Ventino VN1016 Aspıratör Yorumları

Ventino VN1016 Aspıratör yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 24.06.2018
    Çok kötü

    Yok kardeşim başka bir ürün alın sacı çok ince içinden çıkan 4 vida kısa kurulumu servis yapmadı yeterli yer vardı yer yok dediler 80 cm olmasına rağmen. Ben kurdum kurulumu zor 50 Tl fazla verin ıyi birşey alın çekimi de beğenmedim 460 metreküp olduğunu düsünmüyorum benden tek yıldız

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2018
    Ürün vasat Servisi iyi

    Ürünü ilk yoruma göre aldım ama açıkçası kalitesi düşük 3 yıldız verebilirim.Tek iyi tarafı servisi servis den gelen arkadaş çok ilgilendi ve sorun çıkaran ürünü hemen değiştirdi.Servis olarak 5 yıldız eder.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2017
    5 yıldız

    Bu fiyata bu kadar iyi bir ürün beklemiyordum. Ürünün tamamı gri ayrıca ön panel tam inox olması çok güzel. İstanbul dışında olduğum için biraz tedirgin olmuştum servis gelip ücretsiz kurar mı diye ama korktuğum gibi olmadı ertesi gün gelip ücretsiz montaj hizmeti verdiler teşekkürler..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ventino VN1016 Aspıratör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ventino VN1016 Aspıratör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat