Vestel ADB-6309 Ankastre Davlumbaz Yorumları

Vestel ADB-6309 Ankastre Davlumbaz yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.07.2019
    "."

    Olumlu yönleri: "Biz evlenirken kayınvalidemlerin evinde yaşadık. Sonradan ayrı bir eve çıktık ve evin eşyalarını kendi isteğimize göre seçtik. Mutfağımda ankastre setimi de vestel seçtim. Özellikle davlumbazımdan çok memnunum. Duvar tipi davlumbaz. Duvar Tipi Cam Üstü Dokunmatik Kontrol 2x3W LED Ocak Aydınlatması 15 dk. Zamanlayıcı ve Otomatik Kapanma özellikleri var. tek yönlü hava akışı ile çekilen koku dışarı aktarılır. Dışarıdan kötü koku gelmesi engellenir. Ayrıca tasarımı çok şık mutfağıma çok şık ve modern bir hava kattı. Çok memnunum. Eğer ihtiyacınız varsa gönül rahatlığıyla tavsiye ederim."

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Tasarım olarak çk şık duruyor rengi de çok güzel sade güzel duruyor. Çekim gücü de gayet iyi mutfaktaki kokuyu hemen dağıtıyor. Sessiz çalışıyor. 3 kademe hız ayarı bulunuyor. Fiyat olarak da gayet uygun.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel ADB-6309 Ankastre Davlumbaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel ADB-6309 Ankastre Davlumbaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat