Plantronics Backbeat Fit Stereo Mavi Kulaklık Yorumları

Plantronics Backbeat Fit Stereo Mavi Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 26.01.2017
    ürün on numara

    ürünü gear fit 2 saatim ile eşleştirdim. teleona gerek kalmadı. spor yaparken kulaktan düşmüyor. rahatsız etmiyor. ses kalitesi güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2016
    spora gayet uygun

    kesinlikle tavsiye ediyorum konforlu tasarim

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2015
    Amacına Uygun

    Öncelikle ürün 2 gün içinde elimde oldu. Malzeme kalitesinin oldukça iyi olduğunu söylemem lazım. Kullanımı ve kurulumu çok basit . Ben mavi rengini satın aldım. Gayet şık. 4 saat te bilgisayarda şarj oluyor. Yanında USB charge kablosu geliyor , adaptor falan yok. Benim için tek negatif yanı , kulakta biraz ağrı yapıyor ,kulak dokusu narin olduğundan sanırım. . Yurtdışı yorumları okudum zamanla geçeceği söyleniyor. Malzeme gayet yumuşak buarada . Gönül rahatlığıyla alınabilir. Daha koşmadım ama sıkıntı olacağını düşünmüyorum..

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2015
    Gerçekten İyi

    Arkadaşımda görünce merak saldım ve arayışa geçtim. Bu site üzerinde (Herzamanki gibi) buldum ve düşünmeden sipariş verdim. Elime henüz ulaşmadı, ancak arkadaşımdakini test ettiğimde gayet başarılı ve süper kaliteli buldum. Tek sorun kargo şirketi. Kaç gündür getiremedi; getirmeye de niyeti yok gibi. Yurtiçi kargo ile anlaşmanız bir dezavantaj. Onun dışında kalan her şeyi mükemmel....

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2015
    Düşünmeyin alın

    Bu kulaklıktan önce önde gelen markaların kulakiçi, askılı ve boyundan dolanan su ve ter geçirmeyen modellerini kullandım. Hiçbirisi bu kulaklığın tadını vermedi. Asla asla kulaktan düşmüyor. Çok hafif ve gerek koşarken gerek ağırlık çalışırken rahatsız etmiyor. Telefonu şarja takıp bir kenara koyuyorum ve doya doya sporumu yapıyorum. Gelen çağrıları da cevaplıyorum. Sessiz ortamda kulaklıktan konuştuğumu anlamıyorlar ama Gürültülü ortamda sesiniz diğer seslerle karışıyor. Çekim mesafesi, kablosuz oluşu, muhteşem müzik kalitesi, uzun şarj süresi, hafifliği... Bugüne kadar kulaklıklara verdiğim parayla bundan iki tane alırmışım. Evde işte uzun telefon görüşmelerimi de bu kulaklıkla yapıyorum rahat ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2014
    Cok Stereo BT urun denedim, en iyisi bu

    Bu urunu alana kadar bir cok Stereo bluetooth cihaz denedim en cok bundan memnun kaldim. Sarj durumunu telefona baglanmasini ya da komasini ses seviyesini kulaginiza sesli olarak bildiriyor. iPhone 6 ile kullaniyorum telefonun BT sembolunun hemen yaninda da kulakligin pil durumunu gosteriyor. Bunu yapabilmesi bile beni sasirrti :) Kulak icine rahat oturuyor dugmelerin kullanimi da kolay ses kalitesi tatmin edici spor yaparken kulagimdan dusmuyor. Sarj suresi normal kullanimda 2 gun gidiyor. Tum gun kulagimda rahatca kullanabiliyorum. yanimdan ayrilmayan aksesuarim oldu.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Plantronics Backbeat Fit Stereo Mavi Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Plantronics Backbeat Fit Stereo Mavi Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat