LG 49SJ800V LED TV Yorumları

LG 49SJ800V LED TV yorum ve tavsiyeleri

(150 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    İki Yıldız

    4k görüntü bellekten yada intetnetten izleyebilirsiniz. 4k uydu alıcısı yok, 4k yayın yapan tek kanal trt 4k ayarlayamadık. ayrıca ıps panel, gözü berbat yoruyor. parlaklığı kısıyosun tatsız bir karanlık, aöıyosun 5 beş dakika sonra gözlerin yanıyo.farklı açılardan görüntü kaybı olmadığı savunulmuş ama basbaya var, yok değil. samsungtan şaşmayın derim ben.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Gayet güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok iyi

    Kısa süren bir araştırmadan sonra karar kıldığımız bu TV sizi memnun edecektir. Artıları çok. Özellikle mouse kumanda çok kullanışlı. Samsung TV mouse pad'e göre çok çok daha kullanışlı. Sesi çok kuvvetli. Sesi 20/100 üzerinde açmak neredeyse mümkün değil. Bu bir + mı bilemedim. Sesi ayarını 0-20 arasında kullanıyorsunuz. Negatif olarak yazabileceğim tek özellik kanal listesinde gezinirken anlamsız ara yüklemeler. Sesli kontol de güzel bir özellik . Alışana kadar biraz sıkıntı olabilir. Alıştıktan sonra çok kullanışlı. Kesinlikle tavsiye ederim. Smart özelliğini mouse özelliğiyle kullanmak çok kolay. Geniş yeriniz varsa bu modelin büyük ekranını alabilirisiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    teknolojisi gayet iyi

    horoz lojistik tarafından 9 haziran saat 15.30 da teslim edildi ilk basta hareketli görüntülerde arkada iz çıkarıyordu sonra ayar yapınca oda durdu . çok fonksiyonlu harika bir cihaz, işlemcisi kesinlikle sizi memnun edecektir . Harman kardon zaten harika kanal d tv8 gibi programlarda hdr güçlü şekilde ayarlarsanız görüntü cok daha netleşiyor.belgeselde canlı daha iyi bizi çok memnun etti

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel televizyon

    Tv almadan önce çok araştırdım. samsung veya sony de karar vermiştim. Bazı yerlerde lg tv nin 4k olmadığı Vs yorumlar bilgiler paylaşılıyordu. bu nedenle lg'den vazgeçmiştim. ancak bu ürünün görüntü ve ses kalitesini diğer markalarla kıyaslandığımda bu tv'yi muhteşem görüntüsü ve sesiyle almaya karar verdim. Webos3 ve kumandası da mükemmel. LG herşeyi düşünmüş. zaten argeye çok önem veren sektörde öncüler arasında panel üreten bir firma. Kim demişse 4k değil, olmasa bile öyle bir sistem geliştirmişler ki süper uhd olarak mükemmel görüntü kalitesi var. kanal geçişleri menüsü sesi herşeyiyle harika. kumandanın mouse olarak kullanılabilmesi ve sesli komut özelliği de ayrı avantajlar. diğer markalar aynı özellikleri en az 1000 lira pahalıya veriyorsun bu üründen şaşmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kalite estetik uygun fiyat bir arada

    Daha önce lg 32” 80 ekran bir tvyi yine hepsiburadadan almıştım. Yangında yandı. 43 inç düşünürken 49 inç kalıcı bir şey alayım dedim. İnternetteki bütün video incelemelerini izledim yazıları okudum. LGnin 49” smart led TVlerde fiyat performans olarak en iyi modeli olarak düşündüğüm için bunu aldım. Sadece Samsung’la biraz kıyasladım. Işık sızması denen şeyin ne olduğunu anlamayan ve bu tür şeyleri takıntı yapmayan birisi olarak LGye güvenip aldım. Servisi gayet iyi, ürünleri de kaliteli çünkü. Kırmızı Elma satıcısı 17 Nisa’nda hemen kargoya verdi ancak horoz kargo tahmini teslim tarihinden 1 gün önce 25 Nisanda teslim etti. Servis bir gün sonra dar vaktime uygun olarak verdiğim saatte 13:15 14:00 arasında gelip kurulumu yaptı. LG SJ5 Soundbarla birlikte kullanıyorum. Kendi sesi isteyene yeterli gelir bana yetmezdi. Ama fena sayılmaz. Gece vakti netflix dizilerini izlemek için Samsung u flex Bluetooth kulaklık aldım. Hemen tanıdı ve ses sorunu yok. Akıllı kumandasını uyandırmak için fazla sert sallamak gerekiyor, tek canımı sıkan bu oldu. Klavyeyi hızlı kullanmak için LGnin kendi uygulaması LG TV PLUS (webos) uygulamasını apple storedan indirdim. Hem klavye kanal sırası hem de teldeki foto video müzikleri tvye yansıtmak için çok iyi bir uygulama. Buradaki yorumlardan öğrendiğim Smartify uygulaması da fena sayılmaz. Hemen bağlanıp tvyi daha pratik kullanmanızı sağlıyor. Kanal geçişleri biraz yavaş ama bu tür şeyleri sorun etmiyorum. Smart ekranı ve geçişleri çok pratik. Ayarlamalar çok kolay ve çok pratik. İnternet bağlantısında kopma Yok ama sitesine göre takılma yapabiliyor. Takılma olunca dizi sitesini değiştiriyorum sorun kalmıyor. Henüz hafıza sorunu yaşamadım ama yaşamamak için de 1 tb harddisk alıp bağladım. Kayıt yapma seçeneği de çok pratik. Kullanımı güzel. Market fiyatlarına göre fiyatı da çok uygun. Herkese tavsiye ederim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 10.02.2020

    LG pişmanlık ne hikmetse şikayetleri okuyun garanti bitince sorunlar başlıyor. Gerçekten çok ilginç. İnternet kopuyor sistem hatası.

  • NI1 aracılığıyla, 24.08.2019

    kanal gecisleri 2sn goruntu ses cok iyi gercek yenileme hizi 100hz farkini gosteriyor. butcesi olanlara tavsiye edilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2018
    Tavsiye

    Kirmizi elmadan aldim. Fiyat gayet uygundu lg tr garantili. Hizli geldi serviste hizli geldi kurulum yapti. Tv guzel kullanisli ben bu konularda cok arastirma yaparim ing turkce butun kaynaklari kontrol ederim. Kısaca sunu soyliyim tv isteklerinizi tam anlamiyla karsiliyor. fiyat performans olaraf fiyat 5 performans 10 numaradir. Şu siyah ekran konusuna gelince eminim arastirma yapmissinizdir ben 3. Kez lg tv aliyorum 1 kere bile siyah ekranda mouse hareketini beyaz bir alan takip ediyor diye rahatsiz olmadim. Bundan rahatsiz olacak arkadaslara sesleniyorum gidin oled alin o paraya bulursaniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2018
    Mutlaka okuyun derim

    Mutlaka okuyun..! Ses gayet guzel hemde gayet guzel Boyut ideal kasa yapisi cok guzel Internette cok hizli TUEKCE SESLI KOMUT ILE ARAMA YAPABILIYR VE COK IYI SINEMA IZLERKEN ASIRI NETLIKTEN ZIKILABILIRSINIZ O DERECE TV GENEL OLARAK COK IYI HIC.PISMAN DEGILIM 6 AYDIR KULLANIYORUM.. Kotu yanlari kumandasi iyi ama tuslar silinmeye basladi Bazi kanallarin hd lerindeki parlakligindan dolayi bazen parlak noktalar goeuuorum Kanal ayarlamasini begenmedim siralamayi yapmak cok zor bence Yinede daha once philips kullanan biri olarak lg yi begendim yine alirmiydim alirdim ama fiyatlar baya ucmus bence bir snraki nesillere bakin derim mesela al think yapay zekali urunler cikmis muthis kolaylik gercekten harika yinede siz bilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2018
    güzel tv

    Ben beğendim hiç sorun yok herşeyi güzel. Kısaca almak isteyen alabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2018
    ürün faturam gelmedi

    3 ay önce aldığım lg sj800 v tv nin faturası defalarca hepsiburada.com müşteri hizmetlerini aramama rağmen gelmedi

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2018
    Görüntü çok güzel, ses çok güzel, elektrik tüketimi çok tasarruflu.

    Bu modeli 6 aydan beri inceledim. Youtube'deki tüm yorumları izledim. Aldım süper, önce mağazalarda inceledim. Yan yana diğer televizyonların görüntüsünü de inceledim. Siyahlar tam siyah, beyazlar tam beyaz, bu fiyat segmentindeki tvlere göre çok üst kaliteli bir tv. Ayrıca diğer model ve markalardaki ortalama güç 90-110 wat iken bu modelde elektrik gücü 66 wat. Müthiş tasarruflu. Gelelim sese Harman Kardon ses sistemi ile dizayn edilmiş. Sesi de bambaşka güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2018
    Güzel Ürün

    Dijitall satıcısından aldığımız ürün gayet hızlı ve sağlam bir şekilde ulaştı. Ekranın olduğu kısma ince bir lata zımbalanmıştı, böylece ekranın kırılma ihtimali minimuma indirilmiş. 1 aydır kullanıyoruz memnunuz, öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2018
    Beş Yıldız

    harika bir tv.sevdim

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.06.2018
    Güzel TV

    Herkese Selam, Ürünü baya araştırdım inceledim kıyasladım ve 29.05.2018'te sipariş verdim. Horoz Lojistik ile 04.05.2018 tarihinde gayet güzel temiz şekilde kapıma kadar getirdiler. Evimi daha tutmadığım için LG servisinden ön kayıt oluşturdum. Bi kaç hafta içerisinde evimde kurulum yapıldıktan sonra inceleme yapıp yeni almak isteyenler için detaylı yazı paylaşıcam. Özellikle benmde merak ettiğim PS 4 te tv performansı ve grafikleri bu konuda deneyimi olan varsa yorum bırakabilirse sevinirim. Not: TV almayı ne kadar erken yaparsanız o kadar karlı olursunuz. Sürekli yükselen piyasaya göre ben aldıktan sonra TV'lere 3 sefer zam geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2018
    Tv dediğin budur

    Görüntü, ses ve kumanda tam istediğim gibi. Daha ne olsun. İşlemciside gayet hızlı.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.06.2018

    Daha 3 ay lı televizyon boş evde durduğu için 20 saat civarı anca çalışmıştır 1 hafta sonra eve geldim TV kapanıp açılıyor kullanamadan servisle uğraş dur işin yoksa LG 49sj800v 😏

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2018
    Ürün Gelmedi

    Bu ürünü 4 Haziran 2018 tarihinde aldım fakat hala elime ulaşmış değil. Horoz Lojistik ile ne zaman irtibata geçsem (gün içerisinde teslimat yapılacaktır) denmektedir. Ürün İzmir'den gönderildi ve ben Muğla'dayım. Normal şartlarda teslimat tarihi 7 Haziran Perşembe olarak bildirilmişti. Bugün 12 Haziran ve ne gelen var ne giden. Bence gönderim konusunda farklı alternatifler geliştirilmesi lazım. Hala bekliyorum ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2018
    lojiztik rezilligi

    ürünü ayın 4 ünde sipariş verdim Satıcı gayet ilgili ve sözünde durdu aynı gün kargoya verdi ..ancak ne hikmetse kargo firmasi horoz lojistik ürünü 7 gunde dolaştırdı durdu sonrasında 9 unda teslim edilenleri ürünü 11 ine salladılar olmadı gittim kendim ürününü dağıtım depolarından aldım gelip evime götürdüm böyle rezil bir lojistik firması olamaz ..ama LG servisi aynı gün aradım öğleden sonra hemen gelip monte ettiler helallik..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 49SJ800V LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 49SJ800V LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat