Sennheiser PX 95 Gümüş Kulaklık Yorumları

Sennheiser PX 95 Gümüş Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2017
    Muazzam bir seçim.

    Sadece Hepsiburada'dan değil, internet üzerinden yaptığım en iyi alışveriş. Ürünün harikulade tasarımı bir yana, Sennheiser Türkiye'nin kargolamadaki kusursuzluğu ve garanti belgesini gönderi tarihinde onaylamaları takdire şayan. Umarım işlerini hep böyle güzel yaparlar ve sadık müşteriler kazanırlar. Şık, hafif ve dolgun sesli bir kulaklık arıyorsanız, ikinci kez düşünmeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2017
    Yıllardır özlediğim dizayn

    Kulaklığı çok beğendim. Bu fiyata bu performans gerçekten çok iyi. Biraz tiz frekans problemi var ancak o da bu tarz bir kulaklıktan beklenecek seviyelerde. Kafa bandının ince olması boyunda taşımayı kolaylaştırıyor. Çok hafif, bütün gün kullanılabiliyor. Eğer PX-100 model kulaklığı sevenlerdenseniz PX-95 benzer ve kaçırılmayacak bir ürün. Beni yıllar öncesine götürdü, retro bir havası var. Gündelik kullanım için ideal. Küçük bir not: gürültülü ortamlarda bu tarz kulaklıkları kullanamazsınız zira çevre gürültüsünü kesmezler. Ayrıca toplu taşıma araçlarında sesi açarsanız çevrenizdekiler rahatsız olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2016
    Cok hafif

    Saatlerce kulaginizda olsun hic hissettirmiyor kendi. Ses seviyesi ise boyutuna gore gayet yerinde. Profesyonel bir kulaklik istemiyorsaniz tam sizlik. Fazla gurultulu yerlere gore degil ses engelleme duzeyi dusuk

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2016
    retro tipe bayılıyorum

    On numara ses ve tasarım! alın derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.06.2016
    net

    hiç düşünmeyin, çok konuşmaya gerek yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2016
    eski tip yeni teknoloji

    Hızlı gönderi özelliğine hayran kalıyorum bu sitenin :) Ürün çok hafif ve kablosu çok güzel. Metal bandı çok hoşuma gitti. Sesinde Alman teknolojisinden gelen bir sahne efekti var. Ben sevdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2016
    Rahat ve kaliteli...

    Kullanımı çok rahat ve hafif bir kulaklık...Ses detayı oldukça iyi, aşırılık yok. Yorulmadan uzun süre müzik dinleyebiliyorsunuz. Başarılı...

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2016
    Fiyatından çok daha kıymetli görünüyor ve çalıyor.

    Ben bu kulaklığı görür görmez çok heyecanlandım. Sesini de duyunca işte bu dedim. Görüntüsü süper kaliteli ve sanki vintage bir kulaklık. Yani eskiden günümüze gelmiş nadide bir ürün gibi. Sesi harika. Çok tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sennheiser PX 95 Gümüş Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sennheiser PX 95 Gümüş Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat