Plantronics Explorer 210 Bluetooth Kulaklık Yorumları

Plantronics Explorer 210 Bluetooth Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(60 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2017
    4 yıl oldu hala sağlam ve kullanışlı

    Kulağı hiç ağrıtmıyor. Bazı kulaklıklar ağrı yaptığı için iyi biliyorum. Bir yorumcunun da dediği gibi "varlığını unutuyorsunuz" f/p uyumlu ve parasının karşılığını veriyor. Tek kulaklık ile müzik dinleme özelliği olması gereksiz ki zaten yok :) Bu yorumu okuyorsanız; istihareye yatacak bir durum yok ALIN :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2017
    Bence alınır!

    Dürüst bir yorum yapıcam.Parasına gore bence harıka.sadece konusmak icin alınır.kulakta cok kibar duruyor.KULLANICI için ses duyma harıka, evde veya aracta gelen sesi cok net ve guzel duyabiliyorsunuz.Samsung S4 ile kullanıyorum.KARŞI TARAF icin,şöyle bir durum var.kullanıcı ev veya işyeri gibi bir ortamdaysa, konusma sesi berrak ve net, ama kullanıcı aractaysa, aracın ortam sesini duyabiliyosunuz, kullanıcı konusmazken sanki kesilmiş hissi veriyor,ama konusunca sesi duyabiliyorsunz.herhangi bir tek kelimesini kacırmıyosunuz.Kısaca,bu kullanıcı icin cok gerekli bu yüzden kesinlikle alınır.Minicik ve cok kibar.cok hafif.estetik olarak kulakta mukemmel duruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2016
    Yalıtım eksikliği var. Kendi kulaklığından çıkan sesi mikrofondan geri ileterek konuştuğunuz kişiye

    İş gereği ellerin konuşurken serbest olması gerekiyor. Uzun zamandır birçok farklı marka bluetooth kulaklık kullandım. Belkide bana gelen üründe problem var ama içlerinde en kötüsü bu kulaklık. Ürün sizin kullanımınız açısından çok iyi görünüyor. Gelen ve giden seste hiç bir problem yok. Sorun konuştuğunuz kişi yani karşı tarafta ortaya çıkıyor. Karşı taraf kendi konuşmasının kendisine geri döndüğünü yani yankılandığı söyledi. Birkaç farklı şebeke ve kişi ile test ettim. Gerçekten karşı taraftaki kim olursa olsun kendi sesini duyuyor. Sebebi ise çok basit. Bu kulaklık, kulaklık kısmından çıkan sesi (karşı tarafın sesi oluyor) mikrofonundan yine karşı tarafa geri gönderiyor. Cihazın kulaklığı ile mikrofonu arasında yalıtım eksikliği var belli ki. Gelen sesi mikrofondan geri döndürüp karşı tarafa yankı yaptırıyor. Sesi kısarsanız kulaklıktan çıkan ses azaldığı için tabi ki bu sorun ortadan kalkıyor. Fakat bu kez de siz duymamaya başlıyorsunuz. Alırken bu durumu göz önünde bulundurun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.08.2016
    Hemen Her Telefona Uyumlu

    Bu ürünü üç yılda dört farklı telefonda kullandım ve hepsinde de gayet iyi sonuç aldım. Şarjı uzun süre bitmiyor. Ses kalitesi çok iyi. Tereddütsüz alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2016
    Fiyat/Performansi cok iyi!

    Urunu babam icin aldim. Ben de ayni markanin farkli bir modelini kullaniyorum, bluetooth kulaklik alacaksaniz bu markadan sasmayacaksiniz, en ucuzundan en pahalisina tum urunleri cok basarili. Ozellikle kulaga giren kulaklik kismi cok ergonomik, acitmiyor hemen kulaginiza oturuyor ve saglam durusunu hissedebiliyorsunuz. Hafif ve şık bir urun, bu fiyata dusunmeden alabileceginiz bir fiyat/performans urunu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.11.2013
    müzik dinleme özelliği yok

    ürünü alalı 2 gün oldu fiyat gayet uygun ses ve çekim kalitesi çok iyi ama müzik dinleme özelliği malesef yok. böyle bir ürün için çok büyük bir eksiklik. bunlar yanında fiyat performans oranı gayet iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2013
    Gayet memnunum

    Ürünü aracımda kullanmak için almıştım ve hem şarjı hem de ses kalitesi olarak beni memnun etti. İlgilenen herkese kesinlikle öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2013
    süper

    ses kalitesi mükemmel, cızırtı var diyen arkadaşlar sorunu kendi telefonlarında arasınlar. Ürünün tek eksiği bence ufak bir mini usb kablosu olabilirdi şarj için

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2012
    fiyatına göre çok iyi ancak...

    ben bu ürünü alırken hem kendim hemde annem için almıştım.yani ortak kullanacaktık.özelliklerinde de tek cihazla eşleşme yazıyordu.ben bunu aynı anda iki cihaza bağlanamıyor diye anlamıştım.ama öyle değilmiş ürün gelince önce kendi telefonuma eşleştirdim ancak annemin telefonuna bi türlü tanıtamadım çünkü bluetooth görmüyor.işte o zaman anladım tek cihazla eşleşme nedir diye.keşke bi üst modelini alsaydım

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2012
    gayet iyi

    ürün gayet iyi bu tarz bi şey düşünen alabilir bağlantı hızı ve ses kalitesinde hiç bir sorun yok bence buradaki fiyatı diğer yerlerdekine göre de çok ucuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2012
    ürün gayet kullanışlı

    ürünü alıp kullandıktan sonra yorum yapmak istedim yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ürün gayet kullanışlı özellikle kulağa takıldıgında kesinlikle ağrı olmuyor bu bakımdan gayet iyi ses kaliteside güzel şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım fiyatına göre gayet güzel bir ürün her telefona kolayca bağlanıyor...

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.10.2012
    Paranızın karşılığı

    Ürün dün elime geçiti. İki günlük kullanımım sonrası son derece memnunum. Ses gidiş ve gelişi oldukça iyi.Sadece araçta camınız açıksa ve gürültü varsa biraz duymakta güçlük çekiyorsunuz.Kulağa çok rahat oturuyor.Bağlantı ayarı da çok rahat.Bu fiyata kesinlikle alınabilir bir ürün.Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.09.2012
    beklentimin üzerinde

    Merhaba, öncelikle teşekkürler hepsiburada ekibine. ürün biraz önce geldi ve almak isteyen kararsız kalanlar için izlenimlerimi paylaşmak isterim. Ürünün işçiliği oldukça iyi, Üzerinde ses artırma azaltma tuşları var, Diğer yan tarafında da kapatıp açma tuşu var ama bastırmalı değil kaydırmalı ve çok kullanışlı, pili uzun gitsin isterseniz kapatın, telefon gelince açın hemen bağlanıyor, isterseniz hep açık tutun. Tam üzerinde yine konuşmayı elle sonlandırmak açmak isteyenlere ya da cevapsız çağrıları aramaya yönelik de ayrı bir tuş var ve eliniz çarpınca sorun olmasın diye düşünüp gömülü yapmışlar. Uyarı ışıkları çok iyi düşünülmüş olarak var, Şarj aleti yanında geliyor, üstelik ilaveten amerikadaki elektrik voltajına uyumlu çalışacak ilave şarj ucu da koymuşlar içine. Tam şarj süresi 2 saatte şarj oluyor ve şarj olduğunu ışıklarından anlıyorsunuz. Ses düzeyi beklentimden daha iyi. En önemlisi kulak içine giren kısım kesinlikle kulak içini acıtmıyor. Kulağa sarılan çengel kısmı kesinlikle kulağı acıtmıyor, baskı hissedilmiyor, söküp ters takarsanız öbür kulağınıza da takılıyor. şeffaf mika tarzı olmadığı ve iyi tutturulduğu için kırılma kopma riski yok çok dikkat edin diğer muadil ürünlere, Kulağımda olup olmadığı belli olmuyor oldukça hafif ve can yakmıyor. Tek telefonla eşleşebiliyor. almak isteyenlere kampanyayı kaçırmamalarını şu an fiyatının bu kaliteye göre çok uygun olduğunu belirtirim. tabiki herkesin beklentisi ve zevki farklıdır. saygılarımla.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.09.2012
    Sorunsuz

    Daha önce Plantronics 3xx serisi kullanıyordum. Bu 2xx serisi. Araç içinde hiçbir sorun çıkarmadı. Öncekine göre daha hafif. Açma kapama tuşunun mekanik olması araca binip inerken işimi kolaylaştırdı. Hesaplı, araç içinde verimli kulaklık arayanlara öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.09.2012
    fiyatına göre idare eder

    Ürün bugün geldi ,ürün sitedekinden daha küçükmüş güzel parasına göre kullanılabilir.Ev içinde 7-8 mt. kadar görüşme yaptım, hareket halindeyken telefon sallandığında cızırtılar oluyor tel. sabit bir yerdeyse ses güzel.Telefonum da sorun yok başka kulaklıklarda hareket halinde bu tarz cızırtı olmuyordu.Sitedeki yoruma gülmüştüm kulaklık sağdayken tel sol cepteyse cızırtı oluyor demişlerdi.Daha ziyade yürürken yani hareketliyken bu durum oluyor.Sabitken çok iyi.Bunun dışında kulağa oturan o kauçuk malzeme sanki tam oturmuyor hissi veriyor.Benim kulaklarda küçük olabilir tabi :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.09.2012
    Süper Kullanım

    Bu tip kulaklıklardan çok denedim ama hepsi emanet gibi duruyordu sonunda uygun olanın plantronics olduğunu anladım.Ergonomisi harika,ses kalitesi çok iyi,şarjı uzun gidiyor.Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.09.2012
    gayet guzel satin alinabilir

    kullanisli ve sik. micro usb ile cok hizli sarj oluyor. gunde ortalama 1 saat kadar konusma ile 2-3 gun arasi sarji gidiyor. blackberry telefonum ile ses kalitesi biraz kotu, ama iphone4s ve sony ericson ile test ettim ses cok iyi. blackberry kullanicilarina tavsiye etmiyorum. sanirim telefondan kaynaklaniyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.09.2012
    Fiyatına göre bundan iyisi yok

    Artıları: + Fiyat + Ses kalitesi çok iyi, eko yok. + Açma kapama düğmesinin pratik oluşu sayesinde kullanılmayan zamanlarda cihazı kapalı tutma kolaylığı ve bu sayede de batarya süresinin uzun olması (en az 5 gün) Eksileri: - Rüzgar sesinden biraz etkileniyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.09.2012
    ihtiyacıma yönelik bir ürün

    ses gayet iyi kullanımı pratik ve basit. Telefonumla eşleşmede bir sorun yaşamadım. basit ekonomik ve çok özellik aramayanlar için öneririm. sağlam dayanıklı ve kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.09.2012
    Kullanışlı bir ürün

    Daha öncede almıştım kulağa tam oturabilen bir kulaklık bence şuan indirimdeyken kaçırmayın pişman olmıyacağınız bir üründür tavsiye ederim çok para vermeye gerek kalmadan kullana bileceğiz hemen hemen her telefona uyumlu kulaklk

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Plantronics Explorer 210 Bluetooth Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Plantronics Explorer 210 Bluetooth Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat