Finlux FXAC 12 A+ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima Yorumları

Finlux FXAC 12 A+ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Satıcı firma ve Hepsiburada iş şirketine Çok teşekkür ederim. Sipariş numaramı göre ilgili kargo dağıtım elemanları tespit edilerek uyarılması gerekir. Bu tür elemanlar ne yazdın her şirkete zarar vermektedir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Urunde problem yok. Standart klima,vestelin aynisi fakat servis elektrik baglantisini yapmiyor. Yeni bir kararmis. Ya buattan prizden kendiniz baglayacaksiniz,ya yakinda priz varsa kablo ucuna fis takip prize takacaksiniz, ya da elektrikci cagirip ayri para verip baglattiracaksiniz. Tum vestel grubunda boyleymis, alacaklarin bilgisi olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Gerçekten çok güzel ürün vestel bandında üretiliyor sessiz az enerji sarfiyatı başka ürünler pahalı aynı özelliğe fazla para vermeyin

  • HepsiB. aracılığıyla

    Ürünüm sorunsuz şekilde elime ulaştı.Kurulumu yapıldı, şu anda çok memnun kaldım herhangi bir sorunu yok. Kaliteli ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Guzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    2 adet almış olduğum ürünler horoz lojistik firmasıyla zamanında geldi. kırık dökük hasar yoktu. servisi aradım 2 saat sonra gelip montajını yaptı. inşaat halindeki 1+1 dairelerde şuan elektrik olmadığından deneme fırsatım olmadı. elektrik abonesi olduktan sonra deneyimlerimi buraya yazacağım. finlux klima gerçekten göz dolduruyor. haroz lojistik ve vestel servisi gerçekten işlerinin hakkını verdi. hb teşekkür ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 17.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Fınlux beklediğim ötesinde bir klima elektirigi kokluyor ısı ve soğuk üflemesi gayet iyi satış sonrası Vestel servisi geliyor ücretsiz kuruyor. kargoda özenli düzenli ve süratli şekilde geliyor tavsiye ediyorum . emeği geçen herkese teşekkür ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 03.08.2022
    (Ürünü satın aldı)

    2. yıla girdik ve sıkıntısız hem kışın hem yazın kullanıyorum bir odaya yetiyor fazlası ile. Türk malıdır başka markaya fazla para vermeyiniz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2021
    Memnunum

    Olumlu yönleri: Evimiz çok fazla güneş alıyor. Yazın tüm camlar kapıları açmama rağmen durulmuyor içeride. Eşimle araştırıp bu klimayı sipariş ettik. Bayıldık gerçekten. Bu zamana kadar boşuna işkence çekiyormuşuz. Paketleme gayet iyi yapılmıştı. Teslimat da kısa sürdü. Paketleme ve teslimat da hiç bir sıkıntı yaşamadım. Böyle kaliteli ve güzel ürünler sattığı için satıcıya teşekkür ederim. Hasarsız ve sorunsuz bir şekilde ulaştı elime.

  • Trendyol aracılığıyla, 27.11.2020

    çok güzel ve çok iyi

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    vestel servisi aynı gün ucretsiz kurulum yaptı kalitesinden de memnunum

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    Çok iyiydi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.06.2020
    "KALİTELİ"

    Olumlu yönleri: Teknik özellikleri anlatıldığı gibi olan, Enerji tasarrufu sağlayan soğutma ve ısıtması gayet iyi sessiz çalışan, kaliteli ve sağlam bir klima.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: İş yerinde kullanmak için bir klima alacaktık. Bununla ilgili yaptığım araştırmalardan sonra Finlux marka bu inverter klimayı bulduk. Hemen aldık şu anda iş yerimde kullanıyorum. Kullanımından çok memnunum. Herekes tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.02.2020

    Olumlu yönleri: Oldukça sessiz çalışıyor..Bu ikinci alışım.Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.12.2019
    "Montaj "

    Olumlu yönleri: Montaj da dahil mi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.10.2019
    "Kurulum hemen oldu güzel urun"

    Olumsuz yönleri: Kargoyla ilgili kargoya dis kapıya getirmişler eve cikarmamislar biz cikaramayiz diye adres detayı kat yazıyordu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Evimiz çok sıcak oluyor. Güney cephe de ve bütün gün güneş evin içinde. Hadi ben çalıştığım için sabah gidip akşam geliyorum ama eşim bütün gün evde olduğu için çok zorlanıyordu. Biz de geçen ay klima taktırdık. Finlux marka klima aldık. Çok tanınmış bir marka değildi. Riske girip aldık ama çok memnun kaldık. Özellikleri gerçekten çok iyi. Üstelik piyasada ki kendi sınıfındakli ürünlere göre çok uygun. Gönül rahatlığıyla klima ihtiyacı olanlara tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.07.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Yazınızı kışa , Kışınızı yaza çeviriyor resmen arkadaşımın ofisinde mevcut cok iyi oluyo hele ki bu yaz ayında süper oluyor arada serinlemek için bile arkadaşın offisine gittiğim oluyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Finlux FXAC 12 A+ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Finlux FXAC 12 A+ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat