Hiremco Mini HD Plus Uydu Alıcısı Yorumları

Hiremco Mini HD Plus Uydu Alıcısı yorum ve tavsiyeleri

(55 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 06.04.2019

    1 ay önce Hiremco Turbo Plus IPTV uydu alıcısı alımıştım.Beraberinde verilen Wifi adaptörü hiç bir işe yaramıyor.Modemimle arasındaki mesafe 74 cm (yetmişdört).Eğer ek ücret istiyorlarsa veya Wifi adaptörünün fiyatını düşerek yeni fiyat vermiyorlarsa sakın almayın. Not:55 cm de gayet iyi çalışıyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.01.2019

    Hiremco combo king hd dijital mini uydu alicisi ( iPTV olmayani) aldim kullaniyorum cok memnunum. Wifi ve youtube baglantisi varmis o nasil yapilacak onu arastiriyorum.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.10.2018

    HIREMCO COMBO KİNG HD cihaz aldım kanal listesini taşıma ile düzeltiyorum cihaz açılıp kapanınca eski formatına dönüyor.Konu hakkında bilgisi olan varsa bana cevap yazabilir mi teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 15.04.2017
    kalite iyi

    ürün kaliteli, ayarları iyi, kanal geçişinde abartılacak zaman kaybı yok, 1-2 sn benim için önemli değil

  • NI1 aracılığıyla, 15.04.2017
    Gelişmiş cihaz

    Öncelikle çok ileri düzey değil bir Linux android uydu alıcı performansı beklemeyin. Ürün menüleri güzel. Ethernet girişi olması iyi bir özellik henüz bağlamadım ama çoğu özelliği ethernetten çalışıyor. Uydu yayın görüntü kalitesi yeterli ama süper değil. Bu hd veya sd için değişmiyor. Malesef kanal geçişi yavaş. 2sn civarı bir süresi var arızalanan cihazım daha hızlıydı. Velhasıl kelam parasının cihazı efendim.

  • NI1 aracılığıyla, 03.04.2017
    ilgili firma

    evet anlatıldığı gibi firmaya hızlı kargo için teşekkürler gerçi 2 ci cihaz alışım

  • NI1 aracılığıyla, 20.03.2017
    ürünü beğendim

    ürünü beğendim kendilerine teşekkür ederim

  • NI1 aracılığıyla, 30.12.2016
    cihaz güzel

    cihaz on numara, ip i sorunsuz çalışan akılsız televizyonu olanlar için ihtiyacı fazlasıyla karşılayan kulalnışlı bi uydu alıcısı,, hd görüntüleri de çok iyi...

  • NI1 aracılığıyla, 30.12.2016
    fiyat& performans

    ürün fiyatına göre çok iyi. kanal geçişleri yavaş sınıfından iyi, iptv gayet başarılı. Görüntüler gayet güzel, sadece media oynatma başarısız diyebilirim.

  • NI1 aracılığıyla, 09.12.2016
    urun iyi . kullanisli kaba saba degil. tek sorun kanal gecislerinde donmalar yasaniyor

    menusunu begenmedim . pek kullanisli bi menu degil. kanal duzenleme tasima atlama gibi ozellikler kolaylikla yapilmiyor hatta halaa nerden yapacagimi bulamadim desem yeridir. birde kanal gecislerinde sikinti var. kanali degistirirken mevcut kanalin goruntusu 2 sn ekranda kaliyor. onun disinda problem goremedim. hd yayin iyi. goruntu mukemmel. kumanda cekimi iyi.

  • NI1 aracılığıyla, 23.11.2016

    Urunu tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 12.11.2016
    hiremco hd plus

    super alacaklara tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 09.11.2016
    Fiyatına göre Mantıklı bir ürün

    Cİhazı alırken beklentim büyüktü ve beklentilerimi yeterli seviyede karşıladı. 100-130 tl bandında bir ürünün ip tv , web browser , pvr, web arayüzünden kontrol gibi özelliklerinin olması tercih sebebim oldu. Donanım olarak biraz daha güçlü olabilirdi. Tabi o zaman bu fiyatlar olmazdı. Giriş seviyesi tv box ve ip tv için yeterli bir ürün. Yabancı ürünlere para vereceğimize yerli üretim ürünler kullanma taraftarıyım. Ayrıca Merih video nun teknik destek ve satış sonrası hizmetlerini her zaman takdir etmişimdir.

  • NI1 aracılığıyla, 07.11.2016

    evet beğendim.iyi bir alışverişti..

  • NI1 aracılığıyla, 03.11.2016
    teşekkürler.

    ürün anlatıldığı gibi güzel ve başarılı.

  • NI1 aracılığıyla, 25.10.2016
    Teşekkürler BESTUYDU Hiremco Mini HD Plus.

    ürün güzel hızlı bi cihaz. iptv kısmını kullanamadım henüz. kumandası biraz hafif basit gibi fakat uzak mesafeden kullanımı çok iyi. nişan alarak kanal degiştirmek gerekmiyor. menüsü güzel. kanallar yüklü.

  • NI1 aracılığıyla, 10.09.2016
    cihaz harika

    kumandası çekim gücü kanal geçiş hızı görüntü kalitesi gerçekten başarılır

  • NI1 aracılığıyla, 01.09.2016
    Gayet İyi

    Kanal geçişleri hızlı. Sadece Beleştv olayını çözemedim. Üretici firmanın yayınladığı videoda belirtilen her şeyi harfiyen yerine getiriyorum, olmuyor. Muhtemelen ben hata yapıyorum. Ürün geldikten 1-2 saat içinde güncellemeleri kontrol ettim, Wifi üzerinden kolayca yaptım.

  • NI1 aracılığıyla, 31.08.2016
    İp Tv İçin Ucuz ve Kaliteli Uydu Cihazı

    Merhaba, Ürünü yaklaşık 2 gündür test ediyorum fiyat kalite olarak son derece iyi bir ürün diyebilirim. Görüntü kalitesi fiyatına göre iyi ıptv sorunsuz çalışıyor. Uygun ve işlevsel bir ürün arıyorsanız tavsiyemdir.

  • NI1 aracılığıyla, 25.08.2016
    Hiremco Mini HD Plus Uydu alıcısı - 1 yıl server hediyeli

    Çok iyi bir ürün, tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hiremco Mini HD Plus Uydu Alıcısı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hiremco Mini HD Plus Uydu Alıcısı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat