Snopy SN-DJ77 Kulaklık Yorumları

Snopy SN-DJ77 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 28.08.2019
    Yırtık

    Aldığım kulaklığın derisinde yırtılmalar ve deformeler mevcuttu firmaya yazdım fakat 1 hafta boyunca kimse cevap vermedi ürünün fotoğrafını ekledim

  • NI1 aracılığıyla, 09.05.2019
    Kafan Bandı

    Kulaklık bass seslerini tamamen hissedebilmemiz için kulağa tam oturması ve baskılı bir şekilde oturması lazım. Bass seslerini net olarak keyifle duyamazsın. Bass hastası değilsen gayet kaliteli ses geliyor. Fiyatına göre güzel kalitede ses veriyor lakin en çok irite olduğum nokta; kafa bandı sanki yerinden çıkmış da yapıştırıcıyla yapıştırılmış gibi. Belki de güneşten deforme olmaya başlamış vs. kısacası kafa bandı böyle olmuş bir ürünün gönderilmesi hoş değil.

  • NI1 aracılığıyla, 12.03.2019
    Mukemmel f/p urunu

    Bu Fiyata Alabileceginizin En iyisi cok rahat saatlerce kulaginizda takili tutabilirsiniz mikrofonu kullanmiyorum ama ses kalitesi gayet iyi ve rahat kisacasi tavsiye ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 07.04.2017
    hiç düşünmeden alin

    xbox one ile tam uyumlu. mikrofonu başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2015
    Harika kulaklık

    Harika bir ürün kulağınız içine tam oturuyor. Özellikle uzun süreli kullanımlar için ideal. ses kaliteside çok iyi herkese tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Snopy SN-DJ77 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Snopy SN-DJ77 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat