Samsung  EO-BG920 Beyaz Level U Bluetooth Kulaklık Yorumları

Samsung EO-BG920 Beyaz Level U Bluetooth Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 30.11.2017
    Oldukça Başarılı

    Bu cihazın kesinlikle orijinal olduğunu söyleyebilirim. Faturalı, kutu içeriği eksiksiz olarak geliyor; fake cihazlarla da fazlaca kalite farklı var hiç bir tereddüdünüz olmasın. Kablosuz olduğu için de ses kalitesi açısından çekincelerim vardı ancak başarılı olduğunu söyleyebilirim. Hafif baslı ama berrak bir sesi var. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz..

  • NI1 aracılığıyla, 30.05.2017
    👍👍👍👍orjinal ürün

    orjinal ürün dürüst satıcı resimde ne gördüysen o geliyor 2 yıl garantili zaten bu 2.alisim kulaklik 10 numara .sıkıntısız alış veriş teşekkür ederim. 👍👍👍👍

  • NI1 aracılığıyla, 11.12.2016

    Beklentimi karşıladı

  • NI1 aracılığıyla, 01.12.2016
    harika

    herkese tavsiye ederim sorunsuz alışveriş

  • NI1 aracılığıyla, 07.11.2016
    Kaliteli

    Kulaklık beklediğimden çok daha kaliteli, ses iletimi mükemmel sesler çok orantılı mikrofon bi harika. Araç kullanırken derste heryerde rahatlıkla kullanılabilir hafif ve çok şık. Kutudan şarj aleti çıkmıyor belirtildiği gibi. Herhangi bir sorun yok önerilecek bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 22.09.2016
    Ürün Oldukça Başarılı

    Ürün gayet başarılı. İlk başta kulaklık üzerindeki ses açma/kapama düğmesinden sesin açıldığını bilmiyordum az çıktığını düşündüm. Sonrasında kulaklıktan da açınca tatmin edecek düzeyde olduğunu anladım. Ayrıca içerisinde 3 adet farklı silikon kulaklık kaplama çıkıyor onları da kullanabilirsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 17.06.2016

    yalanci bir magaza. sifir olan urunu degisim icin gonderdigimde hasarli diyorlar degistirmiyorlar.

  • NI1 aracılığıyla, 23.05.2016

    Çok kullanışlı harika bir ürün..alışkanlık yapıyor..

  • NI1 aracılığıyla, 29.01.2016
    mukemmel

    ozellikle spor salonunda kullanmak icin birebir ses duzeyi gayet tatmin edici ve goruntusu de şık..

  • NI1 aracılığıyla, 11.01.2016
    Kalite Kokuyor

    gelen aramalarda titriyor, sarjı 3-4 gün gidiyor, kulaklıkları mıknatıs ile birbirine yapıştırabiliyorsunuz, üzerinde sesi açma kapatma ve arama cevaplama tuşu mevcut basılı tutarsanız s voice'i açarsınız. görüntüsü zaten harika ve hakikaten kaliteli olduğunu belli ediyor. gear s2 classic ile harika bir takım

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung EO-BG920 Beyaz Level U Bluetooth Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung EO-BG920 Beyaz Level U Bluetooth Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat