Hibsan 8052 Beyaz Aspiratör Yorumları

Hibsan 8052 Beyaz Aspiratör yorum ve tavsiyeleri

(99 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 26.12.2022

    çok sesli sesi var ama çekişi iyi. çok sesli montajı zor aspiratörün içinde vida atmak için uzun uç lazım yoksa hi uğraşmayın üstten motora denk getirmeden basın vidayı çapı 12 cm bir parçası var flex boruya uyması için ya 12 lik flex alın yada adaptör dolaptaki değik de 12 lik ise zor sığıyor çok sesli sesi var ama çekişi iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.06.2022

    Olumlu yönleri: Ürün güzel Olumsuz yönleri: aspiratör ampulü yanık olarak geldi. servis ampul yollamak için not aldı. o gün bugün ses yok!

  • Trendyol aracılığıyla, 13.03.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kalite / fiyat olarak alınacak tek aspiratör.Bunun yarı fiyatına satılan tek motorlu iki kademeli teneke aspiratörlerden de bulabilirsiniz. Yada bu aspiratör ile aynı kalitede marka aspiratörlere yüzde elli fazla fiyat verirsiniz..Karar sizin. Eğer montajı kendiniz yapacaksanız ki diger marka aspiratör firmaları ocak davlumbaz arası 67 cm den az ise montaj yapmıyor.Düşünmeyin..Alın takın. İsmi garip gelmesin Türkiye nin en eski aspiratör firmasıymış.Asıl işleri bu yani.Bende yeni duydum.Firma biraz reklam yapmalı :) :) 3 kademeli,sağlam gövdeli, çift motorlu ama azcık sesli (tabii sessiz olanı üçbin) bir aspiratör istiyorsanız budur..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.01.2022
    HİBSAN 8062 BEYAZ

    Olumlu yönleri: Aspiratörün emsallerine göre çekişi kuvvetli, ses seviyesi normal - aşırı yüksek değil, özelliklerinde belirtildiği gibi kalın filtreli. Yerli malı yurdun malı diyerek iki adet biri kendim için diğerini de mutfak dolabı yaptığım müşterim için aynı satıcıdan aldım. Olumsuz yönleri: Farklı tarihler deki üretim olmalı ki; birinin aydınlatma lambası 2 adet yerine 1 adet hallojen lamba koymuşlar (duy da zaten bir adet, lambanın watt'ına bakmadım açıkçası, 2*25 yerine 50 veya 40 watt'lik da olabilir) ve sürgü panelinin iki yanlarındaki profil boşluklarını kapatan siyah plastik takozların birinin şekli üçgen şeklinde ve sanki yerinde yarım parçaymış gibi görünüyor (farklı modelin takozun yanlışlıkla bu modele uygulanmış olsa gerek, gözden kaçmış belli ki lakin,- görsel kısmında olduğu için göz takılıyor ister istemez)... Diğer ikinci ise özelliklerinde hallojen lamba olarak belirtilmesine rağmen led aydınlatmalı olarak geldi, aynı marka - aynı model - aynı satıcı; cihazda özellik yükselmesi var / ürün özellik açıklamalarına henüz yansıtılmamış... Sonuç: küçük detaylar haricinde kaliteli ürün, kullandıkça tecrübe edilecek bakalım. Alacak olanlar, memnuniyet içinde alabilir lakin öncesinden satıcıdan açıklamada geçen özellikleri birebir aynı mı değil mi teyit etsinler.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 27.01.2022

    Hibsan marka aspiratör aldım.Kısa sürede geldi.Kurulumunu kendim yaptım.Sesi rahatsız edici değil. Çok memnunum..Tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 07.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    usta tavsiyesiyle aldım çok güzel bir ürün kesinlikle tavsiye ederim 🙏

  • Trendyol aracılığıyla, 25.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    emiş gücü çok iyi ama maalesef çok gürültülü çalışıyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün elimizde geç ulaşmasından ziyade ürün düz ince bir koli içinde geldi herhangi koruma naylonu sarılı değildi. ürünün içindeki camı ve ampülü kırılmış vaziyette idi ayrıca ürün montajı yamuk yapılmış arka kapakları baca havalandırma kapakları kırık geldi 1 hafta bekledim geri göndermek istemedim kargo süreysi git gel 2 haftayı bulacaktı. zaten mağdur oldum bide onunla uğraşmak istemedim. kesinlikle tavsiye etmiyorum. özensiz bir iş idi. 250 tl lik daiysi marka ile aynı ürün 100 lira pahalıya iyisi olsun dedik pişman olduk.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Sorunsuz bir şekilde elime ulaştı Üründen çok memnun kaldık..

  • Trendyol aracılığıyla, 28.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    kargo nun hatası olarak filtrelerinde ezik olan ürünüm satıcı firma tarafından değiştirildi.firmaya teşekkür ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.10.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: kaliteli

  • Trendyol aracılığıyla, 11.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kardeşim rica ediyorum artık şu MNG kargoyu kullanmayın,ne zaman MNG den bir şey gelse mutlaka ürün zarar görmüş oluyor,aspiratörün camı, ampulu kırık ve aspiratörün gönyesi kaymış,kime ne diyeyim şimdi??

  • NI1 aracılığıyla, 02.08.2021
    Aspiratör çift motorlu Hibsan 8052

    Ürün paketleme ve kargo hızlı tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Ürünü on gündür kullanıyorum gayet memnunum alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim hiç tereddüt etmeden alabilirler Ürün bence tam performans ürünü çok aşırı iyi bir şey beklemiyorsanız bu ürüne b akabilirsiniz ben beğendim ışığının LED olması ayrı bir güzellik katmış çekim gücü yüksek gayet kullanışlı bir ürün. Kargo hızlı geldi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.05.2021
    f/p ürünü

    Olumlu yönleri: Yalnız yaşıyorum ondan bir aspiratöre ihtiyaç duyacağımı sanmazdım ama kesinlikle her eve şart bir ürün. Ev yemek kokusu doluyordu. Şükür ki bu dertten kurtuldum. Bütçeme uygun olması da benim için çok önemliydi. Bu tam bütçeme göre gerçekten. Bir kez temizledim. Fazla kir tutmuyor ve temizlemesi de gayet kolay. Tam fiyat performans ürünü.

  • Trendyol aracılığıyla, 31.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Aspiratör fiyat performans ürünü kesinlikle. Bu fiyatlara alınabilecek en ideal ürün. Kargoda hasar almış aydınlatma camı kırılmış. Satıcı ile irtibata geçtim. Ürünü birebir kendileri eve gelerek değiştirdi. Teşekkür ediyorum buradan bir kez daha kendilerine. Bu satıcıdan gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz ürünlerinin arkasında duruyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.03.2021
    çekiş gücü

    Olumlu yönleri: çekiş gücü yüksek memnun kaldım

  • Trendyol aracılığıyla, 21.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    hipsan herzaman kaliteli üründür tavsiye ediyorum eksiksiz bir şekilde geldi ayrıca aslanbey ticarete teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 13.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün cok guzel ama bnım mutfak dolabımı 55 cm yaptıkları için buyuk geldı ıyadeye gönderdım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.12.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) güzel ürün

    Olumlu yönleri: çok güzel ürün montajı basit ayrıca sağlam şekilde geldi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hibsan 8052 Beyaz Aspiratör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hibsan 8052 Beyaz Aspiratör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat