Sennheiser Momentum 2 G Ivory Kulaklık Yorumları

Sennheiser Momentum 2 G Ivory Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2016
    Parası Olan Düşünmeden Alsın

    Ses Kalitesi - Kulaklık ses kalitesi olarak gayet iyi. Bas tiz mid birbirine karışmıyor. Rock,metal, klasik müzik dinlerken ayrı bir keyif veriyor. Ancak rap ve pop müzik dinlemek için kullandığımda basslar yeterince derinden gelmedi gibi. Basslar daha çok keskin ve kısa karakterli gibi. Kulaklık burn-in olunca değişedebilir bass konusunda tam emin değilim. Midler ve tizler bir sennheiser klasiği olarak mükemmel. Malzeme Kalitesi ve Tasarım - Kafa üstü kulaklık alırken ilk önce ses kalitesine baksam da dış ortamda kullanırken kulaklığın duruşu şıklığı önemli. Bu konuda Sennheiser kalitesini konuşturmuş diyebilirim. alüminyumundan tutun plastiğine, derisine, kumaşına kadar 1. kalite ürün ve işçilik seçilmiş. Hele o kulağa temas eden deriye dokunmak bile ayrı bir keyif. Renk olarak kulaklık kahverengi giysilerle gayet şık duruyor. Tarz olarak zarif ve karakter dolu. Bir beats kulaklığı bunun yanında 14-15 yaşında çocuğun kullanacağı bir oyuncak kulaklık gibi duruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2016
    Tasarımı ile aklımı aldı

    Bu kulaklığın bir önceki versiyonunu senelerdir kullanıyorum. Bu yeni çıkan momentum 2lerin hem katlanabilir olması hem de yeni renkleri aklımı aldı. Fiyatı kulağa yüksek gelse de ben Sennheiser kulaklıkların evladiyelik ürünler olduğunu düünerek acımadan paramı veriyorum. Önemli olan fiyat seviyesinin yurtdışına yakın olması ki bu konuda türkiye sennheiser etik davranıyor ve benzer fiyatları uyguluyor. Ben şiddetle tavsiye ediyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sennheiser Momentum 2 G Ivory Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sennheiser Momentum 2 G Ivory Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat