Asus Strix 2.0 BLK ALW AS Kulaklık Yorumları

Asus Strix 2.0 BLK ALW AS Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2016
    PARASINA %100 DEĞER

    Fiyatını fazlasıyla hakeden bir ürün 3-4 aydır kullanıyorum en ufak bi sıkıntısı yok mikrofonu RODE NT kadar kaliteli bir mikrofon . tek dezavantajı 5+1 olması fakat 7+1 destekli bir ses kartı ile 7+1 yapabiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2016
    fiyat düşerse al

    200TL üzeri bu kulaklık için fazla... Başınız küçükse kulaklık başınızda durmaz, yazın sıcaklarda çok terletir. Ses ayar düğmesi omzunuza sürtünce bile ses kısılır, üzerindeki ses kısma düğmesi kısarken cızırtı yapıyor hatta bazen sol tarafa daha fazla ses veriyor gibi bir şeyler oluyor (temassızlık oluyor gibi) Telefonla falan kullanılabilir ama telefonla kullanmayacaksanız ayar düğmesi olmayan bir kulaklık alın. Ben fiyat uygun ve 60mm sürücüler için aldım. Görüntüsüne de kanmayın gidip görün yastıkları da rahat ama çok geniş. (öyle geniş ki kulaklığı biraz öne yada geri çektiğinizde bas kalitesi değişiyor öne çektiğinizde daha tiz oluyor. ama geniş olduğu için başınızdayken ne şekilde duracağını kestiremezsiniz kendi kendine zamanla yerleşir ve belkide hep tiz dinlersiniz)

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.09.2016
    Güzel ama mükemmel olabilirdi.

    Fiyatını hak eden bir ürün. Ürünün teknik açıdan hiçbir sıkıntısı yok. Gerçekten de dışarıdan ses almıyor ve mikrofonu kaliteli. Kulak pedleri konforlu benim gibi uzun kullananlarda ağrı pek yapmıyor ve kulaklarınızı tamamıyla içeri alıyor çok konforlu 60mm sürücüleri . Oyun performansı ses alımı filan bence mükemmel, ayrıca renk uyumu bakımından siyah-turuncu olan xpredator kasam ile müthiş uyumlu oldu. Tek eksik gördüğüm yanı bassların biraz az olması belkide benim önceki kulaklığım fazla bass ağırlıklıydı bilemiyorum . Yaka mikrofonu o kadar güzel değil bence olmasa da olurmuş yani . En çok hoşuma giden yanı esnek malzeme ile yapılmış olan ve istediğiniz yöne hareket edip kalabilen mikrofonu oldu . Ağzınıza istediğiniz kadar yaklaştırıp uzaklaştırabiliyorsunuz muazzam bişey.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus Strix 2.0 BLK ALW AS Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus Strix 2.0 BLK ALW AS Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat