Plantronics Backbeat GO 2 Siyah Kulaklık Yorumları

Plantronics Backbeat GO 2 Siyah Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(26 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 25.04.2018
    Mükemmel

    Ses performansı yüksek kaliteli ürün. Go 3 de kullandım fakat bu daha iyi. Düşünmeden alın

  • NI1 aracılığıyla, 30.12.2017
    Urun boyutu

    Urun ses kalitesi cok iyi. Ios ile uyumlu. Ekranda pil gostergedi cikiyor. Ancak benim gibi normal ve altinda genislikte kulak deligi olanlar icin urun rahatsiz edici. Almadan once fiziki olarak kulaginizda denemenizi tavsiye ederim. Kutudan cikan en kucuk silikon baslik bile kucuk geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.09.2017
    On numara beş yıldız

    Kılıfı ile tamamen işe yarayan bir ürün. İos destekli telefonlarda kalan bataryayı gösteriyor. Sarjlı kılıfı ile sarj sıkıntısı olmayan bir ürün. Ses seviyesi 5/5. Ses kalitesi 4.5/5.

  • NI1 aracılığıyla, 07.08.2017

    Ürün fiyat - kalite performansı yüksek bir ürün. Ses kulakiçi bluetooth kulaklık için oldukça kaliteli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2017
    Dört Yıldız

    Tereddüt etmeyin. Alın ve gönül rahatlığı ile kullanın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2017
    On numara.

    Ürüne bazıları kulağa oturmuyor bazıları sesi iyi çıkmıyor bazıları da kulağı ağrıtıyor vs demiş ancak arkadaşlar ben de ürünü 2 hafta oldu alalı ve bu süre zarfında her dakika kullanmasam da her fırsatımda kullandım ancak kulağım gerçek anlamda diğer kulaklıklarla ağrımasına rağmen bu kulaklıkla hiç ağrı sızı çekmedim. Ek olarak bas ve tizleri gayet temiz alabiliyorum. Tek sıkıntısı ense arkasında kalan kablo birazcık çirkin görünüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2017
    .Fiyat/Performance 4,5/5

    Ürünü yurtdisindan aldım.2 yıldır kullanıyorum Bluetooth menzili çok iyi yaklaşık 100 maden denedim ve kullandım yeterki arada duvar olmasın.Ozellikle spor yaparken kullaniyorum sadece ciddi anlamda çıktığı zamanlar iP atlarken ve box jump yaparken ki buda çok normal.Kulaktan çıkma yalamıyorsunuz demeyeceğim Fakat kulak yapısı ile ilgili olabilir.2 yılın üzerine pil ömrü suan 1,5 saat kadar full kullanım daha iyisi beklenemez.Fiyat/Performance 4,5/5

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.05.2017
    Üç Yıldız

    zamanın gerisinde kalmış bt teknolojisi sebebi ile baglantı kopmaları yaşanabiliyor ses kalitesi bt kulaklıklardan beklenenin üzerinde basslar tatmin edici yapı olarak ise iri formdalar kulakta pek hoş durmuyor bütceyi zorlamayacak ise yeni versiyonunu tercih etmenizi öneririm

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2017
    Beş Yıldız

    güzel bir ürün beyaz renklisi olsaymuş daha güzel olurmuş

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.04.2017
    Üç Yıldız

    Ses kalitesi iyi fakat seviyesi düşük. Bahsedildiği gibi spor yaparken ergonomik değil sürekli kulağına takma ihtiyacı duyuyorsunuz.. görünüm olarak iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2017
    Kulaktan sürekli çıkıyor.

    1 yıldız vermemim nedeni ürünün tasarımının kulak yapısına uymamasıdır. Siz itiyorsunuz o çıkıyor, siz itiyorsunuz o atıyor geri. Tutacaklar bile kar etmiyor. Kurşun şeklinde ürün yapmışlar bunun kulağa gireceğini düşünmemişler. 400 TL'lik ürünümün şuanda nerde olduğunu bile bilmiyorum. En son 6 ay önce cebelleşip kullanmayı yine kulağımda tutamamıştım. Spor yapan arkadaş heralde koli bandıyla bağladığından çıkmıyor demiştir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2017
    Kalite konuşuyor

    Fiyat performans ürünü diyebilirim . Ses kalitesi güzel tiz ve bas dengeli iPhone ile uyumu 10 üzerinden 10 diyebilirim .

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2016
    Detaylı yorum için burayı okuyun...

    Ürünü başka bir mağazadan aldım...O sebeple, yorum yazmış olmak için yazmış arkadaşlar gibi söze HB ye teşekkür ederek başlamayıp, gerçekten üşenmeden, izlenimlerimi aktarmaya ve ürünü almayı düşünenlere paralarının karşılığını almalarında yardımcı olmaya çalışmayı hedefliyorum...:) Ürünün ses kalitesi ortalama ve yeterli ancak, çok fazla beklenti içerisine de girmemek lazım...Yinede kablosuz bir kulaklık için baslar gayet tatmin edici diyebilirim... Ağırlıklı olarak spor yaparken kullandığım bir ürün...Koşarken dahi kulaktan çıktığı olmadı, ancak kalın kablosu koşu esnasında bir tarafa doğru kayarsa-ki kayıyor-garip bir dengesizlik hissi oluşuyor. Bu da boynunuzun etrafında dolaşan kablosunu ayarlamanıza neden oluyor. Kulaklık kısımları pek çok kullanıcının da değindiği üzere kaba, ancak birkaç kullanımdan sonra alışılıyor. Kabalık görünüşte, kulakta kullanım sırasında bir rahatsızlık vermiyor diyebilirim. En azından 3 saate kadar kullanımlarda ben bir rahatsızlık duymadım.... Şarj süresi yeterli, telefonla görüşme esnasında da işini yeterince yapıyor... Tere karşı dayanıklılığı konusunda şüphe yok. Spor faaliyetleri dışında ki kullanımlarda, yapısal bir problemi olmadıkça, çok uzun ömürlü olacaktır. Spor esnasında kullanmak, ömrünü bir miktar kısaltabilir diye düşünüyorum. Cihazı Samsung telefonumla, ve daha pek çok tv. vs gibi cihazla sıkıntısız olarak eşleştirdim. Bu işlemler sırasında bir problem yaşamadım. Gece Tv de film izlerkende gayet tatminkar sonuçlar veriyor... Tek sevmediğim husus, telefonumdan, yürüyüş sırasında kulaklıkla müzik dinlerken zaman zaman çok kısa süreli nadiren kesintiler olması. Bu durum herhangi bir müdahaleye gerek kalmadan kendiliğinden düzeliyor. Şarj kılıfı gayet kullanışlı, ancak kulaklığı kılıfa sığdırmak alışkanlık gerektiriyor. 4xx lik fiyatın bu ürün için fazla olduğunu düşünüyorum. İndirimde daha makul fiyatlara bulunabilecek ve ancak daha makul fiyatları hak eden bir ürün...

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2016
    Zamanla batarya süreleri ciddi oranda düşüyor. Onun dışında ses ve bağlantı kalitesi mükemmel.

    2 yıl önce hepsiburadadan aldığım kulaklığın sesi ve kulakta sabit kalması mükemmel. Bluetooth kulaklık olmasına rağmen özel codec i sayesinde sesde bozulma yok denecek kadar az. Çekim mesafesi oldukça iyi. 2 yıl sonunda kulaklığın tek kötü yanı batarya dayanma süresinin oldukça kısalması. İlk zamanlarında 4 saati aşan şarj süreleri veren kulaklık şu an 2 saat ancak dayanıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.09.2016
    Mükemmel

    Yaklaşık 5 saat sürekli konuşmada kullanabilirsiniz. Ses kalitesi çok iyi, bluetooth iletişiminde hiç keinti yaşamadım. Dış seslerden etkilenmemek istiyorsanız, iki kulağınıza takın. Yoldayken tek kulaklıkla konuşun. Spor yaparken de kullanabiliyorsunuz, düşmeyecektir. İkinci defa aldım çok memnun kaldım (ilkini kaybettim malesef). Hor kullanmama rağmen hiçbir yıpranma olmadı. Sadece kulağınızda olduğunu zaman zaman unutuyorsunuz, kablosuz olduğu için farkında olmuyorsunuz. Hem arabada, hem yürürken, hem de evde kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2015
    adamsın hepsiburada.com

    15 gün evvel 1 yıl önce satın aldığım kulaklığım bozuldu, gönderdim hepsiburadaya, ve 15 gün sonra sıfırı ile değişti. ne aradılar ne sordular ne de ben uğraştım. herkese tavsiyem fazla olsun hepsiburada.com olsun, senin yerine uğraşan insanlar var çünkü burada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2015
    Plantronics BackBeat GO 2

    şarj konusu haricinde mükemmel cihaz

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2015
    plantronics yetkili servisine ve hepsiburaday tesekkurler

    kablosuz bir kulaklik olarak gercekten gayet guzel. hepsiburadaya ve plantronics yetkili servisine de tesekkur ederim. kulakligi 2 kere yenisi ile degistirdiler. birincisinde sesi kotu iletiyordu mikrofondan. 2.sinde ise durduk yere bozulmustu. ama ikisinde de 0 cihazla degistridiler. ve kargoda gayet hizli geldi. sarj suresi benim icin oldukca kafi. kablo karmasasindan kurtarmasi muhtesem birsey. hatta alistiktan sonra kablolu kulakliklari kullanamaz oldum. biraz kulakta buyuk kaliyor ve zaman ilerledikce kenardaki seffaf tutacaklar yirtilip cikiyor, boyle bir problemi var. ama yinede herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.10.2014
    hafif sağlam şık

    Ürün elime bugün ulaştı ve hemen denedim, sizlerle de paylaşmak istedim deneyimimi. Kutuyusu şık ve kaliteli. kulaklığı yerinden çıkartırken fazla abanmayın yavaşça çıkarın zarar görmesin. Ürün gayet hafif ve kaliteli, kulağa oturması için 3 farklı boy kulak silikonu mevcut. eşleştirme çok basit ve bağlanılan cihazdan uzaklaşıp geri gelince otomatik bağlanıyor. kulaklığın yan tarafındaki plastik şefaf renk halkaları da kulak kepçenizin içine yerleştirin böylece kulağa güzel oturuyor bunu bilmiyorsanız kulaklık kulağımdan çıkıyor diye şikayet edersiniz.sabah 06:30 da internet üzerinden radyo dinlemeye başladım tam öğlen 11 de cihaz kapandı. bir saat öncesinde batarya düşük diye ikaz etti. şarz çantası ile 2 saat içinde şarj oldu. ürün biraz kulak acıtıyor ama alışılacağını düşünüyorum, sonuçta diğerleri de acıtıyor. dediğim gibi şeffaf kısmı kulak kepçesinin içine atmalısınız.Çok hafif, baslar,tizler gayet başarılı, son ses açamıyorsunuz zaten çok yüksek çıkıyor. Alanlara hayırlı olsun diyorum, hepsiburada.com a teşekkür ederim tekrar, hızlı gönderim ve iadelerde sorun yaşatmadığı için.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2014
    Hızlı teslimat

    Ürünle ilgili en spesifik özellik telefon görüşmesindeki müthiş performansı oldu. Müzik dinlerken mükemmel tizler baslar filan beklemeyin. Ama bluetooth olarak müzik kalitesini en iyi veren ürün bence bu ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Plantronics Backbeat GO 2 Siyah Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Plantronics Backbeat GO 2 Siyah Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat