HTC Desire 10 Lifestyle 16GB Beyaz Yorumları

HTC Desire 10 Lifestyle 16GB Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2017
    Fiyat ve işlemci-ram açısından uygun

    Fiyat ve işlemci-ram açısından uygun,pil düşük gibi görülse de,diğer markaların telefonla yüklü gelen root yapmadan silmeyen uygulamaları HTC minimuma indirmiş,dolayısı ile arka planda çalışan çok az uygulama işlemci ram ve pil için daha fazla performans sağlıyor.Kılıf ve koruyucu cam ile birlikte sipariş verin,Olumsuz olarak Galerisi yok,klavyesi yetersiz widgetler yetersiz,ekran düzenleme yetersiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2017
    fiyat

    kamere gündüz çekimleri için gayet yeterli ses konusunda haparlör çok ses vermesede kalitesi özelikle kulaklıkta hissediliyor büyük erkan olmasına rağmen şarz süresi fena değil ayrıca 720p olması - bir etken işlemci konusundada yeni neslikl olamay bir işlemci kullanmaları - işlemcini şarz süresi için yapılmış bir işelmci olamsı + . oyun için fazla performans bekelmyein dicem işlemciden doalyı ama teelfon sonuçta paly store deki büütn oyunları kasmadan oyatır

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2017
    süper

    tam bir f/p ürünü diyebilirim.şarji ekrani herşeyiyle harika.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.08.2017
    başarılı

    Yaklaşık bir hafta önce aldım telefonu. gayet başarılı bir tasarımı var ve oldukça hafif. bu özelliklere göre uygun fiyatla satışa sunulmuş. hepsiburadaya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2017
    mükemmellieto

    yılbaşında aldım telefonu, Hiç bir kullanıcı yorumu yoktu aldığımda. telefon TR girdiği ilk hafta aldım almamın tek nedeni HTC ye duyduğum güvendi. 4-5 bin liralık telefonları sırf hava atmak için alanları açıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2017
    Beş Yıldız

    Gayet hızlı ve kullanışlı istediğiniz oyunu oynayın takılma yaşamıyor. Ses konusunda mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2017
    htc

    uzun yıllardır HTC kullanıyorum.Kullanmaua devam f/p

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2017
    MÜTHİŞŞŞ

    2 AYDIR KULLANIYORUM SÜPER TELEFON, GÖRÜNÜM MÜTHİŞ, SES HARİKA, ŞARJ İYİ DAHA NE OLSUN. 32 GB HAFIZA 3 GB RAM ON NUMARA 5 YILDIZ...

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2017
    Beş Yıldız

    Daha dün gece sipariş verdim bugün elime ulaştı, telefonu henüz inceleme fırsatım olmadı ama HTC her yönüyle benim için vazgeçilmez. Hızlı teslimat için teşekkürler HepsiBurada :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2017
    Superrr

    Ürünü tavsiye ve araştırarak aldık şarjı super

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2017
    cok begendim

    fiyatina gore gercekten guzel bi telefon htc den sasmayin hepsiburada.com a bu derece guvenli alisveris imkanini bize sundugu icin ayrica tesekkur etmek lazim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2017
    Ses kalitesi harika

    Ses kalitesine öncelik verdiğim için beni çok mutlu eden bir telefon oldu. Hem görüşme, hem kulaklık hem de hoparlör performansı çok iyi. Arayüz seçenekleri, hızlı vs. gayet tatmin edici. Mutlu etti bile.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2017
    HTC den Şaşmayın

    Ürün şahane özelliklerine göre fiyatı çok uygun bir telefon 2 gün oldu alalı şarjı çok iyi 100 şarj ile 1.5 gün geçirdim daha yeni takıyorum yarım saatte 0dan 70e şarj olmuş sesine diyecek kelime bulamıyorum tavsiye ederim HTC den şaşmayın bence önceki telefonum HTC One m7 idi çok dayanıklıydı aynı dayanıklılığı hissedebiliyorum düşünsenize bile gerek yok ürüne diyecek kelime bitmiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2017
    Dört Yıldız

    çok kararsızdım.uygun fiyat ve özellikler iyi.Gelince umarım beğeniriz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2017
    Çok iyi

    Bu model çok bilindik olmadığı için kararsız kalmıştım ama aldım. Bir bayan olarak çok memnunum tavsiye ederim. Genelde sosyal medya kullanırım birkaç tane de oyun ama oyunlar da öyle aşırı büyük değil. Onlar indirmedim o yüzden telefon nasıl tepki verir bunlara bilemiyorum. Ama benim gibi kullanıcılar için tavsiyemdir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2017
    Beş Yıldız

    Ürünün kullanıcı yorumlarını bekliyerek sipariş vermek istiyorum. Fiyat olarak özelliklerini değerlendirince HTC kalitesini bu fiyata alabilmek bence kar lı bir alışveriş olacaktır..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HTC Desire 10 Lifestyle 16GB Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HTC Desire 10 Lifestyle 16GB Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat