Coloud Knock Blocks Beyaz Kırmızı Kulaklık Yorumları

Coloud Knock Blocks Beyaz Kırmızı Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 15.09.2017
    Çocuk için belki

    Ürünü 9,90 TL'lik kampanyadan aldım. Hoparlör süngerinin sarı ve sünger yüzeyinin çıplak olması nedeniyle fiyatının ederi bu kadar. Ayrıca kafa boyu ayarının da olmadığını eklemek isterim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.09.2017
    Fiyatına Göre İyi İş Çıkarıyor

    Özel kampanyası ile Hepsiburada' dan 9 TL + 7,90 TL kargo (Ertesi gün Hepsiexpress ile teslimat) satın aldım. Kablosu şerit şeklinde, ses gücü bu model için yeterli. Uç girişinin özel malzemeyle desteklenmesi kırılma ve kopmalara karşı iyi düşünülmüş. Kulak süngerleri rahat, terleme ve kaşıntı yapmıyor. Kulakiçi kulaklıklar gibi ses gücü beklentiniz yoksa memnun kalırsınız. Hafif malzemeden imal edildiği için rahatsız etmiyor. Bu güzel fiyata hediye eden Hepsiburada' ya teşekkür ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Coloud Knock Blocks Beyaz Kırmızı Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Coloud Knock Blocks Beyaz Kırmızı Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat