Asus PA329Q Monitör Yorumları

Asus PA329Q Monitör yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 21.12.2019
    3 ay içinde bozuldu

    Bilgisayar açıldığında Monitör standby modundan çıkmıyor, her seferinde açıp kapamak gerekiyor. Bir kaç ay sonra tamamen bozuldu, şu anda hiç açılmıyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2018
    Giriş/orta seviye 4k pro ekran arayanlar için öneririm

    Monitor parlak ve canlı renkli. 30" 2560x1600 pikselden bu çözünürlüğe geçmek ilginç oldu. Herşey daha minyatür ve küçük ikonlu. 4k in belki windows için tek dezavantajı. 8k yeni modelini düşünmek bile istemiyorum. 30" LG 8 yıllık monitörümün back light ışığı bu IPS ekran kadar parlak değil. Bu iyi bir şey gibi gözüksede ekrana imaj geldiğinde renk canlılığı ve parlaklık Asus da daha belirgin hale geliyor. Renk doğruluğu LG ekranıma göre daha yakın. Bunu elimdeki wacom 21ux tablet lcd ye göre check ettim. 4 yıldız verdim çünkü 5 dead pikselim var. Garanti kapsamında geri gönderilebilir piksel sayısını karşılıyor olmasına rağmen pek önemsemiyorum ve geri göndermeyi düşünmüyorum Taki bu sayı da artış yaşanana kadar. 4k monitöre çalışma mesafemden baktığımda bu noktaları görebilmek için gözlerinizi baya alıştırmanız gerekiyor milyonlarca piksel arasından çünkü kenar ve köşede dağınık haldeler. Mönitörlerde dead piksel olması olağan ve bazıları zamanla geçtiği de olabiliyor. Bu ekranın garantisinin en güzel yanı stuck piksel 1 tane dahi olsa değiştirilebiliyor olması. Ekran kartınızın bu monitörün bağlantı özelliklerini destekliyebiliyor olmasına dikkat ediniz. Her HDMI HDMI her Dısplay port Display port değildir. Versiyon denen faktör var. Spec (özellik) gözden geçiriniz, gözü kapalı alışveriş yapmayın. Çizim , render , görüntü işleme amacıyla satın alınmıştır. İkerleyen zamanlarda 30" 2k monitörümü toslayıp bir tane daha alıp ekranlar arası çözümürlük dengesi sağlanmış çalışma yüzeyine ulaşmak isterim. Sonuç: almanızı tavsiye ederim bu giriş/orta seviye 4k pro ekranı bu fiyata.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2017
    Beş Yıldız

    efsanevi mükaemmel şaşırı mükemmelik

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.08.2017
    efsane

    nasıl desem tek kelime ile efsane

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2017
    Fiyatı çok uygun

    Bu fiyata bu performansı bulmuşken 20 tane sipariş verdim hem eşe dosta da hediye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2017
    Detaylı İnceleme

    Yaklaşık 13000 TL bayılıp MSI Aegis X3 satın aldım Bu monitör ise bilgisayarımın tamamlayıcısı. War Thunder'ı ultra görüntü ayarlarında oynuyorum ve oyun oynarken 4K çözünürlükte kayıt yapıyorum. FPS kaybı yok. Takılma yok. 3 haftadır oyun oynamaktan uyku düzenim bozuldu. =) Hevesim yakında geçer ama bu monitörün bir başyapıt olduğunu bilmelisiniz. Benim gibi oyun manyakları için tasarlanmış bir monitör değil. Buna rağmen seçenek olarak gaming modunu eklemeyi unutmamışlar. Ürünün hedef kitlesi tasarımcılar. %99.5 Adobe renkleri ile uyumlu. Bu sayede gerçeğe en yakın görüntüyü ekrana yansıtıyor. Örneğin; siz Adobe InDesign'da café menüsü tasarladığınızda bunun gerçekte nasıl görüneceğini Adobe filtresi ile çıktı almadan önizleyebiliyorsunuz. Artı olarak oyun, sinema, özelleştirilmiş kullanıcı ayarları gibi birkaç filtre seçeneği daha mevcut. BlueLight Filter'ı da eklemeyi unutmamışlar. Bu sayede gözlerin çabuk yorulması engellenebiliyor. En çok dikkatimi çeken özellik A4 önizleme yeniliği. Bu ayarı seçtğinizde ekranın ortasında A4 kâğıdı büyüklüğünde özel bir alan açılıyor ve tasarımınızın çıktısını almadan çalışmanızı önizleyebiliyorsunuz. Monitör dikey pozisyonda da kullanılabiliyor. Y ekseninde 360 derece döndürülebiliyor. Almak için tereddüt ediyorsanız tanıtım videosunu izlemenizi tavsiye ederim. Benim için tek dezavantajı kumandasının olmaması. Bu yüzden gece uyumadan önce yattığım yerden parlaklığını sıfıra indiremiyorum ya da artıramıyorum. Eski monitörümün kumandası vardı; fakat bu monitörün 32 inç olması kumandasızlığı pek dert ettirmiyor. Monitörü alacaksanız 4K çözünürlüklü bir bilgisayar ile kullanmanızı öneririm. Aksi takdirde monitörden istenilen performansı alamayabilirsiniz. Ayrıca bu ürünün tasarımcılar için geliştirildiğini de unutmayın. Üzerinde tek bir piksel yanması bulamazsınız. Zaten bulursanız ASUS değişim garantisi veriyor. Profesyoneller ve profesyonel olmak isteyenler için ideal bir monitör.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2017
    Dört Yıldız

    Çok iyi. Kullanımı kolay. Renkler çok parlak ve iyi. Göz yorgunluğu daha eski panellere göre minimum seviyede. Biraz daha iyi renk ayarı istiyorsanız, iyi bir renk kalibratörüne başvurmanız gerekecek. Mini Display Port - Display Port bağlantısı çok iyi çalışıyor. Trafosu içinde olduğundan, kullanılmadığında, arkadaki düğmeden (uyku düğmesi değil) mutlaka kapatılması önerilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus PA329Q Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus PA329Q Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat