Kumtel Kf-4125 Gri Mini Fırın Yorumları

Kumtel Kf-4125 Gri Mini Fırın yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2017
    göründüğü gibi değil

    Fiyatı ve görüntüsü iyi diye aldım. Isınması iyi ama rezistansı açıkta ve tek tarafta olması çok kötü. önce sağ taraf pişiyor tepsiyi çevirmek zorundasınız. Ayrıca tepsi ve ızgara fırının içine rahat girmiyor sıkışıyor. Çıkartırken bir kaç defa açıkta olan rezistana dokunduğun için elimi yaktım. Ben kullanmamaya karar verdim. Fiyatı uygun olduğu için değiştireceğim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.11.2016
    Fiyatına Göre iş görüyor

    Fiyatı çok uygun.Çok da hafif.İçindeki rezistanslar bir tarafa daha yakın konumlandırılmış.Kek pişirirken yarısında 1 defa çevirmeniz gerekiyor.İlk koyduğunuz gibi pişirirseniz yakınlıktan dolayı reziastans sağ tarafın daha çabuk pişmesine yol açıyor.Tavsiye ederim bu fiyata daha ne olsun yani.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kumtel Kf-4125 Gri Mini Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kumtel Kf-4125 Gri Mini Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat