Hotpoint 87467 HLQV 6.S LT K /HA Davlumbaz Yorumları

Hotpoint 87467 HLQV 6.S LT K /HA Davlumbaz yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 17.12.2018
    Hotpoint ariston Cam davlumbaz

    Ürün kargolanmadan önce bilgi verdiler

  • NI1 aracılığıyla, 13.07.2018
    Ürün Kaliteli Şık

    Mağaza ürünü hızlı ve özenli bir şekilde gönderdi.Teşekkürler. Yalnız ;Ürün sayfasında kutu içeriği hakkına net bir bilgi yok.Eklenmeli. Opsiyonel parçalar belirtilmeli. Örneğin: Bacasız kullanım için karbon filtre çıkmıyor kutudan. Mağaza bunu belirtmemiş. Her zaman alına bilinen bir ürün değil davlumbaz. İnsanlar bilmiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2016
    görüntü ve performans tatmin edici

    ürün lojistik firma ile gelmesine rağmen hızlı bir şekilde elime ulaştı. siyah cam ankastre setime mükemmel uyum sağladı, çok şık duruyor. bol yağlı bir kızartma ile en düşük ayarda çekim gücüne baktık ve performansından gayet memnun kaldık. en düşük ayarda sesi de hiç rahatsız etmiyor. filtreleri vs çok rahat çıkarılıp makinede temizleniyor. hotpoint ariston servisi gelince cam yüzeyler için temizleyiciden de isteyin, kendi ürünü ile daha hızlı temizleniyor. teşekkür ediyorum gönderen mağazaya.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hotpoint 87467 HLQV 6.S LT K /HA Davlumbaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hotpoint 87467 HLQV 6.S LT K /HA Davlumbaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat