Rowenta ROW VU5670F0 Vantilatör Yorumları

Rowenta ROW VU5670F0 Vantilatör yorum ve tavsiyeleri

(417 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Pervaneli uzay çağı vantilatörü

    Kesinlikle hakkını veriyor. Sessiz modda yalnız havanın sesi duyuluyor, kuvvetli kademesi de oldukça güçlü. Kontrol paneli tarzındaki butonları şık görüntü ve kullanım kolaylığı sağlıyor. Kumandalı olması da bir artı. Görünüşü kaliteli duruyor, ayak bölümü devrilmeyi önlemek için ağır yapılmış. Orta kısımdaki metak parça elinize aldığınızda gıcırdıyor. Çalışırken bir etkisi / gıcırdaması olmadığı için zararını görmedim. Olsaydı iyi olurdu diyeceğim tek özellik, sağa sola dönme fonksiyonunun da kumandadan kontrol edilebilmesi olurdu. Bunun dışında, pervanesiz fanlar dışında alınabilecek en iyi model. Dipnot: Kumandasının CR2032 pili paketten çıkmıyor. Muhtemelen regülasyonlarla ilgili bir sebepten, ürünün daha az vergiyle, daha uyguna ulaşması için yapılmış bir harekettir diye düşünüyorum. Vantilatörü alırken pil de almayı unutmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok kullanışlı, sessiz ve kaliteli, uzun yıllar kullanılabilecek bir ürün

    şırnak'a sipariş verdim. paketleme harikaydı. ürünün kurulumu kolaydı. harika çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ne iyi ne kötü

    Ürün şık kaliteli görünüyor ancak kafası sallanıyor. Montajla alakalı bir problem olduğunu düşünmüyorum. Üstelik bu fiyattaki bir ürünün kafasının dönme ayarının kumandasından yapılamayıp hala mandal ile yapılıyor olması bir diğer eksi yanı. Uyku modu güzel çok sessiz ve rahatsı etmeyecek bir serinlik veriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok güzel

    Çok hızlı elime ulaştı ve oldukça sağlam bir ürüne benziyor. Çok sessiz çalışıyor ve serinletme seviyesi gayet başarılı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün biz aldıktan sonra biraz daha indirime girse de beklediğimizin çok üstünde serinletiyor. Almayı düşünen varsa bu fiyattan kaçırmasın. Satıcı hızla kargoladı paketleme çok özenliydi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    daha iyisi olamaz

    eger bir vantilatör almak istiyorsanız üç kuruş fazla olsun ama bu olsun harika bisey gerçekten gece modunda en ufak bir ses dahi duyamazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sessiz, Kaliteli

    Evimde klima olmasına rağmen gece klima çarpmasını önlemek için vantilatör kullanıyorum. Bundan önce ufo kule tipi vantilatör vardı. Fiyatı bununla yaklaşık aynı. Fakat malzeme kalitesi olarak çok daha kötü. Ne büyük sorunum çok ses yapmasıydı. Uyumakta zorlanıyordum. Ufom kırılınca yeni bir vantilatör aradım be bu vantilatöre rast geldim. Vantilatörün malzeme kalitesi süper. İkincisi kumandası da çok şık. 5 güç ayarı var. Sessiz modunda gerçekten nerdeyse sıfır ses var. Pervane dönmese çalışıyor demezsiniz. Onun bir üstü hız seviyesi bile çok sessiz. Ürünle ilgili iki tane ufak iyileştirme önerim var. Birincisi aletin üzerinde kumandayı koyacak bir parça bölme olması çok faydalı olur. İkincisi kumandanin içinden pil çıkmıyor. CR 2032 model pil bende vardı ama birçok kişinin evinde olmaz. Bunu da pakete dahil etmek iyi olur

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    ürün kaliteli, hepsihızlı hızlı daha ne olsun :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok çok iyi

    2 gü içersinde elime ulaştı. kurulumu çok basit 10 dk içerisinde kur ve çalıştır. kumandası, sessizliği, istediğiniz saat sonra kapanma modlariyla bir vantilatörden fazlası.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok kaliteli ve sessiz

    Ürün baştan aşağı ne kadar kaliteli olduğunu belli ediyor. Kutunun ağırlığı bile bunun göstergesi. Ama sürat kargodan kaynaklı kargoda gecikme yaşadım. Onun dışında satıcı da hızlı gönderim yaptı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ÇOK İYİ

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli Ürün

    Ürün kalitesi ve sessizliği harika. Tüm yaz çalıştı neredeyse ve kalitesinden hiç ödün vermedi. Vantilatör alacaklara şiddetle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kutudan Pil Çıkmaması

    Ürün özenle kargolanmıştı.Lakin kurulum yaparken aksamlarını biraz sıkın yoksa ses yapabiliyor.Böyle bi cihaza kumanda koymak ve içine pil koymamak gerçekten enteresan olmuş,kurduktan sonra pil almanız gerek kumandasını deneyebilmek için.Onun dışında gayet güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi

    Çok çabuk ulaştı kurulumu çok kolaydı tek sıkıntı kumandasına bir pil koyamamışlar

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli

    Çok şık ve sessiz, kurulumu kolay uyku modu çok sessiz diğer modlar ses konusunda fena değil, fiyatı biraz yüksek ama değer.

  • HepsiB. aracılığıyla
    KALİTE

    Ürünün tasarımı çok başarılı hem çok şık hem de kaliteli. Gerçekten serinletiyor! Uyku modu özelliği mükemmel ucuz olsun diye aldığımız saçmasapan ürünlerdense bir kere para verip böyle bir ürün alın derim.

  • Amazzon aracılığıyla, 05.07.2023
    Hiç ses yok, hiç. (gece modunda)

    Bu ürünü 4 yıldır kullanıyorum. Kumandasında ve panelinde tüm fonksiyonları var. Çok şık bir ürün, kaliteli olduğunu hemen anlarsınız. Gece yatarken çalıştırırız ve 1-2-4 ve 8 saat ayarlarından birini seçerek otomatik kapanmasını sağlarız. Ayarlar değişirken dıt diye dijital bir ses çıkarır ama bu uyuyan bebeği uyandırmaz. Kızım bu sene biraz hırpaladı cihazı, o yüzden kafanın sağa sola dönüşlerinde ara ara tıkırtı sesi alıyoruz, yoksa şimdiye kadar ne kafa dönüşünde, ne pervane dönüşünde hiç ses duymamıştık(Gece modunda). Ve gece modunda üflediği hava hem ortamı serinletiyor, hem sizi ve bebeği hasta etmiyor, çok ideal bir performans.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.08.2022
    Sessiz, güçlü, kullanışlı

    Olumlu yanları: - AŞIRI sessiz, o kadar sessiz ki bazen çalıştığını unutuğunuz için evden/odadan çıkarken açık unutabiliyorsunuz - 2 farklı boy seçeneği var, etkilediği alan geniş, kablosu gayet uzun - Paketleme gayet iyi, kurulumu zor değil manueli okursanız doğru bir şekilde - Uzaktan kumandası var ! - Zaman ayarı ile belirli bir süre sonra kendiliğinden kapanmasını sağlayabiliyorsunuz Olumsuz özellikleri: - olumsuz özelliğini bulamadım

  • Amazzon aracılığıyla, 15.07.2022
    SESSİZ

    Çok araştırdım ..sessiz oluşu kumandalı olması benim için yeterli

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.06.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) sorun kumanda

    Olumlu yönleri: cihaz güzel sık ve kullanışlı ama olumsuz yönü kumanda Olumsuz yönleri: kumandası küçük güzel ama pili kol saati pili gibi nerden bulalim onu hic mantıklı deyil bu tarz ürünlerde kolay ve kullanışlı malzeme kullanılsa daha iyi olur nacizane fikrim kumanda öyle duruyor bem çocuğun oyuncağı oldu

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rowenta ROW VU5670F0 Vantilatör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rowenta ROW VU5670F0 Vantilatör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat