Nokia BH-112 Beyaz Bluetooth Kulaklık Yorumları

Nokia BH-112 Beyaz Bluetooth Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2012
    iş yerinde

    ben bu ürünü hepsiburada.com dan almadım ama ürün gerçekten iyi. özellikle müzik dinlemenin yasak olduğu iş yerlerinde (genel olarak fabrikalarda) kullanıldığında kolay kolay uzaktan bluetooth kullaklık olduğu anlaşılmıyor.. :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2012
    nokia BH-112

    Ürünü sipariş ettim ve teslim aldım, ürün yeni olduğu için çok detaylı bilgi bulamadım araştırmalarımda ama riske edip aldım :) Kutu içeriği şarj adaptörü (ince uç, AC-11E), bluetooth kulaklık, 2 adet farklı boyutlarda silikon kulak desteği ve kulak arkasından tutan şeffaf tutucular. Birden fazla üründe eşleşmede herhangi bir sorun yok, bende ilk kullanımda eşleştirme aşamasında şifre sordu, kitapçığında sizde göreceksiniz (şifre : 0000) öte yandan müzik dinleyebilirsiniz, tabiki çok kaliteli ses beklemeyin :) konuşma ses kalitesi, mikrofon hassasiyeti gayet iyi seviyede bence.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nokia BH-112 Beyaz Bluetooth Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nokia BH-112 Beyaz Bluetooth Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat