JBL T280 SILVER KULAKLIK Yorumları

JBL T280 SILVER KULAKLIK yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    tiz ler patlıyor

    -Bass lar yok tizler aşırı patlıyor +Demir kulaklık ve Taşıma paketi güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2016
    Basslar cok yetersiz

    uzun suredir cesitli kulaklari denemis bir insan olarak, bu kadar gucsuz bi kulakliga fiyat asiri fazla, bassi nerdeyse hic yok,cok yumusak bi sekilde veriyor ama emin olun bu hissedilmiyor bile ses kalitesi olarakta bu fiyata cok daha guzel urunler var JBL icin buyuk bir hayalkirikligi birdaha asla almam

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2016
    fena değil

    ürün malzeme kalitesi gayet iyi kaliteli bir havası var iphone 5s cihazımda kullanıyorum ama ses kalitesi beklediğimi vermedi iyi birşey bekliyordum.bass olarak tatmin etmiyor orjinal iphone kulaklıgından pek bir fark yaratmadı ses kaliteli evet düzgün temiz ama müzik aşıgı olanlar bass hastası olanlar yüksek sesle müzik dinlemeye bayılanlar için tatmin edici değil.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
JBL T280 SILVER KULAKLIK kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. JBL T280 SILVER KULAKLIK yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat