Asus PG258Q Monitör Yorumları

Asus PG258Q Monitör yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    Monitör süper, akışkanlık olsun renk kalitesi ve kontrast olsun çok güzel. Özellikle fps oyunlarında farkı hissedersiniz. cs go oynarken hedefi daha kolay yakalıyorsunuz. Çünkü aradaki ufak piksel farkları kapanıyor ve hedefi nereye tutacağınız daha da kesinleşiyor. Malzeme kalitesi ve tasarım oldukça iyi. Alt ışık olayı da ayrı güzel olmuş. Asus yine beni şaşırtmadı...

  • Amazzon aracılığıyla, 22.05.2020
    240HZ + GSYNC

    Bu monitörü almadan önce uzun araştırmalar yaptım. Kullandığım ekran kartı da Nvidia ASUS 2080 Super.Araştırdığım yabancı kaynak sitelerinde 240 HZ ve GSYNC teknolojisini en iyi kullanan markanın ASUS olduğuna bir kaç farklı sitede rastladım ve alıp kullandığımda gerçekten muhteşem bir performansla karşılaştım. FPS oyunlarındaki akıcılığı ve görüntü yırtılması olmadan gerçekten 1ms tepki süresiyle ASUS Pg258q monitörü alırken doğru karar verdiğimi yaşayarak gördüm. Şiddetle monitör alacaklara tavsiye ediyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 22.05.2020
    Akıyor

    Bu sitenin yeni açıldığı zamanlarda kampanyayla almışım iyi ki de almışım. Menüden kolaylıkla o anki duruma ve oyuna göre senaryo seçebiliyorum. Gsync ve 240hz oyunun akmasını sağlıyor özellikle benim gibi arena fps tarzı oyun oynuyorsanız bu çok önemli..Yorulduğum zamanlarda da mavi ışık filtresini artırıyorum ve gerçekten faydası oluyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.04.2020

    hızlı kargo güzel paket kutunun ıcınden ihtiyac tüm kablolar çıkıyor fakat mını port kablosu çıkmıyor bunu temin etmeniz gerekiyor ama gene olarak hersey çok ıyı

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2019
    Mükemmel

    Parasını sonuna kadar hak eden bir ürün 240 hz inanılmaz bir akıcılık yaratıyor parlaklık oranı çok yüksek renkler çok dolgun inanılmaz keyif aldım ve herkese şiddetle tavsiye ederim oyun oynarken çok zevk alıyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.08.2019
    240 hz

    Almak isteyenlere tavsiye ederim.240 hz fps oyunlarında mükemmel akıcılık sağlıyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 16.04.2019
    fiyatının hakkını sonuna kadar veriyor

    çok kaliteli ve çok sağlam bir monitör. ekran kalitesi çok iyi. renkler çok canlı ve dolgun görünüyor. çok hızlı ve çok kullanışlı. ben çok memnunum. tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 17.01.2019
    Mükemmele yakın ama değil

    Satıcısı amazzon olduğu için tercih ettim. Bu fiyata "TN" panel için çok düşündüm çünkü VA veya IPS panel olarak bir çok seçenek mevcut. Kendi Notebookumda 15" ips panel var ve mükemmel görüntüydü ama küçük ekran olduğu için 24 veya 27 inç monitörlere bakmaya başladım. O kadar çok seçenek var ki hepsi birbirine bile karışabiliyor. Ama 2K , G-sync , 144Hz ve Overclock ile 165Hz, Rgb destekli, Curve seçeneklerinde en iyisi! TN panel olduğu için kutuyu açarken karamsar bakıyordum ama kurulumu yaptıktan sonra doğru karar verdiğimi görmüş oldum.Minidisplay'den display bağlantı kablosu aldım ve onunla kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok. Titreme,1 tane bile ölü piksel , color banding vb. hiçbir problem ile karşılaşmadım. Şuan gündüz gözüyle göremiyor da olabilirim ama akşam tekrardan bakacağım. Kısacası harika bir monitör, bütçeniz el veriyorsa bu ürün çok iyiKullanım sonrası: Akşam ki görüntü kalitesi o kadar iyi değil pikseller görünüyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2018
    kalite performans hız hepsi bir arada

    bu monitöre 5 yıldız'dan aşağı veren ya kör'dür yada beyin ile gözleri arasındaki iletişim kesiktir... :) asus kalitesinin yanında 240hz.... resmen pastadaki çilek gibi :) ben FPS oynadığım için FPS severlere şiddetle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2018
    240 hz deneyimi mükemmel

    Black friday indirimlerinde aldım. kargom 12 günde geldi çok yoğunlardı geç yolladılar. Gsynic teknolojisi harika bir deneyim.. Fps oyunlarında hareketli olunca resmen mermiler size değmeden geçiyor.Oyunların akıcılığı sizi 1 sn öne geçiriyor. yeterli bir ekran kartınız varsa (bende 970 var ) ekran kartını yükseltmek yerine 240 hz deneyimini yaşamanızı tavsiye ederim. oyunculuğunuzu 5x daha iyileştiriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2018
    Beş Yıldız

    Ürün 5 günde elime ulaşdı hızlı kargo ile. Ürün kusursuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2018
    Alt kapak arızalı

    Diğer yorumcu beyefendiyle aynı problemden muzdaribim, alt kapak ne yaptım ne ettimse tam olarak oturmuyor yerine, yeni bir üründe üzücü bir durum, kargo külfeti sebebiyle sineye çektik. 1080p olması 24” de problem yaratmıyor, 240hz 120’ye göre belirgin farklı. Asus 24” 2k 144hz yapana kadar devam. Diğer 24” 2k ler güven vermiyor şu an için.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.06.2018
    güzel ürün, asus rog aydınlatma kapağı arızalı

    monitörün altındaki asus rog aydınlatma kapağı yerine tam oturmuyor. düşüp duruyor. bende kaldırdım attım. sıf istanbulda olmadığım ve kargosuyla vs ugrasıp 10-20 gun kaybetmemek için iade de etmiyorum. onun dısında 10 numara ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.06.2018
    Beş Yıldız

    240hz farkını alınca anlayacaksınız. sonra diyeceksiniz ki 144hz nedir ya??? 144hz de tetris oynanır anca...

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2018
    Asus Kalitesi

    İndirimdeyken aldım 2 günde elime ulaştı. Malzeme kalitesi, panel kalitesi, hızı, renk doygunluğu verilen parayı sonuna kadar hakkediyor. Asus kalitesini bilen bilir fazla söze gerek yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2018
    Kesinlikle bayılacaksınız :)

    240 Hz Farkı 144 den geçtim arasında dağlar kadar fark var genellikle csgo ve bf1 oynuyorum csgoda çok net hissediliyor bf de bile 144 den geçmeme rağmen yağ gibi akıcı oyun oda gsync farkı işte :) indirimdeyken almıştım 2400 tl ye tasarım olarakta harika ince çerçeve olması cok hosuma gitti 10 üzerinden 10 bana göre.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2017
    Üç Yıldız

    144 hz ile çok büyük fark göremedim değmez bu kadarına 1 milyar küsürlük benq xl2411 işini görür fazla abartmaya gerek yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.09.2017
    bi kere para verin herşey tam olsun

    nail koç kardeşim eğer halen araştırıyorsan ben hali hazırda kullanıyorum bu siteden almadım sormuşsun cs-go performansını sana şöyle söyleyim 240 hz oynuyorsun aradaki farka inanamazsın hani tek atamadığın pixel le kaçtı dediğin sahneleri unut o pixelin tuttuğunu göreceksin bütün oyunlar şuan desteklemiyor fakat cs-go bf1 yeni çıkacak olan codww2 destekliyor ve oyun keyfini gerçekten içinde hissedeceğin kadar etkiliyor arkadaş tavsiyesiyle aldım ben fiyatı görünce oha felan dedim ama şuan hiç acımıyorum verdiğim paraya üst seviye pc topluyorum diyorsan 144 hz i unut 5ms i unut ayrıca ekran aksesuarlarını gördüğünde kutusunu gördüğünde vay be dedirten o onda seni kendine aşık ettiren bişey ve aksamı çok dayanıklı uzun yıllar kullanmanı sağlayacak şekilde tasarlandığı aşikar bi monitör tercih eden mutlaka benimle aynı duyguları paylaşacaktır umarım yorumum size katkı sağlar

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2017
    240 hz

    kullanan varsa yorum atsın.özellikle csgo için düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2017
    ASUS KALİTESİ

    240 hz tazeleme hızı 1ms tepki süresi ve muazzam bir tasarımı var bu fiyattaki en iyi monitör eğer gerçek Bir monitör istiyorsanız düşünmeden alın

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus PG258Q Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus PG258Q Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat