Samsung Galaxy A7 2017 32 GB 5.7 İnç Çift Hatlı 16 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Samsung Galaxy A7 2017 32 GB 5.7 İnç Çift Hatlı 16 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(549 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyatına göre çok iyi

    2000-2300 tl fiyat grubunda alınabilecek en iyi telefonlardan biri. Almayı düşünenler için bazı iyi ve kötü yanlarını yazayım. Ben gold rengini aldım ve elime uzlaşınca resimdekinden daha güzel olduğunu gördüm. Büyüklüğü olsun görüntü kalitesi olsun hepsi güzel.Oyun oynarken, internette gezinirken veya telefon uygulamalarını kullanırken herhangi donma veya kasma yaşanmıyor. Fotoğraf kalitesi aydınlık ortamlarda çok iyi, video da fena sayılmaz fakat teli sabit tutup elinizi titretmemeye özen göstermeniz gerekiyor. Şarjı inanılmaz,yorumlarda bahsediliyordu fakat bu kadarını beklemiyordum. Bi de telefon ne yaparsanız yapın hiç ısınmıyor. En önemlisi de baş sar değerinin neredeyse yok denilecek kadar az olması. Bu telefonu seçmem de en büyük etken diyebilirim. Tabi suya ve toza karşı dayanıklı olması da cabası. Sonuç olarak çok iyi video çekimi ya da düşük ışıkta güzel fotoğraf sizin için 2. plandaysa bu telefon ilk tercihiniz olacaktır.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Samsung a7 2017

    Kargo 7 gunde geldi. Telefonun herseyi guzel. Biraz agir olabilir ama gayet kullanisli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    yoruma gerek yok :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün oldukça kaliteli zamanında itinalı kargo

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    ürün şimdilik bi sorun yok inşallah hızlı ve uygun fiyat teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hızlı kargo güzel cihaz.

    Cihaz 24 saatte elime ulaştı. Hızlı kargo için teşekkür ederim. Telefon güzel duruyor. Hızlı bir şekilde şarj da oldu. Ekran dokunmatiği 1 sn kadar geç algılıyor izlenimi oluştu. Onay ikonlarına üst üste 2 defa tıklamak zorunda kaldığım oldu. Ancak çok büyük bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Gelen giden ses seviyesi çok iyi. Ön kamera kalite izlenimi veriyor. Kendime olsa alır mıydım hayır, ama eşim çok beğendi. Dolar kurunun 6,26 olduğunu düşünürsek artık bu telefonlar dahi bizim için lüks olacak.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Şarjı uzun süre dayansın diyorsanız alın.

    Kocaelinde oturuyorum, 30 Ağustosta sipariş verdim, 31inde elimdeydi telefon. 20 gün oldu şarjı hala en aşağı 1.5 gün gidiyor. Ben sosyal medya ve telefondaki tüm iletişim kanallarını çok kullanan biriyim, resmen şarj aleti ile yaşıyordum. Şu an bu anlamda cenneti yaşıyorum diyebilirim. Kullanışlı bir telefon, ön ve arka kameraları karanlıkta bile iyi çekiyor yalnız titreşimde düzgün çekim, yavaş çekim, çeşitli modlar istiyorsanız bu telefonda yok. Düz kamera, sadece yakınlaştırma ve flaş özellikleri mevcut. Diğer özellikler yüklenebiliyor sanırım, denemedim ihtiyaç duymadığım için. Hızı iyi, kapasitesi iyi, şarj dayanıklılığı iyi (tabi ekonomik kullanım da açık ve ben gereksiz bildirimleri engelliyorum). Henüz kasma, donma da yaşamadım. Biraz büyük bir telefon, eğer elime sığsın derseniz rahatsız edebilir. Biraz da ağır geldi ilk kullanmaya başladığımda ama alıştım. Özetle tavsiye ederim. Şimdiden iyi günlerde kullanın. :)

  • fm radyo varmı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kargo berbat bir haftaya geldi. 2 güne teslimat yazmasına rağmen çok geç geldi. Telefon iyi şimdilik.

  • HepsiB. aracılığıyla
    A7 artıları eksileri

    Telefonu alalı yaklaşık 2,5 ay oldu. Telefonun iyi yönleri ekranı, şarj suresi, işlemcisi. Vasat yönleri özellikle bu fiyatta bir telefonun kamerasında optik sabitleyici olmaması, yavaş çekim olmaması bence çok yanlış. Daha önce Lg G3 kullanan biri olarak G3 te kamera çok stabil çalışıyordu. A7 dokunmatigi bana cok hassas geldi cepte bazen farklı yerlere giriyor. Ama telefon yine de alınabilir

  • HepsiB. aracılığıyla
    tavsiye ederim.

    Batarya olarak çok çok iyi ve hızlı ürün. Hediye olarak almıştım.Tek dezavantaji önde led olayı yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Şarj Soketi

    Telefon mükemmel lakin kullanırken dikkatli kullanmak şart çünkü şarj soketi hassas yanlış takımlarda batarya patlamasına kadar yolu var bence dikkat edin paranızdan olmayın

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    İşin özeti A7 2018 den daha iyi bir telefon.Samsung olayı tersten anlamış sanırım

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok memnun kaldım

    Telefon çok iyi. oldukça hızlı. Android N 7 ile geldi, lakin Samsungun planladığı 10 Ağustos 2018 de Android 8 Oreo güncellenirse, çok daha güzel bir telefon olacaktır.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    kULLANICIYA GÖRE DEĞİŞİR AMA BEN MEMNUN KALDIM. ŞARJ DAYANIKLI, YALNIZ DURMADAN TELEFONLA UĞRAŞAN BİRİ DE DEĞİLİM. PERFORMANS DA GAYET İYİ.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Telefon sorunsuz ve erken ulaştı Samsung a7 nin arka kaporta??sorunu çok ama Hemen egrildi

  • HepsiB. aracılığıyla
    samsung a7

    kendi kullanım deneyimime kullanarak şöyle söylim şarjı genel kullanım malzeme kalitesi hızlı şarj olması çok güzel .lâkin kamera pek hoşuma gitmedi.zatı samsung işin şeyini çıkarmış.daha düşük bütçeli tel optık koyuyor ama üst sınıfa koymuyor.tek eksiği kamera oda nedim sabit tutmak gerekiyo.bununnharıcın büyük ekran sevenleri tatmin edebilir .zira fiyatlar artık şahin parasını da geçti yani tel her türlü memnun ediyor eğer şampiyonlar ligindeysen bunlara bakmazsın.hb ayrıca teşekkürler. tel.i baya uygun aldım.bu fiyatlara da fazla bişey de yok saygılar

  • HepsiB. aracılığıyla
    2 yıldır kullanıyorum hala ilk günkü gibi.

    2 yıl önce aldığım telefon ilk günkü pil ömrü ilk günkü performansı (güncelleme geldiği halde) ve ısınmama ekran kalitesiyle aynı. Denizde 1 m de su altı çekimi yaptım . kirlendiğinde sabunla çeşmede yıkıyorum. Akşam ve gece çekimlerinde arka kamera çok iyi. Aynı şeyi ön kamera için söyleyemiycem ki bence tek eksisi bu. Orta segmentin kralı bu telefon parasını sonuna kadar hak ediyor. IPhone lara onca para dökmeyin derim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel Telefon

    Çok memnun kaldım telefondan sagolun güvenilir temiz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Galaxy A7 2017 32 GB 5.7 İnç Çift Hatlı 16 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Galaxy A7 2017 32 GB 5.7 İnç Çift Hatlı 16 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat