Atlanta 4K Ultra HD Çift Tunerli Android Hybrid Uydu Alıcısı Yorumları

Atlanta 4K Ultra HD Çift Tunerli Android Hybrid Uydu Alıcısı yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2017
    Yaklasmayin

    tam anlamıyla bir çöp elektrik hek kesildiğinde çöken bir cihaz

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2017
    tam bir f/p cihazi

    Senelerdir Atlanta marka uydu alıcılarını kullanırım. Kalitesini her zaman belli eden bir marka. En son çıkarmış olduğu 4K uydu alıcısıyla gene farkını göstermiş. Cihazın üzerindeki 4 çekirdekli 2.0 GHz işlemci sayesinde her şey oldukça pratik. 5.1 Android versiyonla geliyor. 2 GB ram mevcut ve 8 gb hafıza sunuyor. 8 GB fazlasıyla yetiyor. İsteyen SD Kart kullanıp hafızasını rahatlatabilir. 4K yayınlardaki görüntü kalitesi ise anlatılmaz, yaşamanız lazım :) Cihaz android tabanlı olduğu için birçok uygulamayı indirip rahatlıkla kullanabiliyorum. Ayrıca başka hiçbir android uydu alıcısında olmayan çift tuner sayesinde bir yandan kayıt yaparken diğer yandan yayınları izleyebilmekteyim. Bu da cihazın önemli artılarından.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.10.2016
    ATLANTA 4K

    dananaım yazılım çok iyi. tasarın kumanda alıcısı vasat . görüntü kalitesi iyi atlanta g4 çok iyi fiyat performan oranı çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2016
    ATLANTA 4K ANDROİD UYDU ALICISI

    Cihazi ilk alanlardanim.cihazin goruntu kalitesi normal cok iyi degil kumandasi piyasadaki yedek kumandalar gibi vasat kalitede. Acelece piyasaya surulmus bir cihaz goruntude takilmalar var tavsiye etmiyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Atlanta 4K Ultra HD Çift Tunerli Android Hybrid Uydu Alıcısı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Atlanta 4K Ultra HD Çift Tunerli Android Hybrid Uydu Alıcısı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat