Lenovo K5 Note 32 GB 4 GB RAM 5.5 inç 13 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Lenovo K5 Note 32 GB 4 GB RAM 5.5 inç 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(166 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Uzun süren araştırmalarım sonucunda bu telefonu aldım.Silver yazıyor ama koyu gri geldi telefon.sitedeki ürün görseli hatalı alırken bunu bilerek alın.Koyu grisi de hoşuma gittiği için geri göndermedim.telefona gelecek olursak tek kelimeyle süper. ön kamera 8 mp ve mükemmel resimler çekiyor.batarya 2gun çok rahat gidiyor. kasma donma filan kesinlikle yok.10 üzerinden 10 bu paraya. çekiyor.batarya rahat.batarya 2gun

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2017
    dokunmatik iyi değil

    telefon on numara Ancak bu seride olan kronik sorun dokunmatik ara sıra çalışmıyor cihaz donuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2017
    Dört Yıldız

    Ürünü zamanında ve hizli kargo,kapalı kutuda teslim aldım .sorunsuz alış veriş için tesekkürler. Ürün tam anlatıldığı gibi geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.09.2017
    Beş Yıldız

    Uzun araştırmalarım sonucu bütçem dahilinde bu telefonda karar kıldım ve hepsiburadadan sipariş verdim, zamanında ve sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. 10 gündür kullanıyorum ve şimdiye kadar hiçbir donma,kasma sorunuyla karşılaşmadım çok hızlı ve akıcı bir telefon.Şarjı normal kullanımda iki gün rahat gidiyor çok fazla kullanırsanız 1 günü geçtiği bile oluyor. Kamerayı çok çok fazla kullanan bir insan olmadığım için şu an çektiğim fotoğraflara göre yeterli buluyorum bahsedildiği gibi çok da kötü bir kamerası yok. Sorunsuz cihaz uzun süre işinizi görecektir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.08.2017
    Beş Yıldız

    Merhaba ürünü zamanında ve kapalı kutuda teslim aldım .sorunsuz alış veriş için tşk. Ürün tam anlatıldığı gibi geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2017
    Lenovo k5 note 32 gb

    telefon performans olarak gayet güzel görünüm olarak da çok güzel bir telefon.Isınma yok denecek kadar az,bazı arkadaşlar kamerasını beğenmediklerini yazmışlar bence gayet güzel resimler çekiyor.tek beğenmediğim tarafı ekran çerçevesindeki boşluklar oldu, şarjı da iyi gidiyor .

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.08.2017
    1000 liralık telefonlar arasinda en iyisi

    Arkadaşlar eğer kamera tutkunu değilseniz yani bana ses lazım bataryası 1 günü rahatlıkla çıkarsın diyorsanız bu telefon tam size göre lenovo k5 note32 gb kullanıcısı olarak gerçekten bu telefonu aldığına memnunum hakkını veriyor.Dediğim gibi fazla kamera özelliği yok gündüzleri güzel fotoğraf çekiyor gece çekimi kötü ön kamera güzel ama kamera özelliği fazla değil ama almaya değer kutusundan çıkan kulakliktan gümbür gümbür ses beklemeyin normal ses ne çok ne az.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2017
    3 tane aldım

    Ürün tam bir FP ürünü fiyatına göre özellikler çok iyi. İnceyenler beyendi ve 3 Adet aldık

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.08.2017

    ürün kapasitesi çok iyi 32 gb resmen ve kamerası da çok iyi kayıt alıyor memnunum en uygun fiyata en iyisini almışım gerçekten :)

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.08.2017

    laptoptaki başarısını telefonda göstermeye devam ediyor. 8 çekirdek olması güçlü yanı,, kamera pixelleri kuvvetli,, daha ne olsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2017
    Lenovo k5 note 32 gb

    Aldığım günden yana kullanıyorum kamerası orta seviyede gece çekimleri iyi değil. gündüzleri kamerası iyi resim çekiyor.diğer markalara göre farklı özellikleri ve artısı var.güzel cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2017
    Düşünmeden al

    1000 liraya alınacak EN İYİ telefon. Özellikle içerisindeki Wolfson WM8281 ses çipi mükemmel ses veriyor. Parmak izi okuyucusu çok güzel çalışıyor. Arayüzü de fena değil. Malzeme kalitesi üst düzey değil fakat çoğu telefondan daha kaliteli. Kamerasının manuel ayarları mevcut değil ek programla desteklenebilir ama yine de işinizi fazlasıyla görecektir. Ayrıca kargo konusunda yaşadığım aksaklığı kargocu Hasan abi sayesinde çözdük. Özellikle teşekkür ediyorum kendisine.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2017
    iyi ama

    ekranın içindeki siyah çerçeveler olmamış ve çok kalın

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.07.2017
    Beş Yıldız

    Sipariş verdikten 1 gün sonra elime ulaştı. Fiyat/Performans olarak parasını kesinlikle hak eden bir telefon. Kendi kullanımına göre 2 gün giden bataryası var. Kullandığım süre boyunca herhangi bir eksi yönünü görmedim. 1000 TL segmenti için en iyi telefonlardan biri.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2017
    Beş Yıldız

    Cok super telefon

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2017
    ben başka yerden pahalıya aldim

    ben kullanış yönünden çok memnunum parmak izi okuyucusu muhteşem sadece arka kamera biraz daha iyi olabilirdi oto fokusu biraz yavaş onun dışında bayıldım kutu içinde gelen şeffaf kılıf varken düşürdüm ne çizildi ne yamuldu ekran goriller olmasa da çizilmelere dayanıklı YouTube da hintlilerin çizilme ve Su testleri var izleyin karar verin fiyatı hakediyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2017
    normal telefon

    6 aydır ürünü kullanıyorum. İlk zamanlar şarjı ve hızı iyiydi şuan şarj dayanmıyor ve hızı eskisi gibi değil

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2017
    1000 tl altı en iyi telefon

    f/p açısından mükemmel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2017
    Süper telefon.

    Bu fiyata alınanbilecek en iyi telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2017
    Üç Yıldız

    gayet iyi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Lenovo K5 Note 32 GB 4 GB RAM 5.5 inç 13 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Lenovo K5 Note 32 GB 4 GB RAM 5.5 inç 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat