Plantronics M165 Marque 2 Bluetooth Kulaklık Yorumları

Plantronics M165 Marque 2 Bluetooth Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2017
    Daha İyisi Yok

    Bugüne kadar farklı markada ve hatta bu markada bile o kadar çok bluetooth kulaklık kullandım ki, sanırım sayısı 50 ye yaklasmıstır. Son bir senedir yogun öneri ve tavsiyeler ve bir o kadar da yaptıgım arastırmalar neticesinde Plantronics Marque 2 M165 aldım. Yaklasık 6 aylık deneyimimi paylasıyorum burada. 2 telefonla kullanıyorum, ikisi de iPhone 7, performansı muhteşem tek kelimeyle. Ses kalitesi iki taraflı (hem aldıgınız hem de giden ses) olağanüstü. Kulağınızda oldugunun bile farkına varamıyorsunuz, inanın o kadar hafif. Tam doluyken 7 saat konusma süresi sağlıyor, kullanmadıgınız anda yani atıl durumdayken enerji koruma modunda bekliyor yani şarjdan tüketmiyor. İşiniz gereği benim gibi telefonkolikseniz baska marka ve ürünlerle uğraşmayın, inanın pişman olmayacaksınız. Kulaklığım yanımda olmadan 2 telefonla dışarı çıktığımda kendimi huzursuz ve eksik hissediyorum, o kadar alışkanlık yaptı. Fiyatı biraz yüksek ancak sonuna kadar karşılığını alabileceğiniz bir ürün. 1/2 fiyatına yarım performans veren cihaza yatırım yapmaktansa bu ürün 2 telefon ve eşsiz performans için biçilmiş kaftan. Hiçbir sorun yaşamadan aynı anda 2 telefona çok rahat bağlanabiliyor. Tamamen tarafsız ve kullanıcı olarak gözlemim gerçekten şu ana kadar yapılanların en iyisi bana göre... Keyifli kullanımlar dilerim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2016
    Tek sorun sürekli kulagımda oldugunu unutmak

    Ürün 10 kulaklıktan sonra kral geldi pantalon cebinde iken kesinti yapmayan tek cihaz ve motosiklette hem karşıyı duyuyorum hemde sesim o rüzgarda hışırtıda net olarak karşıya gidiyor ve tek sorun kulagımda unutuyorum telefon calınca farkediyorum :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2015
    Uzun süren araştırma sonucu

    İlgili ürünün artıları eksilere göre daha ağır basıyor. + Ses kalitesi hem gelen hem giden çok güzel, + Çok hafif, + bu hafifliğe rağmen şarj süresi çok iyi, - Telefon kulaklık mesafesi max 10m, - Paketten yedek kulağa takılan aksesuar çıkmıyor Sonuç olarak başarılı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2015
    hafif ve kullanışlı

    ürünü kayınbiradere hediye aldım, 3 günlük kullanma sonucu yorumları: 1-kulağımda olduğunu unutuyorum 2-ses çok iyi geliyor 3-sesli komut ile çağrıyı başlatma özelliği çok güzel... kısacası güzel, küçük, hafif ve kullanışlı bir ürün,

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.09.2015
    sesler çok net

    sesler gerçekten çok net, beğendim,

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2015
    Küçük ve Hafif

    + iPhone 6 ve iPad 4e sorunsuz bağlanıyor. + Kulaklık küçük ve hafif, kulağınız hemen alışıyor. + iPhone 6 da pil seviyesini gösteriyor. + Müzik dinlemek için ses idare eder. - Kulaklığın şarj kısmını açık bırakmışlar kapağı yok. - Taşımak muhafıza etmek için kılıfı yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2015
    MÜKEMMEL

    FAZLA ARAŞTIRMAYA GEREK YOK ALIN GİTSİN

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2015
    mukemmel

    daha önce samsung kulaklık kulandım ama bunun eline su.bile dökemez. yeni kullanmaya başladım ve aon derece mükemmel.bir cihaz asla pisman olmayacaksınız...

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2015
    Aradığım tüm özellikler var.

    Çift telefon desteği, hafiflik ve şıklık daha ne olsun. Çoğu zaman kulağımda olduğunu bile unutuyorum. Şarj süresi ise çok iyi. İyiki almışım dediğim ender ürünlerden birisi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2014
    Bağlan Tak Kullan o Kadar!

    Ürünü az önce aldım; Mükemmel diyebilirim,görünüş de biraz ufak görünebilir ama hafifliğinden daha sonra kullağınızın bir parçası gibi oluyor.Bağlantı ve ses kalitesi güzel tavsiye edebilirim

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2014
    çok etkileyici tasarım

    kullanışı kolay ancak muhafaza etmek zor bir ürün başarılı bulduğum için tekrar aldım site son zamanlarda bir çok ürünü 2.gün elinize teslim ediyor güvenle sipariş verebilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.04.2014
    gerçekten iyi

    ürün kısa sürede elime geçti(1 günde) Emeği geçenlere teşekkürler.Kullanımı çok kolay.özellikle araç kullanırken çok faydalı.Kulaklık takılıysa,telefonu nereye koyduğunuzun önemi kalmıyor.Herkese tavsiye edebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2014
    Çok iyi.

    Çok güzel ses, Pil durumunu gösteriyor, androit telefonlarda, otomatik bağlanıyor bilgisayarda.İLK aldığım 2 günde geldi, ŞİMDİ 2 SİPARİŞ verdim arkadaşa 2 saate kargoya verildi mesajı gelmiş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2014
    Paranın Satın Alabileceği En Muhteşem Bluetooth Kulaklık :)

    Plantronics Marque 2 M 165 Bluetooth Kulaklık Kısaca: "Paranın Satın Alabileceği En Muhteşem Bluetooth Kulaklık"tır. Bundan önce; Plantronics Discovery 975 Kulaklık kullanıyordum. Esasen, halen de aynı Kulaklığı kullanmaya devam ediyorum. Uzun bir süredir kullandığım için ufak tefek Renk Açılmaları oluştuğu için, Plantronics Marque 2 M 165 Bluetooth Kulaklığın Siyah Rengini satın aldım. Sitenin Uygun Fiyatı ve bir önceki Bluetooth Kulaklığıma ilişkin Olumlu Deneyimlerim nedeniyle Plantronics Marque 2 M 165 Bluetooth Kulaklığı da almakta en küçük bir tereddüt yaşamadım. Çok iyi bir biçimde Ambalajlanmış olarak Bendenize ulaşan Kulaklığımı birkaç gündür kullanıyorum. Halen eski Kulaklığımı evde, yenisini ise dışarıda kullanmaktayım ve her ikisinden de gayet memnunum. Geçmişte farklı markalardan da Bluetooth Kulaklıklar kullanmış bir birey olarak, Deneyimlerime dayanarak rahatlıkla ifade edebilirim ki: Plantronics bu konuda bence Dünyanın en iyi markası. Siteye tek eleştirim, satın aldığım ürünü beklentilerimden çok daha uzun bir süre gecikmeyle ulaştırmasıdır. Ambalaj konusunda hiçbir Olumsuz Eleştirim ya da Değerlendirmem yok. Bluetooth Kulaklık alacaksanız "Plantronics"i tek geçmenizi Samimiyetle Önerebilirim. Hangi modeli olursa olsun, çok memnun kalacağınızdan gayet eminim...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Plantronics M165 Marque 2 Bluetooth Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Plantronics M165 Marque 2 Bluetooth Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat