Microsoft LifeChat LX-1000 Kulaklık Yorumları

Microsoft LifeChat LX-1000 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2018
    Çok güzel kulaklık

    Ürün gayet güzel. Microsoft kalitesi bu fiyata kaçırmayın derim ben.

  • NI1 aracılığıyla, 25.05.2017
    mikrofon kirik geldi

    aldigimiz alti ustu bi kulaklik. paketi actim daha ilk denememi yaparken mikrofon kafa bandiyla birlestigi yerden kirik cikti. yapistirayim gondermekle ugrasmayayim dedim oda olmadi. ses kalitesi iyiydi ama urun berbat. urun malzeme ve magaza kalitesi sifir. almayin almayin almayin

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2016
    Gayet iyi..

    Fiyatına göre gayet iyi bir ürün.. Birçok modele göre rahat.. Mikrofon ve kulaklık kalitesi fiyatına göre gayet iyi..

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2016
    SAĞLAM VE HAFİF

    Ürünün hafifliği, plastik kalitesi, ses kalitesi iyi. Tavsiye ederim özellikle yüksek seslerde cızırtı yapmıyor ve sesi çok iyi veriyor. Mikrofonu da çok hoşuma gitti ses kaydı yaptım tiz sesleri çok iyi algılayabiliyor. Alırsanız pişman olmassınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2016
    tavsiye ederim

    hepsiburada dan iki kulaklık sipariş etmiştim. Birisi ucuzlardan birisi de bu ürün. Bu ürün hemen farkını gösterdi. her şeyi ile harika ve kendinden bekleneni tam anlamıyla veriyor. kesinlikle tavsiye ederim. Hafifliği ve kulaklara fazla baskı yapmaması da kulaklığı uzun süre takmak zorunda olanlar için büyük avantaj. Ben uzaktan eğitim derslerinde uzun süreli kullanmak zorunda kalıyorum, daha önceki kulaklıklarıma göre oldukça rahat ettim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2010
    çok kaliteli!

    ergonomik bir ürün. üründen bende laptop için kullanıyorum. ses kalitesi çok iyi. ve ufak. ayrıca mobilite bür ürün kesinlikle tavsiye ediyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Microsoft LifeChat LX-1000 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Microsoft LifeChat LX-1000 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat