Kumtel DXW-25 2500 W Twinray Isıtıcı Yorumları

Kumtel DXW-25 2500 W Twinray Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kargolama özensiz ürün elime kırık ulaştı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.05.2020
    GÜZEL ISITMA

    Olumlu yönleri: Bulunduğu ortamı ısıtıyor biz bahçeye koyduk kışında en azından bahçeye çıkıp hava alabiliyoruz. Yağmurlu havalarda rahatlıkla kullanabiliyorum. Yağmurlu havalar için kullanıma uygun. Fiyatı çok uygun fiyat performans ürünü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.03.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: Ürün kargodan flamentleri kırık bir şekilde de geldi.Gittigidiyor.coma yakışmayacak bir hareket

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.02.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: Ürünle ilgili bilgi iletişimi sıfır.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.02.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: Ürünü ayaklı olarak satıyorlar ama ayak bu ısıtıcıya kesinlikle uyumlu değil. Bilseydim almazdım, insanları kandırmaktan başka bişey değil. Kullanım kulavuzunda ısıtıcı sadece duvara uyumludur, ayağa uyumlu değildir diye belirtmelerine rağmen bazıları ellerinde kalan ayakları ısıtıcıyla beraber millete satıyorlar. Böyle ve benzeri bir ürünü birdaha gittigidiyordan almayacağım.. gittigidiyor böyle ürünler sattıkça adını lekeleyecektir, sahsen güvenim sarsıldı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.02.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) sağolun

    Olumlu yönleri: teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.02.2019
    "Memnunum..."

    Olumlu yönleri: Kumtel markasına çok güvendiğim için satın aldım, memnunum. 30 metrekare salonumu gayet güzel ısıtıyor. Olumsuz yönleri: Memnuniyetimin yanında bazı sıkıntılar da var. Ben Kuşadası'nda oturuyorum en yakın servis Aydın merkezde, üstelik küçük ev aletlerinin servisi yok. Yani bir sıkıntı olduğunda Aydın'a gitmek zorundayım. Diğer sorun ısıtıcı ayak üzerinde sabit durmuyor, sürekli aşağı doğru eğiliyor bu da yangın korkusu yaşatıyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 27.01.2019

    Herkeze selamlar oncelikle yapilan yorumlar baktigimda bilgi amacli hic birsey yazilmamis urun eger uzerinde biraz oynanirsa guzul bir urun ozellik bakimindan uzerinde oynamadan kastim sudur cihazin kablosu 1 metre yani cok kisa ve ince bir kablosu var bu demektirki seyyar olmadan kullanimi zor olacak ama kullanma klavuzunda kesinlikle seyyar ile kullanmayin yaziyor madem boyle neden 1 metre kablo koydunuz alirsaniz benim gibi ek bir maliyet ile 3 metre 2.5x3.5 kalin bir kablo ve fis olarak saglam silikon bir fis alarak sorun ortadan kalkiyor alan arkadas bunu mukak yapsin sakasi yok bu isin once emniyet bu cihaz iki flamentli yani iki tuplu 1250 watt + 1250 watt toplam 2500 watt bir tarafta ayar olarak 1 tupu ve ikinci tupu calistiracak dugme var diger tarafta ise hassas ayar var buda ekonimik bir kullanim sunuyor nasilmi soyle ben hatay iskenderun ilcesinde oturuyorum hava sicakligi 5 ila 10 derece de seyir ediyor 20 metre kare bir oturma odam var ben sadece 1 tupu calistirip hassas ayari minimum ayara getiriyorum oda sicakligi 22 23 dereceyi buluyor buda bana yetiyor tek tupun saatlik kw 1 .25 kw minimum ayarda 0.625 kw yapar saatte 24 saat kullanilsa 24x0.625=15000 kw yani 15 kw yapar bunuda suan elektirigin kw vergiler dahil 0.43 krs yani 15x0.43=6.45 krs yapar ben gunde 12 saat kullaniyorum ayda bana 96.75 krs yapiyor sadece isitici alan arkadasim bunu bu sekilde bilsin alsin ama gayet iyi bir tuketim cihazda emniyet olarak yere dustugunde kendini emniyete alip kapanmiyor duvar tipi cunku koymamislar ayakli kullanacaklar dikkat etsin cihazi ilk calistirdiginizda her iki tupu son seviyede 1 saat boyunca kapatmadan calistirmaniz gerekiyor oksitlenmeye karsi bunu ilk aldiginizda 1 defaligina yapmaniz yeterli ayak olarak su sekilde yaptim cihazi ayaksiz olarak 121 tl letgodan aldim kayseriden ayagi ayri getirttim 25 tl ayagi ayri alinca kalite biraz daha iyi oluyor 50 tl de ayak var sizin seciminize bagli

  • NI1 aracılığıyla, 25.01.2019
    fiyata göre ürün

    diğer pahalı markalarla kıyaslamayın ama beklentinizi karşılayabilecek bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.01.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: Içinden ayak çıkıyor fakat, govde kısmında ayağın oturacagi bir yer yok. Yani ayak baska bir ürün ısıtıcı başka bir ürün. Isıtıcıyı ancak duvara monte kullanabilirsiniz. Bu şekilde tüketiciyi kandırmak çok ayıp.

  • NI1 aracılığıyla, 10.01.2019
    Süper

    ürünü beğendim. gayet güzel ısıtıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 03.01.2019
    Kutu problemli.

    Bu kadar ince uzun bir kutuda geçme taban kullanılmaması gerek. Taban ilk esnediğinde içindeki düşer, bu da düştü.

  • NI1 aracılığıyla, 26.12.2018
    calisiyor.

    urun iyi sicaklik veriyor

  • NI1 aracılığıyla, 26.11.2018
    ürün güzel

    Ürün güzel, beğendik 10 gündür kullanıyoruz bir odayı rahat ısıtıyor..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kumtel DXW-25 2500 W Twinray Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kumtel DXW-25 2500 W Twinray Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat