Torch A1 2.8 inç 0.3 MP Tuşlu Cep Telefonu Beyaz Yorumları

Torch A1 2.8 inç 0.3 MP Tuşlu Cep Telefonu Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2017
    ucuz , kullanışsız

    ucuz , kullanışsız , başka bir cihaz öneririm

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2016
    ses

    Merhaba telefon ekranı hızı menusu ve kamerası gayet iyi ama ekran yumuşak cebinize koyunca dikkat edin iç lcd ekran çatlayabilir ve en önemlisi belki bendeki öyledir karşı taraftan gelen ses ve giden ses kalitesiz bilginiz olsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2016
    torch a1

    ürün gayet guzel.. tek sorun kamerasi guzel cekmiyor. tavsiye ediyorum. ben anneme aldim sadece arama yapmasi onemliydi onun icin ihtiyacini fiyata gore karsiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2016
    Güzel.

    Telefon güzel kullanışlı :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2016
    fiyata göre iyi

    sipariş verdiğimin ertesi günü öğlen elime ulaştı. özelliklere gelirsek, wifi yok, mobil veriyi bir türlü aktif edemedim, sayısal değerleri elinizle girmeniz gerekiyor. mp3 çalmada sıkıntısı yok, kamera eski tip, alarm sesi olarak mp3 seçebiliyorsunuz. dilerseniz otomatik olarak tüm konuşmaları kaydetme özelliği var. çift sim hat alıyor, mikro olmayacak simler. 16GB hafıza kartını destekliyor. çekim gücü iyi. eskiden bildiğimiz boxer ve snake oyunları içinde yüklü. ben internet ayarlarını yapamadığım için şarzı şimdilik 7-8gün gidiyor, internete girilirse kaç gün gider bilemiyorum. klasik tuşlu telefon, lakin çok şık, estetik. müzik çalardan müzik dinlerken telefon görüşme kayıtlarını da çalıyor, bu kötü olmuş maalesef. fiyatına göre beklentiyi karşılıyor. elindeki telefonu arızalanıp servise gittiğinde idareten kullanılacak bir telefon arıyorsanız veya çocuğunuza her an ulaşabilmek için ona bir telefon alacaksanız bu cihaz kesinlikle işinizi görür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2016
    Bu fiyata İYİ

    Ses kalitesi yeterli. Plastik malzemesi yeterli. Telefonu sadece arama yapmak için alanlara uygun. Büyük tuşları ve büyük ekranı var. Ortadaki tuşun kullanımı birazcık zor. Menüde bir kelimeyi tercüme etmemişler (Choose; Seç olacak), bir kelimeyi de yanlış tercüme etmişler (Clear: Açık; doğrusu Sil).

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Torch A1 2.8 inç 0.3 MP Tuşlu Cep Telefonu Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Torch A1 2.8 inç 0.3 MP Tuşlu Cep Telefonu Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat