Sennheiser Momentum On-Ear Krem Kulaklık Yorumları

Sennheiser Momentum On-Ear Krem Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2019
    fiyat performans ürünü

    Daha önce Akg 450 on ear kullanıyordum, on ear kulaklık camiasındaki tüm reviewleri okudum deli gibi, birkaçını da denedim. Burada sennheiser'ın bir de around ear kulaklığı tıpa tıp aynısı sadece kulaklıklar daha büyük ve yumuşak padler üstünde deri var, onu denedim, noice cancelling müthiş, hatta korkutucu seviyede, ve sosyal olarak biraz kopuk takılırsınız. Bu kulaklık ise, on ear, noise cancelling değil, noise gard var, aktive olduğunda belli bir sıkışma sağlayıp dış sesi biraz kapatıyor (yeterli seviyede). Kulağınız büyükse bu on ear kulaklık tam performans vermeyebilir. 1 saatlik kullanımda kafadaki deri kayış rahatsız ediyor, ki normal, arada bi mola vermek lazım, kulakları dinlendirinki ses sarhoşluğu olmasın. telefon bağlantısında ses gayet iyi, mikrofon görevini yapıyor. Thrash metal, death metal gibi distortion seviyesi yüksek parçalarda baslar biraz tizi yutuyor, house, elektronik vs müziklerde güzel performans veriyor. Ses şiddeti çok yüksek değil, sennheiser dengeli ses vermesiyle ün salmıştır zaten. Flat ses maalesef yok, bu segmentteki çoğu kulaklık gibi aptx codec kullanıyor, müzisyen değilseniz bir önemi yok. Ivory rengi biraz hipster görünümü veriyor, bluetooth bağlantı sorunsuz çalıştı kullandığım 3 ayda, sadece bakanlık gibi yerlerde jammerlardan ötürü biraz kesinti yapabilir, normal. taşıma kılıfı çok şık, içeride kıvrılıp hasar görmez, bu fiyata daha performanslı ve güzel bir kulaklık ben görmedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2017
    Kalite üst düzey

    On-ear kulaklık olarak bence tartışmasız en iyisi. Noisegard dinlediğiniz müziği hiç etkilemeden çalışıyor. High ve mid performansı çok iyi. Bas ise bana yeterli geldi. Yüksek bas dinleyenleri tatmin etmeyebilir. Daha önce dinlediğim tüm şarkıları en yüksek kalitede Spotify üzerinden dinliyorum. Heavy metal, hard rock, alternative, indie, classic rock, vb. türlerde son sesin bir altında dinleyebiliyorum. Son ses çok güçlü, kalitede sıkıntı yok. Kulaklık dinlediğim parçaları resmen yeniden keşfetmeme sebebiyet veriyor. Tam handikap denmez ama kötü kayıt dinlediğinizde definition yüksek olduğundan rahatsız ediyor, hemen kapatmak istiyorsunuz :) Konforu, malzemesi ve kullanımı tam puan. Telefon görüşmeleri çok net. Aradığım kişilerden olumlu bildirim aldım. Bluetooth bağlantı çok güçlü. En önemlisi kapatamadığınız noise cancelling özelliğine rağmen 22 saate kadar kullanım sağlıyor. İnternet üzerindeki inceleme videolarını da izledim. Kullanan insanların anlatımından bile memnuniyetleri anlaşılıyor. Ayrıca Hepsiburada hızlı gönderi seçeneği ile akşam verdiğim siparişi ertesi gün öğlen işyerime ulaştırdı. Bütçenize uyuyorsa her şekilde tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2017
    MÜKEMMELLL

    Ürün ses kalitesi olarak mükemmel.Kablosuz özelliği ve çekim kalitesinde de çok kullanışlı.Tasarımı oldukça şık ve havalı.Tek kelimeyle MÜKEMMEL.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2016
    kablosuz kulaklık aşkı

    abi yıllardır bir kulaklık kablosuz olursa acaba ses kalitesi kötü olur mu diye uzak durrdum ama bu kulaklıkla tanıştım tanışalı bu düşüncelerim komple yok oldu abi o kadar canlı ve gecikmenin olmadığı bir sesi adamlar nasıl vermiş bilmiyorum bileydim daha önce alırdım tasarımı falan da on numara beş yıldız tek eksisi bağımlılık yapıyor olması adamlar yapıyorrrr yaaaa

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sennheiser Momentum On-Ear Krem Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sennheiser Momentum On-Ear Krem Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat