Ariston 96237 UH 61TW7 Derin Dondurucu Yorumları

Ariston 96237 UH 61TW7 Derin Dondurucu yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 12.10.2019

    İtalya pazarı için üretilmiş bir derin dondurucu. Ürün kalitesi, çalışma sessizliği , dondurma kapasitesi, elektrik kesintisi koruma süresi ve soğutma hızı çok çok iyi. Fiyat ve kalite oranını dikkate aldığınızda; Kesinlikle alabilirsiniz. Ben çok memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2017
    Büyüğüne gerek yok.

    Düşünmeden gönül rahatıyla alabilirsiniz. Karlanma ve gereksiz buzlanma yapmadığı açık ve net olarak belirtildi. Makine oldukça sessiz çalışıyor normal dolaptan daha sessiz. Çekmeceler ve bölmelerin hacmi gayet iyi ve net hacim 232 lt. Anlayacağınız 7 çekmece tercihi boş bir lüks denebilir çünkü aradaki hacim ve fiyat farkı yalnızca ve yalnızca 6 litredir. Siz onu 3 sürahi olarak düşünün derim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ariston 96237 UH 61TW7 Derin Dondurucu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ariston 96237 UH 61TW7 Derin Dondurucu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat