Plantronics Voyager Legend Bluetooth Kulaklık Yorumları

Plantronics Voyager Legend Bluetooth Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(49 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2017
    Beş Yıldız

    mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2017
    Mükemmel

    Mükemmel ürün çok kaliteli voyager legend Bluetooth kulaklık kullanıyorsanız mutlaka yanınızda olması gereken bir ürün hem koruyucu kılıf hemde şarj ediyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2017
    Beş Yıldız

    Fiyatı oldukça pahalı ama gözümü karartıp aldım.Çünkü bluetooth kulaklık çok kullanan biriyim.İş yerimde iki telefonum da sürekli bağlı durumda.Ses kalitesi iyi, bağlanan telefonları diğer ürünler gibi zaman zaman bağlantıdan düşürmüyor.Taşınabilir koruyucu şarj kutusu tam isabet olmuş.Şarj sorunu hiç yaşamadım.Kulağa çok iyi oturuyor ve düşme hissi uyandırmıyor.Sürekli Bluetooth kulaklık kullanan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim...

  • NI1 aracılığıyla, 18.01.2017
    HARİKA

    Daha öncede kullanmıştım. Diğer markaların bir çoğunu denedim. Bu marka kulaklığın babası. Buna çok övülen SONY dahil hikaye.

  • NI1 aracılığıyla, 05.01.2017
    Mükemmel ses kalitesi & çok hafif tasarım

    Ürünü çok beğendim. Özellikle gürültülü ortamlarda dış sesleri mükemmel filtreliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2016
    Bu fiyata bu kalite

    Mükemmel ürün. Sanki kulağınızda yokmuş gibi. Ses harika. Android uygulaması var. Ordan da kontrol edebiliyorsunuz. Fiyat a gelince mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2016
    Mükemmel

    Ürünü kesinlikle tavsiye ediyorum,kulağımda ğırlık yapar ve düşer diye tedirgin oldum ama okadar hafif ve kullanışlı kiadeta kulağınızda yok sanki,ses kalitesi çok iyi ve özellikle rüzgarlı ortamda kesinlikle karşı tarafa rüzgar sesini duyurmuyor.Müzik dinlemesi çok keyifli kaliteyi kulağınızda hissediyorsunuz. Hızlı gönderi ürün ertwsi gün elime ulaştı. Almak istiyenlere şiddetle tavsiye ediyorum.

  • Media Markt aracılığıyla, 16.11.2016
    Mükemmel

    mükemmel bir ürün, tek isteğim yedek şarj kablosu. Herkese tavsiye eciyorum bu ürünü. Kullanımi gayet rahat, kulağımda olduğunu unutuyorum çoğu zaman.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2016
    tavsiye ederim.

    Ürünü alalı 1 hafta oldu oldukça memnunum ancak rehber de kayıtlı olan kişilerin isimlerini telefon çaldığında söylemiyor ve sadece 1 kez çalıyor (kulakta takılıyken), bunun haricinde şarj süresi mükemmel, çok hafif ve gösterişli, kalabalık ortamlarda sesiniz karşı tarafa son derece net gidiyor herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.10.2016
    ürün süper

    ürün çok çok güzel , tek sorun ürün teslimatı aman ARAS KARGO ile almayın da ne yaparsanız yapın ürünün artıları dış sesleri almıyor , müzik dinlenebiliyor , şarjı gayet iyi ve hafif

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2016
    Mükemmel

    Çok Mükemmel Bir cihaz Yapmışlar bir süre sonra kulağınızda olduğunu unutuyorsunuz. harika tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2016
    Tek kelimeyle mükemmel

    Tek kelimeyle harika bir cihaz. Değişik markalarda kablolu ve kablosuz kulaklık kullandım ama bunun gibisini gerçekten görmedim. Her şeyiyle mükemmel bir cihaz. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2016
    Düşünmeden alın.

    Ben bu kadar kaliteli bir bluetooth kulaklık görmedim. Şimdiye kadar kullandıklarım çöpmüş. Parasını son kuruşuna kadar hak eden bir ürün. Sensörleri acayip güzel çalışıyor. İphone 6s ile kullanıyorum sorunsuz ve harika bağlanıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2016
    VAZGEÇİLMEZ

    Plantronics voyager legend sahibiyseniz mutlaka almalısınız... Hem koruyucu hem ilave şarj...

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2016
    beklediğim gibi...

    öncelikle hepsiburadaya hızlı gönderi için,müşteri hizmetlerini aradığımda gördüğüm nezaket ve çözüm için teşekkürler. Ürün kaliteli parasını hakediyor.Ancak kulağımda biraz ağrı yaptı yani kulağınızda unutamıyorsunuz!kulağın iç tarafına değen kısmı en küçüğünü takmama rağmen ağrı yaptı.aşırı olmasada kullanım konforunu etkiliyor.Yine de güzel ve kullanışlı.Artık eller serbest!

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2016
    Kesinlikle Tavsiye ederim

    Ürün elime 21.01.2016 tarihinde elime gecti ve iPhone 6s Plus ile test ettiğimde gercekten basarılı bir ürün oldugunu düsünüyorum. Çağrı geldiginde asistanın ingilizce olarak kişiyi soylemesi anlaşılır şekilde. Rüzgarlı havada karsı tarafa sesiniz net anlaşılıyor.Hatta ve Hatta Siriyi kullanan biri olarak Siri rüzgarlı havada bile söylenenleri algıladı.Karşı tarafın sesi ise net bir şekilde geliyor. Tek eksisi Asistanın Türkçe olmaması gelen çağrıları ancak "Answer" diyerek açabiliyorsunuz(Yanlış anlaşılma olmasın Sesden ziyade Mikrofunun altında ve arkasında gerekli tuslar bulunuyor). Müzik Performansı Spotify Premiumla idare edecek seviyede. LG HBS900 modelinide kullanan birisi olarak Bass yok. Ama boyle bir kulaklığa yeterli olarak düşünüyorum. iş başında orta sesle gercekten sizi rahatsız etmiyor ama sesini açtığınızda müzik performasının olmadığı anlaşılıyor. Tasarıma gelince 5 Saatlik kullanımda kulağımı asla rahatsız etmedi. Ürün gercekten Cok karizmatik. Kulak içi olsaydı bence Süper olurdu.Full sarjda 5 saat boyunca (%70 ses iphone da) müzik dinledigimde asistanın 3 saatlik sarjı oldugunu soyledi. İki kulak içinde rahat bir yapısı var. LG HBS900 ile arasındaki fark ise çağrılarda kesinlikle Voyager Legend Derim. Ses Performası gercekten cok başarılı özellikle rüzgarlı havalarda. Müzik konusunda LG derim (Harman Kardon oldugundan diye dusunuyorum). Rahatlık bakımından kesinlikle Voyager Legend. LG boyunda bir sure sonra rahatsız ediyor. Son olarak yukarıda da bahsedildiği gibi kutu içeriği eksiksiz bir şekilde geldi. Müzik dinlemeyi seviyorsanız Hip-Hop,Rock vs.. Harici kulaklık bulundurum derim. Onun dışında tasarımı olsun, duruşu olsun , rahatlığı olsun, çağrı performansları olsun kesinlikle tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2015
    ÜSTÜNDEN ARAÇ GEÇTİ

    DAHA ÖNCE ALMIŞTIM 3 SENEDİR KULLANDIM. YERE DÜŞTÜ VE ÜSTÜNDEN ARAÇ GEÇTİ. DIŞI DEFORME OLDU AMA HALA ÇALIŞIYOR. YENİSİNİ ALDIM. ÇÜNKÜ İKİ TUŞU DA ARAÇ GEÇİNCE DAĞILMIŞTI. GÜZEL ÜRÜN. KEŞKE ŞARJ KUTULU OLSAYDI. ÇOK BEKLEDİM AMA ŞARJ KUTULUSU GELMEDİĞİ İÇİN ALDIM... ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM...

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2015
    uzun süre kullanımda yetersiz

    ses kalitesi çok iyi ancak ilk zamanlardaki verimi alamıyorum. artık sürekli kesinti oluyor. bluetooth bağlantı kopuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2015
    Arayanın adı türkçce değil

    Cihaz mükemmel. Ses kalitesi de harika. Ancak arayanın adını türkçe okuyamıyor. Sitesinden update etmeye çalıştım. Ancak Türkçe seçeneği yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2015
    GÜZEL

    SESLİ CEVAP VERME TÜRKÇE OLMALIYDI.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Plantronics Voyager Legend Bluetooth Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Plantronics Voyager Legend Bluetooth Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat