Acer ES1-332-C5E1 Laptop-Notebook Yorumları

Acer ES1-332-C5E1 Laptop-Notebook yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2017
    Fiyatına göre başarılı

    Normalde 11.1 ufak modeli alacaktım fakat kullanırken zorlanmamak ve az göz yorması için bu modeli aldık. Eşim memnun, ram 2gb bazen kasılmaları hissediyorsunuz fakat zaten internet, office programları için aldığımız için pek problem olmadı. Ağır bir alet değil, bayanlar rahatça taşıyabilirler. Arkadaşın dediği gibi 12-13gb alan ile geliyor, otomatik güncelleme bırakırsanız 7gb kadar düşer. Aldıktan sonra oto güncellemeyi kapatmayı öneririm. Tuşlar güzel, ekran fena değil. Bu paraya alınabilecek en iyi cihaz diyebilirim

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2017
    FİYAT - PERFORMANS ÇOK İYİ

    Fiyatı kampanyalarla birlikte basit telefonlardan bile uyguna geldi. Performansı beklentilerimden çok daha iyi. Günlük kullanım için ideal. 1080p video denedim , sorunsuz. tavsiyeler - 2gb veya 4gb ram eklenmeli. Arkada 1 adet boş DDR3L slot var. 1,35 volt ( kendi 2gb ram i anakarta gömülü) - 32gb eMMC sadece win10 için yetiyor, güncelleme sonrası 9GB boş yer kaldı. Ben USB 3.0 bellek aldım , gayet küçük ve arka porta takılıyor. Sandisk Ultra Fit

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2017
    FİYATINA GÖRE İYİ

    bu laptop fiyatına göre fena değil. bir defa 2 gb ram yetersiz kalıyor. internet kullanımında chorome ve operada çok kasma yapıyor videoları oynatırken takılmalar oluyor. takılmadan 1080p video izlemek imkansız. ama işin ilginç tarafı Microsoft edge ile 4k videoları bile takılmadan gayet akıcı bir şekilde sorunsuz izliyorum buda galiba 2 gb ramin yetersiz olduğunun kanıtı. chrome çok ram kullanan bir tarayıcı. işlemci kullanımı çoğu zaman % 100 civarında geziyor. ram kullanımı %85-90 civarında geziyor ama sistem belli bir kısmı ayırdığı için % 90 civarı göstersede aslında ram kullanımı % 100 oluyor sanırım. ekranı fiyatına göre fena değil. kasası güzel. wifi si 80.11 ac 433 mhz. wifi si iyi yani. 32 gb hdd yetersiz ben hafıza kartı aldım ama kartın yarısı dışarıda kaldı. en iyisi ufak usb 3.0 flash bellek almak. fiyatına göre fena değil ama 2 gb ram kesinlikle yetersiz. en az 4 gb ram şart. işlemci 4k videoları bile oynatıyor aslında.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2017
    Dört Yıldız

    İçinde çok fazla Acer programı ile geliyor. Onları kaldırdığınızda, yaklaşık 15 saniyede açılan bir ufaklıkla baş başa kalıyorsunuz. Yalnız fan sesi sürekli olarak var gibi, çok yüksek bir seste olmasa da. Depolaması SSD değil, eMMC denilen kartlardan ve 32 GB. 28 GB'ı kullanılabilir kalıyor. Notebookun yapısı ve dokusu çok güzel, karbon fiberden yapılmış gibi. Ses düzeyi de ufaklığından beklenmeyecek kadar yüksek gerçekten. Güç seçeneği olarak dengeli de kullanıyorum ve 8 saat gibi bir tahmini süre veriyor batarya için. Her şeyi göz önüne aldığımızda oldukça ekonomik ve hafif bir ultrabook diyebiliriz belki de.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Acer ES1-332-C5E1 Laptop-Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Acer ES1-332-C5E1 Laptop-Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat