün kargo elime geçti. kanalları ayarlı bir şekilde geldi. gayet sağlam ve kullanışlı bir ürüne benziyor bu fiyat aralığında bence en sağlamı

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.05.2014
    Mükemmel bir F/P ürünü

    Ürün için internette çok fazla bilgi yok ve bu nedenle çekinerek aldım. Fakat ürün çok iyi çıktı, kanal geçişleri biraz uzun onun dışında görüntü kalitesi ve özellikle kumandası çok kaliteli. Bu fiyata bu ürün gönül rahatlığı ile alınabilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rowell RVL-22000 Uydu Alıcısı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rowell RVL-22000 Uydu Alıcısı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat