Nokia BH-102 Bluetooth Kulaklık Yorumları

Nokia BH-102 Bluetooth Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(44 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2011
    Şarj Süresi Süper Ama Ses Cızırtılı

    ürün tamda söylenen zamanda elime ulaştı ve telefonun performansı konusunda yeterince tatmin olduğumu söylemem mumkun. ürünü kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2010
    iyiden daha iyi

    ürün elime 6220 c ile geçti telfonumda denedim çok iyi ses kalitesi var ama bazen cızırtı oluyor çok fonksiyonlu tuşun kullanımıda ılavuzda yazıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2010
    Nokiaya yakismiyor

    Bu urunu Nokia 6220 classic ile hediye ettiler. Kulaklik her bakimdan cok guzel, tasarimi hos, sarj suresi iyi fakat ses konusunda vasat. Nokia maalesef orijinal kulaklik ve bluetooth kulakliklarda sinifta kalmis. Nokiaya hic yakismiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2010
    bilemiyorum

    nokia bh-102 bluetooth kulaklığı almayı düşünüyorum ama bir üye sesin yeterli olmadığını belirtmiş.bu konuda ne düşünüyosunuz almalımıyım kararsız kaldım yardımcı olabilirmisiniz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.06.2010
    Cok memnunum

    farklı marka bluetooth kulaklık alıp geri verdikten sonra hepsiburada.comdan nokia orjinal kulaklıgını tercih ettim 5320 ile kullanıyorum.Cok da memnunum.tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2010
    Çok yetersiz

    Nokia markasına yakışmayan bir kulaklık bence. Kimle konuşsam nerden konuşuyorsun nasıl konuşuyorsun diyor ve kulaklığı çıkartmak zorunda kalıyorum. Zaten satılmayınca telefonlarla birlikte hediye vermeye başlamışlardı. Ben bu kulaklığı yeni çıktığında almıştım ama şimdi kendime yeni kulaklık almaya karar verdim başka söze gerek yok sanırım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.04.2010
    fazla birşey beklemiyenler için

    ürünü yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.ürün görüntü itibariyle küçük ve kullanışlı.fakat düğmesi kullanışlı değil.etki alanı ancak 3-5 metre arası.ürünü hepsiburadan aldım ve fiyat yönünden en uygun burada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2010
    KARARSIZ BIRAKAN YORUMLAR

    Açıkcası bir aydan beri bluetooth kulaklık alıp almama konusunda kararsızım hepsiburadadan başka biryere bakamıyorum çünkü diğer sitelerde kullanıcı yorumları yok kimse yorum yapmamış fakat buradada herkes farklı bişey söylemiş yarısı olumlu yarısı olumsuz insanı muallakta bırakıryorlar. Görmeden alınacak olması bir dezavantaj

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2010
    insan kulak deliğinin çapı kaç

    arada hiçbir engel yokken kesinlikle 5 metreden sanra konuşamıyorsunuz, ürün özelliklerinde kulağınıza giren kısmın çapının yazması gerektiğini düşünüyorum zira kesinlikle bir insanın kulak deliğinin bu kadar geniş olması olanaksız. kesinlikle tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2010
    süperrr

    bu ürün bana aldığım telefon ile hediye geldi. kaldığım yer itibarıyle böyle bi kulaklığa ihtiyacım vardı fazlasıyla işimi görüyor ve görünüşüde harika ayrıca markasınında nokia olması avantaj bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2010
    BU FİYATA SÜPER

    KESİNLİKLE PİŞMAN OLUNMAYACAK BİR ÜRÜN BENİM TELEFONUM NOKİA6230İ MÜZİL DİNLEYE BİLİYORUM SES KAYIT YAPILABİLİYOR VE ŞARZI RAHAT 10 SAAT GİDİYOR KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2010
    kulaklık baglanmıyor

    performansı ve malzeme kalitesi cok kötü. kesinlikle tavsiye etmiyorum. nokia markasına güvenip aldanmayın. cızırdaya cızırdaya 30 gün kullandım. iade süresi gecer gecmez bozuldu. artık hiçbir cihaza baglanmıyor. nokia markası taşıyan bir üründen daha fazla kalite beklerdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2010
    gerçekten çok iyi

    hafif oluşu, kulağa rahat takılması ve en güzelide 2 tarafında seslerini çok net duyması açısından süper bir kulaklık.elime teslimide çok kısa bir sürede oldu istanbul dışında olmama rağmen.herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2009
    kararsız kaldım

    yorumlara bakınca kararsız kaldım.ben yine de almayı düşünüyorum.bugüne kadarhepsiburadadan aldığım hiçbirşeye piş an olmadım.yalnız 3 m mesafeden çekmemesi kafamı karıştırdı;gerçi bu fiyata çok da yüksek bir performans beklememek lazım...

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2009
    nokia nın en güzel bluetooth kulaklıgı

    kocaman kutusunun içinde minicik bir kulaklık şarz aleti kullanma kılavuzu ve garanti daha ne olsun süper bişe hepsiburada com teşekür ederim 6300 le bedavaya verdiler şidettle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2009
    kullanımı partik

    Ürün Nokia 6300ın yanında hediye olarak geldi. Doğrusu kulakta taşımak hiç de problemli değil, kullanımı da oldukça pratik. Bir kere tanımlandıktan sonra cep telefonuna bağlanmak oldukça kolay. Fakat, sürekli kulakta taşımak istemezseniz, cebinize koyduğunuzda zarar göreceği endişesi taşıyorsunuz. Yani sanki sürekli kulakta taşımak gerekiyor. Bir de telefondan fazla uzaklaşmamanız çekim kaltesi açısından önemli. Bluetooth kulaklık almak isteyenlere bunca izahattan sonra önerebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2009
    Kulağa oturmuyor

    Kulaklık ses kalitesi iyi ancak kulağa oturmuyor. Kulak içine girecek yeri gerçekten çok büyük. Ayrıca telefonla arasında ancak 1-2 m var iken iletişim kurabiliyor. Telefonu pantolon cebime koyduğumda bile ses kesiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2009
    Genel olarak GÜZEL

    Kulaklık Nokia 6300 yanında hediye olarak geldi. Kullanım ve hafiflik bakımından iyi bir cihaz fakat kulağın içine giren kısımdaki lastik pek kaliteli değil ve uzun süren kullanımlarda kulağı tahriş edebiliyor. Onun dışında güzel bir kulaklık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2009
    Gayet şık

    Hepsiburadaya teşekkür ederim fiyatı çok iy bir ürün.Kibar.Ürünü kullanalı çok fazla olmadı ama şu ana kadar ki performansından memnunum.Tanıtmakta hiç problem olmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2009
    sesi

    bazı yorum yapan arkadaşlar sesinin çok kısık oldugunu yazmışlar sanırım kullanma eksikligi var çünkü kulaklıgın sesinin yükselmesini telefonun sesini açarak saglıyorsunuz.tabiyiki sesi kısmak içinde telefonun ses ayarını kullanıyorsunuz fiyatına göre çok iyi bir cihaz . bazı telefonlarda müzikte dinleyebiliyorsunuz herkeze esenlikler dilerim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nokia BH-102 Bluetooth Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nokia BH-102 Bluetooth Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat