Beats MHNH2ZE/A Solo 2 Kulaklık Yorumları

Beats MHNH2ZE/A Solo 2 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Kesinlikle alınmalı

    Bu benim 2. beats kulaklığım, eşime aldım bu ürünü çünkü bence verilen paranın hakkını veriyor. Dışarının sesini duymadan hem de konforlu bir şeklide müzik dinlemek isteyenler için ideal. Eğer günde ortalama 2-3 saat müzik dinleyen biriyseniz ayda bir kez sadece şarj etmek yeterli. Tüm gün çıkarmam derseniz 1 hafta gidecektir.Şarj konusunda muhteşemler. Diğer taraftan kablosuz olması nedeniyle yok koptu yok sıkıştı gibi dertleriniz olmuyor ve bozulma riskini minimize ediyor. Ayrıca kablosuz kulaklığa bir kez alışınca diğer kulaklıklara acıyarak bakıyorsunuz. Dışarıda yürüyüş yaparken ordan burdan kablo sallanan ve onu bir yerlere sıkıştıran insanları görünce bir kere daha mutlu oluyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    10 numara kulaklık

    çok güzel kulaklık, ses çok kaliteli, kaliteli malzeme... hem kablolu hem kablosuz mükemmel...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2017
    kablosuzda kötü

    kablolu kullanacaksanız tamamda bluetooth performansı çok kötü ses düşük vede bağlantıda kopmalar oluyor ben iphone 5 kullanıyorum ürünü aldım geri iade ettim tavsiye etmiyorum başka ürünlere bakın parasını hakeden bir ürün değil bilginize...

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2017
    Çok iyi

    çok güzel kulaklık,ses çok kaliteli ve bu fiyatlarda alabileceğiniz en şık kulaklık.eğer sizin için tasarım önemli değilse dışarda vs. kullanmıyacaksanız çok başka alternatiflerde var tabii.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beats MHNH2ZE/A Solo 2 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beats MHNH2ZE/A Solo 2 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat