Hotpoint MWHA 2012 Mikrodalga Fırın Yorumları

Hotpoint MWHA 2012 Mikrodalga Fırın yorum ve tavsiyeleri

(40 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 09.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    çok güzel bir ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    kesinlikle tavsiye etmiyorum kırık geldi calistirinca dönmüyor iade ettim

  • Trendyol aracılığıyla, 13.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel tek kelimeyle ızgarasıda çıktı içinden

  • Trendyol aracılığıyla, 05.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ofistede kullanıyordum pratik ve kullanışlı

  • Trendyol aracılığıyla, 16.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    küçük mutfaklar için ideal. ozelliklerinde ızgara yok yaziyor ama icinden ızgara cikti. yemek ısıtmak için tencere tava bulaştırma derdi bitti.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    fiyatına göre çok iyi. özelliklerinde belirtilmemiş emin olmadan almıştım ama ızgarası da var. gücü iyi. içi pek büyük değil küçük alanlar için ideal

  • NI1 aracılığıyla, 11.06.2021
    harika renk ve kalite

    ürün ve paketleme harika kaliteli makine

  • NI1 aracılığıyla, 08.06.2021

    Mağaza gayet iyi paketlemiş, sorunsuz bi şekilde teslim aldım teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 31.05.2021
    Minnoş

    Çok tatlış çok minnoş bir fırın ben çok beğendim. O koskoca hantal fırınlar mutfağı kaplıyordu bu tam da yerine oturdu çok şık durdu. Çalışması da aynı anlatıldığı gibi fiyat performans ürünü tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 30.05.2021
    güzel ürün

    güzel ürün ancak beklediğimden biraz küçük geldi

  • NI1 aracılığıyla, 09.04.2021
    İdeal bir ürün

    ilk başta çok fonksiyonlu yanar dönerli fırınlara bakıyordum. Sonra birden eski fırını düşündüm onda da bir sürü fonksiyon vardı ama ben su, süt ve yemek ısıtmak dışında hiç kullanmadığımı hatırladım. Hatta sadece zaman tuşunu kulanırdım diğer ne işe yaradığını bilmediğim bir sürü tuşa sadece yanlışlıkla basardım: . Bu yüzden bu ürünü aldım. iyiki bunu almışım gayet şık, ufak ve en önemlisi kolay...

  • NI1 aracılığıyla, 04.04.2021
    makine güzel

    Ürün gayet güzel ankastre setim de siyah oldugu için özellikle aldım sadece paketi açtım dibi ıslaktı artık mağaza da mı taşımada mı ıslandı bilmem ama sadece altı ıslak olduğu için sorun yaşamadım makine de işini yapıyor tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 24.03.2021
    ÇOK GÜZEL

    Ürünü alır almaz kargoya verildi ve ertesi sabah elimdeydi. Süper hız. Paketleme çok iyiydi, hiçbir hasar almadan geldi. Bu ürünü seçerken çok araştırdım. Digital almaktansa, bu şekilde analog ayarlı olmasının daha iyi olduğuna karar verdim. Çünkü karmaşa yok. Gücü belirle, süreyi ayarla, bitti... Fiyat performans olarak en iyi ürün bu diyebilirim. Diğer çok satılan bir malum modelin üzerindeki saç çok ince, kolayca ezilip büzülüyor. Ayrıca onun kasası gereksiz büyük. Bu ürün mutfakta fazla yer kaplamayacak emin olun. Görünümü çok şık, kullanımı basit. Performans harika.. Denedik, çok verimli güzel işlev görüyor. Bir adet te kendiniz özel plastik koruma kabı alın mutlaka. Fırının içine yağ su sıçramasını önlüyor, içi tertemiz kalıyor. Bundan sonrası artık internet üzerinden güzel yemek tarifleri bulmaya kalıyor. HAAAA.. EN ÖNEMLİSİ... BURADA SORU CEVAP BÖLÜMÜNDE IZGARA ÖZELLİĞİ YOK DENMİȘ AMA VAR :) Izgara için özel bir çelik ızgara aparatı da çıkıyor. Aman dikkat, ızgara yaparken grill seçeneğini seçin. Çok sevdik bu ürünü. Bu fiyata da hiçbir yerde yok bu model.. Vestel garantilidir.

  • NI1 aracılığıyla, 04.03.2021

    Gayet şık. Mini olması yanıltmasın sonuçta 20 Lt. Önemli olan hazne kapasitesi, dış boyut minimize edilmiş gayet te güzel olmuş. Kargo sağ arka köşeye darbe vermiş ayak kısmı hafif eğikti, yapışkanlı pabuçla çözdüm artık dengede duruyor. G: 43,5 Y: 26 D: 34 (Kapak kolunu da eklersek 38)

  • NI1 aracılığıyla, 14.02.2021

    Paketleme güzel yapılmış olmasına rağmen, PTT Kargo fırının üzerine ne koyduysa, paketin üst tarafındaki cam tabağı kırmayı ve karton kutuyu ezmeyi başarmış. Paketlemenin sağlamlığından dolayı dışarıdan durum belli olmuyordu, açınca ortaya çıktı. Bu yüzden, kargocuyu göndermeden paketi tamamen açıp kontrol etmenizde fayda var. Mağazaya durumu resimleriyle bildirdim, kırılan tabağın yenisini gönderdiler.

  • NI1 aracılığıyla, 11.02.2021
    hotpoint mikrodalga

    yerimiz küçük olduğu için aldık. küçük duruyor ama şık.

  • NI1 aracılığıyla, 04.02.2021
    Orjinal urun super kargolama

    Urun zaten Ariston kalitesi gercektrn şık tezgah uzetinde muazzam duruyor. Calisirken isik yabdigi icin takip kolay. Muazzam muhafazali geldi. Bircok firma faturasiz gönderir ama urunum FATURALI geldi . Fatura onemli cunku garantisi icin sart. Urun kaliteli magaza guvenilir. Cok tesekkur ederim cok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 15.01.2021
    Dreams

    Sipariş süresi, kasa ve ses üzerinde teslim edildi. Çok teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 28.12.2020
    çok güzel

    Ürün güzel. Paketleme güzel. Hersey güzel ama ptt kargo berbat.

  • NI1 aracılığıyla, 23.12.2020

    Kargo beklediğimden hızlı geldi Ürünü henüz denemedim ancak hasar göremedim Teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hotpoint MWHA 2012 Mikrodalga Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hotpoint MWHA 2012 Mikrodalga Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat