Siemens KD56NNW22N A+ 507 Lt Çift Kapılı Buzdolabı Yorumları

Siemens KD56NNW22N A+ 507 Lt Çift Kapılı Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(25 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.09.2020
    "Beğendim"

    Olumlu yönleri: Yazlıktaki evime aldım fazla araştırmadan ama beğendim ben. Daha önceki bir seneyi doldurmadan bozulmuştu. Bunun kaliteli olduğunu düşünüyorum. Beklentimi karşıladı. Buzluk kapağında raf yok bunu beğendim. Diğer türlü yer kaplıyor gibi gelirdi. Sebzelikleri iki katlı çok kullanışlı öneririm

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Evde kullanmış olduğumuz buzdolabı bozulmuştu bununla ilgili yaptığım araştırmalardan sonra Siemens marka bu buzdolabını buldum. Hemen sipariş ettim ve şu anda evde kullanıyorum. Gerçekten kullanımı çok iyi herkese tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: soğutma ve dondurması başarılı, no frost olduğu için buzlanma ve karlanma olmuyor, iç hacmi baya geniş, meyve sebzelerde tazelik bozulmuyor, A+ enerji sınıfı ile elektrik faturalarında tasarruf sağlıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2019
    "İyi Değil "

    Olumsuz yönleri: siemens servisi için herkes çok iyi çok sorun çözücü vs dedi ama bana mı denk gelmedi bilmiyrum daha 1 aylık buz dolabım çok gürültü çıkarıyor dedim iyi soğutmuyor dedim bi de üstüne üstlük yazıları daha ilk aydan silindi bu nasıl kalite dedim beni adam yerine koyup da bi ekip bile göndermediler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Marka gerekli güveni veriyor zaten. Memnun olmamak zor. İç hacminin boyutu bile tek başına yeterli. Enerji tasarruflu ve sessiz çalışan bir buzdolabı. Derin dondurucu bölümine yeni gıda yerleştirildiğinde son eklenenlerin hızla donmasını sağlayan, aynı zamanda donmuş gıdaların buzunun çözülmesinin önüne geçen bir özelliğe sahip. Ayrıca gıdaları yüksek hızla soğutan superCooling denen bir fonksiyonu mevcut. Dengeli ve eşit düzeyde bir soğuk hava akışı oluşturarak besinlerin uzun süre taze kalmasını sağlayan bir diğer özelliği de mevcut. Buzlanma gibi bir sorunla karşılaşmaksa mümkün değil.

  • Media Markt aracılığıyla, 01.08.2019
    siemens

    fiyatını çok uygun görünce kalitesini de bildiğim için tereddütsüz aldım. Kargo çabuk geldi, ancak horoz nakl. üst kata çıkarmak için extra 100 TL talep etti. Kurulumu ertesi gün yapıldı, açıklayıcı bilgi verildi. Gayet güzel ve sessiz. servis elemanlarının dakikliği ve kibarlığı ayrı bir avantaj oldu. Teşekkürler

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.02.2019

    Aldığım Siemens buzdolabı görünüm itibariyle şık ve fiyatı da uygun.Soğutması gayet iyi.Birazcık fazla çalışınca hafif ses yapıyor.Bir de soğutucu bölümün kapısı kapandığında üst derin dondurucu kapağı aralanıyor.fark edilmezse kapak açık kalabilir.Olumsuz tek yönü bu bence kapıların conta lastik ve mıknatıslama özelliği daha iyi olmalı..

  • NI1 aracılığıyla, 08.02.2019
    Buzdolabı

    Ürünün 08.02.2019 tarihinde kurulumu yapıldı. Şuan problem yok. İleriki dönemlerde kullandıktan sonrasını da tekrar değerlendiririm.

  • NI1 aracılığıyla, 04.02.2019

    fiyat performans iilişkisi başarılı.

  • Media Markt aracılığıyla, 10.01.2019
    Henüz Kullanmadık

    Ürünü henüz kullanmadık. Çeyizimiz için uygun fiyata ve satıcının güvenilir olması sebebiyle tercih ettik. Kurulumunu yaza doğru yapacağız. Kargo firması Horoz Lojistik teslimatta biraz problem çıkardı. Ürün ambalajları taşıma esnasında deforme olmuş vaziyette. Umarım ürünlere herhangi bir zarar vermemiştir. Şu an için tek endişemiz bu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2019
    Genel itibariyle memnunum.

    Bu ürünü alıp kuralı takribi 1 hafta oldu. 15 yıldır Arçelik No frost 5235 nf kullanıyordum. Siemens in mutfakta dururken hafif bir hırıltı sesi var ama öyle mutfakta yemek yerken rahatsız edecek düzeyde değil. Başka odalardan hiç duyulmuyor bile. Mutfaktaki yerim 70 cm lik olduğu için no fost buzdolapları içinde çok seçeneğim yoktu. Önceki dolabıma göre mutlaka daha geniş ama bu dolabın iç tasarımı benim 15 yıldır kullandığım dolapdan daha kötü.Mesela önceki dolabımda 2. rafında içinde su şişesi gözü vardı. Derin dondurucu kapağında 2 adet rafı vardı.Önceki dolabımda iç hacim daha verimli ve itinalı tasarlanmıştı. Mozaik(simport) le ilgili netde çok şikayet okudum ama ne üründe ne de teslimatda bir problem yaşamadım.1 hafta içinde horoz lojistik bıraktı. Beyaz eşyanızı netden alıyorken eğer varsa yetkili servis satıcılarından almaya özen gösterin mümkün değilse puanı ve yorumları mümkün olduğunca yüksek firmalardan almaya çalışın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.01.2019
    Beş Yıldız

    Hepsiburada ekibine tesekkur ederim. Yorum icin ancak vaktim oldu. 10 gün sonrası için teslim tarihi görünse de 4 gün sonra teslim edildi. Horoz lojistik tarafından itina ile taşındı. Ekibin insan ilişkileri gayet düzgün ( bizim karşılaştığımız kadarı ile ) Siemens ve bosh arasında tereddüt etmiştim. Siemens 'in daha kaliteli olduğu doğrultusunda fikir aldık. Eski bir Ariston kullanıcısı olarak şuan için ürünümüzden memnunuz. Ürün gayet şık, ici normal genişlikte ve ferah ışığının beyaz olması bizim için ayrı güzel , sesli bir ürün de değil. InşALLAH afiyetle uzun seneler kullanmak nasib olur ...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.12.2018
    "İyi, kullanışlı."

    Olumlu yönleri: İyi, kullanışlı. Bir sorun yok.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    "güzel"

    Olumlu yönleri: beyaz eşyanın önemi her evde kuşkusuz ki çok fazla olmuştur,yiyeceklerin doğru saklanması bizim evimizde fazlasıyla önemli. bu arayış içerisinde özellikle sıemens markasının buzdolabı modellerine bakarken karşılaşmış olduğum bu ürünün hacim olarak büyüklüğünün yanı sıra iç yapısının her kısmında ihtiyaç karşılayacak düzen oluşturmalarını görünce almaya karar verdiğim bir buzdolabı olmuştu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    "marka kalıtesı"

    Olumlu yönleri: No frost soğutma sistemine sahip bir buzdolabı.Siemens kaliteli bir marka, sunduğu ürünler de gayet başarılı.Fiyat açısından da daha hesaplı bir ürün istiyorsanız bu modeli tercih edebilirsiniz.Üstten donduruculu beyaz renkli bir buzdolabı.A+ enerji sınıfına ait.İçi de geniş rafları da yeterli buluyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    "kaliteli"

    Olumlu yönleri: Hem enerji tasarruflu hem kaliteli hem de öyle abartılı bir fiyatı yok bence çok güzel bir buzdolabı iç hacmi de gerçekten göründüğünden daha geniş.bu sebeple de geniş ailelerin kullanımı için ideal.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Siemens buzdolaplarınını kaliteli olduğunu öğrendikten sonra hep Siemens dolapları araştırdım. Piyasadaki fiyatlara göre burada biraz daha uygun olduğunu görünce diğerleri arasından bu modeli tercih ettik. Sebzeleri uzun süre taze tutuyor ve sessiz çalışıyor. Dondurucu kısmı biraz küçük gibi ama annemin düzeni sayesinde ayarlamalar ile onu da hallediyoruz. kullanışlı ve kaliteli bir buzdolabı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    "geniş iç hacim"

    Olumlu yönleri: Eski tip yani dondurucusu üst tarafta olan buzdolabı kullanımına alışık olduğumuzdan evimize seçtiğimiz dolap siemens in bu dolabı oldu. Hem iç hacminin genişliği hem de kullanışlı bölmeleri sayesinde oldukça memnun kaldık. Enerji tasarrufu da yaptığı için ayrıca kullanışlı bir buzdolabı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    "Kaliteli ve kullanışlı bir dolap"

    Olumlu yönleri: Eski buzdolabım nofrost değildi ve artık içinde duran her sebzeyi çürütüyordu. Bu yüzden ilk önceliğim nofrost olmasıydı. Görüntü olarak pek beğenmesem de boyut ve fiyat olarak tam aradığım ürün buydu. Siparişten kısa süre sonra geldi. Dolabımın ölçüsünü de tam oturdu. Raf aralıkları çekmece boyutları kapak rafları fazlasıyla yeterli. Buzluk kısmı biraz yetersiz gelebilir ama düzenli bir yerleştirmeyle o da halledilebilir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.10.2018
    "iyi"

    Olumlu yönleri: İç hacmi gerçekten çok geniş ve kullanımı çok rahat bir buzdolabı iç raflar ve diğer iç malzemeler çok kullanışlı yerleştirilmiş ve çok sağlam gerçekten no frost olması sayesinde hiç buz kar yapmıyor buzluğunda tertemiz kalıyor gerçekten dondurucu hacmi de 97 litre ve rahat bir kullanım sunuyor ne istersek rahat rahat sığdırabiliyoruz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens KD56NNW22N A+ 507 Lt Çift Kapılı Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens KD56NNW22N A+ 507 Lt Çift Kapılı Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat