Profilo DVE6G520 Davlumbaz Yorumları

Profilo DVE6G520 Davlumbaz yorum ve tavsiyeleri

(23 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Sağlam eksiksiz geldi kurulum yaptırdım tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    Ordan burdan çıkan ürünü gelişi güzel kutulayıp göndermişler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    Kullanışlı

    Olumlu yönleri: Üründe cam filtre kapağı var, hem temiz duruyor hem de zarif. Ayrıca hava çıkışlı ve hava dolaşımlı kullanıma elverişli bir cihaz. Profilo davlumbazlar yüksek emiş gücüyle büyülüyor zaten. Üründe 2 adet Led aydınlatma var. Yemek pişirirken içerisini rahatça görüyorsunuz. Buna ek olarak da gayet sessiz çalışıyor. Severek ve keyifle kullanıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Mutfakların vazgeçilmezi olmaya aday bir ürün. Benim evimde Amerikan mutfak var. 3 çocuğumuz olduğu için günde en az iki öğün yiyoruz evde. Çocuklar da kızartma yemeklerine falan bayılırlar. Bu davlumbazın 3 adet güç kademesi var ve emiş gücü gerçekten kuvvetli. Evdeki kötü kokular kısa sürede çıkıyor ve temiz bir alan yaratabiliyorsunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.10.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) herşeyi güzel sesi helikopter

    Olumlu yönleri: 1 yıl oldu kullanıyorum emişi ve aydinlatması çok güzel. Amortisörlü olması çok güzel. İlk günkü gibi sorunsuz kullanıyorum Olumsuz yönleri: Yemek yaparken mutfakta aspratörün sesinden yanında konuşanların sesini duyamıyorsun. Söyleyecek birşeyiniz varsa aspratörü açmadan önce söyleyin, açtıktan sonra işaret diliyle anlatabilirsiniz derdinizi gürültüden.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    beğenmedim

    Olumsuz yönleri: satıcı firma ürünü çok çok geç kargoya vermiş aynı zamanda Bu ürünün performansı beklentilerimi karşılanıyor hiç memnun kalmadığımı belirtmek istiyorum satın almak isteyen arkadaşlar varsa tekrar tekrar düşünsünler Bence böyle bir saçmalığa hiç gerek yok diye düşünüyorum. benim param çöp oldu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Taşındığımız evimizde davlumbaz yeri boştu. Eşim davlumbazın önemli bir ihtiyaç olduğunu söyledi. İnternette araştırma yaptım. Birçok markayı inceleyip kıyasladım. Kaliteli ve uygun fiyatlı ürün arıyordum. Profilo davlumbaz da aradığım tüm kriterler vardı. Aldım ve kullanıyoruz. Beklentilerimizi karşıladı. Yemek kokusunu tamamen çekiyor. Eşimde çok beğendi. Memnun kaldık. İhtiyacı olanlara kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.03.2021
    profilo

    Olumlu yönleri: ürün şık ve kullanışlı. güzel çekiyor. camı falan kaliteli. Olumsuz yönleri: açılır kapanır cam kapak kilidi sıkıntılı geldi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.02.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) davlumbaz

    Olumlu yönleri: Gayet güzelmiş .. hanım dedi😜

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: güvenilir satıcı

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.01.2020
    Profilo davlumbaz

    Urun gayet güzel ve şık fiyat olarak da muadillerine göre uygun negatif olan bir tarafı varsa oda 3.derecede biraz fazla ses yapması haricinde güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2019
    Üç Yıldız

    gayet şık bir ürün . sesi biraz fazla. daha sessiz bir model var desibeli daha düşük keşke onu alsaydım.

  • NI1 aracılığıyla, 07.07.2019
    kargo firması ceva ise almayin

    ürün daha gelmedi 9 gün oldu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.06.2019
    .

    Olumlu yönleri: Duvar tipi ürün olduğu için almamda önemli bir etken oldu. C sınıfı enerji sistemi olması nedeni ile biraz geç olarak pişirme işlemi olabiliyor. 60 cm genişlik olduğu için kolaylıkla duvara monte olabiliyor ben şuan memnunum tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2019
    ıyı

    Olumlu yönleri: yemek pıstıkten sonra mutfaktakı kokuyu acayıp ıyı temızlıyor 3 kademesı var. En yuksek sevıyedekı kademesı ıle tertemız hava olusuyor.

  • NI1 aracılığıyla, 24.05.2019
    Ürün idare eder

    Ürün daha kaliteli olabilir diye umuyordum. Üst kapak sıklıkla açılıyor . Genel olarak servis kurulum için aynı gün geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2019
    Dört Yıldız

    İyi ürün fena değil

  • NI1 aracılığıyla, 06.05.2019

    Ürün su anda güzel gorunuyor kullandıkça tecrubelerımı yazarım;)

  • NI1 aracılığıyla, 18.04.2019
    Süper Hızlı Firma

    Ürün aldım ama kurulum yaptırmadım. O yuzden yanlış bilgi vermeyeyim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Profilo DVE6G520 Davlumbaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Profilo DVE6G520 Davlumbaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat