Çetintaş 727T A Sınıfı 30 lt Kombine Mini Fırın Beyaz Yorumları

Çetintaş 727T A Sınıfı 30 lt Kombine Mini Fırın Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(30 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İlk kez evde kullandık heryerinden alev almaya başladı

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok güzel kullanışlı .

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    valide hanım için aldık bir önceki fırını da aynı idi yaklaşık 15 yıl kullandı halen çalışır halde idi lakin yenileme ihtiyacı duyduk aynı ürünü aldık klasik iş görür fırınında ışık yok ama pişirmesi fena değil ocakları güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.09.2023
    (Ürünü satın aldı)

    Ocakları güzel bir sorun yaşamadık. Ama fırında rezistansın geçtiği kısımlarda yanıklar oluşuyor. İç malzemesi ince olabilir. Onun dışında güzel pişiriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2023
    (Ürünü satın aldı)

    Bazı köşeleri boyası dökülmüş geldi. İhtiyacım vardı geri yollamadim

  • Trendyol aracılığıyla, 06.06.2023
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel daha önce de bu markayı kullandık sorunsuz

  • Trendyol aracılığıyla, 12.01.2023
    (Ürünü satın aldı)

    ürün hasarsız kusursuz elime ulastı beyendim kaliteli satıcı ya ve trenyola teşekkür ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 23.08.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Uzun zamandır aradığım üründü , satıcıdan ve firma yetkililerinden çok memnun kaldım ama izmit servis beni çok üzdü. Yetkililer uğraşısıyla Körfez servis imdadıma yetişti. Emeği geçenlere teşekkürler.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.08.2022
    (Ürünü satın aldı)

    valla ne yalan söyleyeyim hevesle aldim ama paketleme çok kötü camı kırik geldi iade ettiim. birde ptt kargo cok kabalar .hiç begenmedim kutulama daha sağlam yapilabilirdi. kirilacak eşya yazmalarina rağmen cam tuz buz olsrak geldi iade ettim.daha kirilacak esya almam ozen gösterilmiyor

  • Trendyol aracılığıyla, 10.04.2022
    (Ürünü satın aldı)

    hatalı ürün lütfen paketleyen biraz daha dikkatli olsun

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün tamamen pert geldi İade de edemedim Kargo tutamağı yok diye Kötü ötesi bir alışveriş oldu!!!!

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.12.2021
    Fırın hızlı şekilde ve istediğim gibi

    Olumlu yönleri: Çok teşekkür ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Mutfağımda yer kaplamayan çok fonksiyonel bir fırına ihtiyacım vardı. O yüzden bu 4 gözlü ocaklı fırını tercih ettim. Fırının iç hacmi bence yeterli. Bütçenize uygun hem ocağı hem fırını olan bir ürün istiyorsanız kesinlikle tavsiye edebileceğim bir model. Fırının pişirme kalitesinden de memnun kaldım. Fırının kapağı yüksek ısıya dayanıklı malzemeden üretilmiş ve çift camlı olduğu için tüm ısıyı içerde tutuyor. İçindeki herşeyi lezzetli pişiriyor böylece. Kullanımı basit ve performansı iyi bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ürünün 30 lt iç hacmi olduğu belirtiliyor. Çok mu küçük olur diye düşünüyordum ama bana gayet yeterli geldi. Mutfağımda çok yer kaplamaması da hoşuma gitti. Birkaç yemek pişirdim kullanımı çok iyi, pişirmesinde sorun yaşamadım. İçinden emaye tepsisi çıkıyor. Mutfağım beyaz olduğu içi beyaz rengini tercih ettim. Gerçekten bir ürün olduğunu söyleyebilirim.

  • Trendyol aracılığıyla, 16.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Satıcı Firma ürünü kırılmaması için hiçbir önlem almadan olduğu gibi koliye koydugundan ve kolinin üzerine kırılır ibaresi koymadığından fırın camı tuzla buz olmuştu. Ayrıca fırın köşererinde vuruklar oluşmuş emayesi dökülmüştü. Kutunun bozuklugundan şüphelenip kargocuya açtırdım ve durumu görünce olduğu gibi iade oluşturdum.satıcı firmanın özensizliğinden ötürü acil ihtiyacım olan ürünü alamadıgımdan ve ücret iade aşamasında geçen sürede madur duruma düştüm.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.09.2021
    Hatalı fırın

    Olumsuz yönleri: Servis tarafından kurulduğu gün fırın denemesi yapılırken camı patladı, Servis yetkilisi durumu ilgili yere iletecegini söyleyerek fırını götürdü. Yetkili Servis güler yüzlü ve görevine düşkün. Sonuç bekliyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.07.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) kargo

    Olumsuz yönleri: MNG kargo ürünün camını kırıp öyle getirmiş cam değiştirmek için servis geldi davlumbaza zarar verdikleri için ürün iade etmek zorundayız

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Çok iyi pişiren bir fırın hiçbir şikyetim yok bekarlar için pratiklik sağlayan ev eşyalarından biri olacaktır fazla paralar vermek istemeyenler için ideal.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: öncelikle belirtmeliyim ki bu ürüne vereceğiniz her bir kuruş tamamıyla helal. Gitti gidiyorsan satın aldığım Çetintaş 727T marka fırın oldukça uygun fiyatlı ayrıca son teknoloji ile birebir uyumlu bu ürün kendi kendisini anında ısıtma ve yüksek derecede programlanabilme niteliğine sahip.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    güzel ürün

    Olumlu yönleri: öncelikle fiyat performans açısından çok iyi olduğunu belirtmek isterim kullanımı gayet kolay. mutfağı küçük olup yer sıkıntısı olanlar için muazzam bir ürün olmuş. hem ocak hem fırın olarak kullanılabiliyor olması daha kullanışlı hale getirmiş ve güzel yer tasarrufu sağlayabiliyorsunuz. 30 litre hacmi yeterli oluyor biz yazlığımızda kullanıyoruz eşim çok memnun.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Çetintaş 727T A Sınıfı 30 lt Kombine Mini Fırın Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Çetintaş 727T A Sınıfı 30 lt Kombine Mini Fırın Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat