Kamosonic KS V389 Sanayi Tipi Vantilatör Yorumları

Kamosonic KS V389 Sanayi Tipi Vantilatör yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.07.2021
    hasarlı urun

    Olumsuz yönleri: motor kısmının plastiği kırık geldi çalışmasına performansına etkisi olmadığı için degistirme geri gönderip tekrar başkasını bekleme eziyetinde bulunmak istemedim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.04.2021
    ürünü almadan yorum yazmayın

    Olumsuz yönleri: almadan yorum yazılırmı demekki hep karalamak icin yazıyorlar ben aldım baska siteden elime gecmedi nasıl yorum kabul ediliyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.12.2020
    20 gb

    Olumsuz yönleri: 20 gb yazıyor açıklamaya bakınca 8 gb ram olduğunu anlıyorsun insanlarla dalga geçmeyin

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.11.2020
    "kötü"

    Olumsuz yönleri: Ürün elime özenle paketlenmiş bir şekilde geldi. Hiçbir malzemesi eksik değildi. Ancak ürünü sevemedim. Çok kaba ve büyük duruyor ev için pek fazla uygun değil. Taşıması zor. Soğutması da pek işe yaramıyor. O nedenle firma ile iletişime geçerek iade sürecini başlattım. Tavsiye etmem bu fiyata daha iyi ürünler bulabilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.11.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: Bu markayı gerçekten ömrümde ilk defa duydum ve bir şans vermek istedim verdiğim şansı da sonuna kadar hak ettiğini bana kanıtlamış oldu açıkcası verdiğim her kuruşu sonuna kadar hak ettiğini düşündüğüm sayılı ürünlerden bir tanesi oldu kesinlikle

  • Trendyol aracılığıyla, 18.11.2020

    beğendim gayet güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.11.2020
    "kötü"

    Olumsuz yönleri: Doğru düzgün bir etkisi yok pek açıkçası. Soğutmuyor, serinletmiyor. 3 kademede çalışıyor. Üçüncü kademede doğru düzgün serinletiyor. Ama o zamanda gerçekten çok ses çıkartıyor. Geceleri açık bırakıp uyumak istiyorum. Ama o kadar gürültülü ki aşırı bir rüzgar sesi ve takır tukur sesler çıkartıyor. Uyutmuyor hiçbir şekilde. O kadar memnun değilim ki. Isınma sorunu olmadı hiç. Ama zaten etkisiz eleman.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.09.2020
    "Tavsiye ederim."

    Olumlu yönleri: Ürün çok kullanışlı ve malzemesi kaliteli. Güçlü ve sade. Gürültülü değil. Olması gerektiği kadar sesi var. Çok memnunum ve herkese tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 08.08.2020

    Ürün eksiksiz geldi. İyi paketlenmiş bir şekilde. Kademe 1 de hiç denecek kadar az, 2 de az kademe 3 te sesi rahat duyabiliyorsunuz. Ürünü fiyat performans olarak görüyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 20.07.2020

    çok memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.07.2020
    "kalite"

    Olumlu yönleri: Çok kötü

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2019
    tırt..

    ürün malesef çok dandik zaten bu paraya da bu olur fazla bişey beklememek lazim biraz daha fazla verip daha kaliteli bişeyler almanızı öneririm...

  • NI1 aracılığıyla, 18.01.2019
    Yüksek beklentiniz olmasın

    Hava üflemesi gayet güzel, ancak malzeme kalitesi tipik Çin malı düzeyinde. Açma-kapama/hız değiştirme düğmesini ise hiç beğenmedim. Uzun vadeli ve sorunsuz bir kullanım ömrü olursa memnun olacağım.

  • NI1 aracılığıyla, 21.07.2018
    Sağlam ürün

    Ürün sağlam sessiz çalışıyor hava akimi basarili. Fakat koli açılıp tekrardan bantlanmıştı. Bir sorun çikmadan kurulumu tamamladık.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kamosonic KS V389 Sanayi Tipi Vantilatör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kamosonic KS V389 Sanayi Tipi Vantilatör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat