Beats ML9D2ZE/A Mavi Kulaklık Yorumları

Beats ML9D2ZE/A Mavi Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(87 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Esenler Mobile

    Ayın 20 sinde verdiğim sipariş 28 inde kargoya teslim edildi aras kargo da sağolsun dün yola çıktı olarak göstermişti hala yolda kargoyu aradım 2 gün sonra teslim edilecek diyor. Böyle rezalet görmedim. Tamam ürünü fazla ucuza aldım normal fiyatından ama tahminen 11 günde elime ulaşmış olacak. Rezilliği siz düşünün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat Performans Ürünü

    Dün sipariş verdim bugün elime ulaştı, jelatininde ve özenle paketlenmiş bir şekilde teslim aldım. Oldukça fazla araştırdım marshall major 2 ile beats ep arasında kalmıştım beats ep'yi ve bir çok kez deneyimleyerek aldım. Kesinlikle üzmez, harika bir fiyat/performans kulaklığı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok başarılı

    Gerçekten sesleri güzel veriyor. Pazartesi günü sipariş verdim çarşamba günü ürün elimdeydi.herkese tavsiye ederim.Tesekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ben siyah olanı aldım daha bugün elime ulaştı. Fiyatının piyasaya kıyasla oldukça uygun olduğunu belirtmek isterim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Deneyimlerim

    Ürün malzeme olarak standartların üstünde. Ürün geldikten sonra yaklaşık 1, 1.5 saat deneyimledim; bu süre zarfında kulakları asla sıkmadı ağrıtmadı. Gayet konforlu. Ses'e gelecek olursak tatmin edici bass - tiz gayet memnun edici. Apple mağazalarında yaklaşık 2 katı fiyat gösteriliyor. Sonuç olarak alınabilir bir ürün. Not olarak; Paketleme çok güzeldi mağazaya teşekkür ediyorum. Ancak aras kargo denen bir şirket var bu kalitesiz hizmetle varlıklarını nasıl devam ettiriyorlar bilemiyorum. HB'nin buna el atma zamanı geldi bence artık...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Buradaki yorumları okudum ve bir kişi hariç hemen hemen diğer herkesin kargosunun siparişi verdiği günün ertesi günü ellerine ulaştıklarını yazdıklarını gördüm. Dün siparişi verdim ama kargonun hala yapılmadığını görüyorum. Buradaki gönderim kıstası neye göre belirlemiş satıcı firma anlamış değilim açıkçası. Satıcının puanın yüksek olması bence birazda sattığı ürünün marka ve uygun fiyatı olması dışında kargolamayı hemen yapması diye düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Almayı düşünenler için

    Kedim daha önceki beats kulaklığımın kablosun yediği için bunu aldım. Kulaklığı hemen tidal masters ile denedim; stüdyo kalitesinde dolgun ve doyurucu sesler geliyor. Her şey olması gerektiği gibi. Alacaklar için referans olarak söyleyeyim, Samsung Level U kablosuz kulaklığım var ve o bunun iki tık altı bir doygunlukta ses veriyor. Ayrıca alttaki yorumlarda söylenilen gibi dışarı çok fazla ses veriyor. Siz ne dinliyorsanız yanınızdaki de onu dinliyor. Bunu bilerek almakta fayda var.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Paketleme, gönderim falan gerçekten çok iyi

    Ürün elime 3 gün önce ulaştı. Kargom 1 günde geldi. Satıcı ürün zarar görmesin diye çok güzel paketlemişti. Demek ki bir şey satın alırken illa yüz yüze alışveriş yapmak gerekmiyormuş dedirtti... Cihazın kalitesine gelecek olursam ben yıllardır beats ürünlerini kullanıyorum. Bu ürün solonun alt versiyonu. Yani ses olarak alt versiyon diyemem sadece kullanışlılık ve malzeme kalitesi olarak solonun bir alt segmenti diyebilirim. Ses kalitesi gerçekten çok başarılı. Ses kalitesinin beats mixr ile aynı olduğunu söyleyebilirim. Ama ses yüksekliği tabiki de aynı değil. Sesi biraz daha yüksek olsaydı kusursuz bir ürün olabilirdi tabi şimdi de çok kötü diyemeyiz. Fiyatını hakeden bir cihaz tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok rahat

    Ürün genel olarak kutusu ve kendisi çok kaliteli malzemelerden yapılmış sesi fena deil fiyatına göre biraz altya kalmış gibi geldi ama kabul edilebilir seviyede ama kulağınıza deyen pedler acayip rahat yumuşacık

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Evden çalıştığımız bugünlerde hem çalışma esnasında hem müzik dinleme hem de konsolda kullanayım dedim. Kulaküstü seçmemim nedeni ise kulakiçi kulaklıkların bir süre sonra kulakiçini tahriş edip rahatsızlık vermesidir. Yalnız bu üründe de kulaklık ayarını en iyi şekilde ayarlamama rağmen kulağı ve başı rahatsız edecek şekilde sıkıyor. Toplamda 10 dakika takamamışımdır. Ses kalitesi 10 numara değil bu marka bu fiyata daha iyisini beklerdim. Ama kötü de değil doyurucu. Mikrofon kalitesi ise normal, bunda da daha iyisini beklerdim. Ayrıca kulaklık kısmı biraz ufak ve kulaklık kablolu kulaklığa göre ağır. Kablosuz kulaklıkların bu kadar ağır olması kabul edebilir bataryadan ama kablolu bu kadar ağır olmamalı diye düşünüyorum. Ben umduğumu bulamadım. Renkler zevkler tartışılmaz. Benim beğenmediğimi belki siz beğenebilirsiniz. İadeye gönderiyorum, göndermeden öncede tespitlerimi paylaşmak istedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel hediyeniz için çok teşekkür ederiz harika sarılmış bi şekilde geldi sıkıntısız kullanıyoruz 🥰

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    süngerleri biraz küçük gözlük takan birisiyim 2-3 saat kullanımda kulaklarımı acıtmaya başlıyor. bunun dışında ses performansı tek kelime ile muazzam beats kalitesini anlatmaya gerek yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyat performans süper

  • Amazzon aracılığıyla, 12.04.2021
    Çok kaliteli...

    Ürünü hem Ipad'de hem de Samsung telefonumda kullandım. Ipad'de tabii ki ses biraz daha iyiydi. Ancak Samsung'da da ses asla kötü değil. Sadece 1-2 tık düşük volümde gibi. Onun dışında son ses dinlemek mümkün değil, tabii eğer işitme duyunuzu seviyorsanız. Kulaklarım patlayacaktı. Özel olarak dışarıdaki sesleri iletmeme gibi bir özelliği bulunmamasına rağmen hafif bir doğa sesi bile açtığında dışarıdaki ses başarılı bir şekilde içeriye gelmemeye başlıyor. Ses çok güzel, çok berrak asla dip ses duymadım. Kulağıma tam oturuyor. İlk zamanlar 1 saatten fazla kulağımda tuttuğumda acıtmıştı ancak şimdi düzgün oturttuğumda öyle bir sıkıntı olmuyor. Kablosu ekstrem bir durum olmazsa kopmaz diye düşünüyorum. Çokta incecik değil.

  • Amazzon aracılığıyla, 09.03.2021
    Temiz ses&F/P ürünü

    Ses çok temiz ancak mikrofonun dış sesleri çok iyi izole ettiğini söyleyemem. Kulaklıkla müzik dinlerken, eğer %70 üstü seviyedeyse dışarı ses veriyor ama siz tamamen izolesiniz. Biraz sıkıyor ve kulak pedleri sert, 1 saat sonra ağrıtmaya başladı. Ama F/P olarak bakarsak gayet iyi diyebiliriz.

  • Amazzon aracılığıyla, 22.02.2021
    Kablosunu ince buldum

    Fiyatına değer ses kalitesi kişiden kişiye göre değişir fakat “b” logosunun hakkını veriyor

  • Amazzon aracılığıyla, 18.02.2021
    Teşekkürler amazzon

    Ürün güzel ve hızlı kargo. Teşekkürler amazzon

  • Amazzon aracılığıyla, 30.01.2021
    ALINIR AMA

    Beats EP'i fiyatına göre değerlendirecek olursam;-Tasarımı bence Beats'deki en iyi tasarımlardan-Malzeme kalitesi müthiş dokunurken bile Beats olduğunu belli ediyor.-Ses kalitesi bu fiyata göre iyi ama müthiş değil yine de Beats'in giriş ürünü olduğunu düşünürsek iyi-Kablosu çok ince ama bir sorun olacağını sanmıyorumKötü yanı;-Tek kötü yanı kulağınıza aşırı baskı uyguluyor belirli bir süreden sonra ister istemez çıkarmak zorunda kalıyorsunuzBen alırken JBL T500BT ile Beats EP arasında kalmıştım kalite olarak daha kaliteli ama kulağa çok baskı uyguluyor 300 TL'ye alınır ama daha fazlası verilmez Apple'ın sitesinde şuan 949 TL. Ayrıca şunu da söylemek isterim bende prime üyelik olduğu için kargo bir günde daha doğrusu sipariş verdikten 18 saat sonra geldi. Getiren firma Kolay Gelsindi hızı ve verdiği hizmet müthişti

  • Amazzon aracılığıyla, 11.01.2021
    güzel ürün

    indirimde 300ken kaçırmayın indirimsiz fiyatını hak eder mi bilmiyorum

  • Amazzon aracılığıyla, 09.01.2021
    HIZLI TESLİMAT

    12 saat içinde teslim edildi.F/P kalitesi yeterli

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beats ML9D2ZE/A Mavi Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beats ML9D2ZE/A Mavi Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat