Redline M330 Mini Full HD Uydu Alıcı Yorumları

Redline M330 Mini Full HD Uydu Alıcı yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 23.02.2021
    kalite

    evet kullandigim urun

  • NI1 aracılığıyla, 26.09.2020
    readline

    ürün anlatıldığı gibi geldi... kanal geçişleri ne çok hızlı ne çok yavaş... fiyatına göre alınabilecek bir ürün.. tavsiye ederim..

  • NI1 aracılığıyla, 16.05.2020
    Mağaza ve ürün güzel

    Kutu içerisinde extra görme gözü de var. İlanda bu ayrıntıyı okumadım sanki. Pili, yapıştırma aparatı, yapıştırma bantı da var.

  • NI1 aracılığıyla, 24.10.2019
    Redline m330 Uydu Alıcısı

    Uzun bir araştırma sonucu; ihtiyacıma uygun olan bu ürünü almaya karar verdim. Bilgisayar monitörüne bağlayarak kullanıyorum. Tam istediğim gibi. Redline kaliteli bir ürün. Bu markanın diğer modellerini de satıcı mağazalarda inceledim. Uydu alıcı ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 17.07.2019
    Markayı beğenmedim

    Son dönem uydu alıcılarda kronik hastalık uzun süre kanal değişmeyince kumanda çalışmıyor.uyduyu resetlemek gerekiyor.kanal geçişleri hızlı değil henüz İnternete bağlanamadım Asus marka wifi adaptörü desteklemedi başka hangi sorunlarla karşılaşacağımı doğrusu merak ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2019
    İki Yıldız

    iptv kullanımı için 5 para etmez. buna para vereceğinize üstüne az daha koyup min 2/16 android box sipariş edin.

  • NI1 aracılığıyla, 22.04.2019
    Ürün Sorunsuz

    ürün sorunsuz gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.Ancak Kargo şirketi sıkıntılı..

  • NI1 aracılığıyla, 09.04.2019
    5 Yıldız Uygun Fiyat

    Kaliteli ve Uygun Fiyat tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 28.03.2019
    Uydu anten olsa superdi

    Ürün cok iyi gorüntü ve çekim gücü süper

  • NI1 aracılığıyla, 01.03.2019
    Teşekkürler

    Konya'dan İstanbul'a 1 günde elime ulaştı. Kullandığım memnun kaldığım redline markası. Küçük hediye için teşekkürler. Hayırlı bol kazançlar diliyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 18.02.2019
    Ürün Beklentilerimi karşıladı

    İp tv özelliği için almıştım. Sorunsuz çalışıyor. Free ip tv de takılmalar var. ama bu cihazla ilgisi yok. Ücretli bir ip tv server i ile daha rahat çalışıyor. Uydu sepeti çok ilgili. her türlü teknik destek veriyor.

  • NI1 aracılığıyla, 13.12.2018
    Ürün kaliteli, uygun ve dahada önemlisi ilgili satıcı

    Çok memnunum, ürün anlatıldığı gibi. Satici müthiş ilgili. Fiyatı da uygun. Teşekkürler Uydusepeti

  • NI1 aracılığıyla, 12.11.2018
    Mükemmel destek

    Ürün kanal geçişleri iyi

  • NI1 aracılığıyla, 18.10.2018
    Süper Satıcı

    mağazanın sevkiyata çok hızlıdır ürünün kalitesi çok iyidir. ürünün kurulumunda destekleri mükemmeldir. Satıcıyı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2017
    işlevne göre makul

    daha önce next amigo kullanmasaydım çok överdim ama fiyatına göre işlevi alınırmı alınır bence. iptv kısayol tuşu kumandada olması güzel ama xtream veya localiptv eklememeleri çok gıcık sadece kendi destek oldukları iptvleri eklemişler biran önce yeni yazılımla eklemeleri şart çünkü kendi eklemiş olduğunuz iptvye enaz kumandada 7-8 hamle ile geliyorsunuz ve ulaşımı zor. sitede 24.90tl satılan Rewel Magbox Best Mini Wifi Anten uyumlu alabilirsiniz. local iptv listesi eklerkende usb de ana dizine cust_tv.m3u8 kanallistesi eklerkende extinf değeri -1 olacak cümleler ve kanal linki fazla uzun olmasın. local iptv listenizi cihaz görmezse anlayınki editlemede eklemede hata var demektir, dikkatli denemeler yaparak çözersiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2017
    Üç Yıldız

    fiyatı ve özelliklerine göre iyi. malzeme kalitesi iyi değil. alınca wifi adaptör de alıp güncelleme yapın. xtream codes için aldım. sıkıntı yok şimdilik. ama bir kaç defa yayın devam ederken kumanda işlemedi, dondu. elektriği kesip yeniden başlattım da kullanmaya devam ettim. kumanda da xtream için kısayol tuşu olsaymış tadından yenmezmiş. 69,99 a aldım, bu fiyata alınır. uydu kanallarını da otomatik güncelliyor. iş görür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2017
    İki Yıldız

    Reddine M330 uydu alıcı Ürünün kutu üzerinde gösterilen özelliklerin bazıları mevcut değil. Iptv özelliği kullanılamıyor. Usb belleği tanımıyor. Çok sayıda Usb denedim. Olmadı. Wifi adaptörü bazen görüyor bazen görmüyor. Kullanım kılavuzu yetersiz. Mecburiyetten konmuş. Ürünle ilgili kendi internet sitelerinde bile yeterli bilgi yok. Sadece uydu alıcı olarak kullanılabilir. Kalite açısından beni tatmin etmedi. İade ettim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.05.2017
    Fiyat ve özellik olarak harika bir cihaz

    Cihaz oldukça kullanışlı ve ufak. Kanal değiştirme hızı normal denebilir. Yani çok hızlı değil. İnternette yazılan yorumlarda kumanda gözünün mesafesinin kısa olduğu yazıyordu. Ama 4-5 metre mesafeden hiç sıkıntısız çalışıyor. Uygun Wifi alıcı ile ipTV ve youtube videolarını izleyebiliyorsunuz. Ancak Wifi alıcı mı sıkıntılı onu çözemedim cihaz wifi takılıyken yavaşlıyor bazen kilitleniyor.

  • NI1 aracılığıyla, 09.02.2017
    İptv

    Redline bu üründe İPTV var demiş,Menüde FREE İPTV bulunmakta çalışmıyor REDİPTV alacaksanız diyorlar o da heryerde yok anlayacağınız sadece ulusal HD kanalları içinse bu cihazı almaya hiç gerek yok daha ucuz modellerde bundan uygun

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Redline M330 Mini Full HD Uydu Alıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Redline M330 Mini Full HD Uydu Alıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat