Termikel 13027-MOA 42 Lt Beyaz Mini Fırın Yorumları

Termikel 13027-MOA 42 Lt Beyaz Mini Fırın yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Eski Termikel kalitesinin yanından bile geçemez .

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İçindeki tepsiler fırın ısınınca rafından düşüyor 👎

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    15 senedir Termikel fırın kullanıyorum, kapağı kırıldı, eski model olduğu için parça bulunamadı yenisini yine hiç düşünmeden Termikel aldım. İyiki öyle yapmışım gelir gelmez denedim, ekmek, revani ve balık yaptım çok iyi pişiriyor. Satıcıda çok hızlı ve ilgili, Cuma gece sipariş verdim Pazartesi sabah geldi. Bir konu ile ilgili satıcıyla iletişime geçtim, yapıcı ve kibardı.

  • NI1 aracılığıyla, 22.09.2021
    Termikel Fırın süper

    Bu kullandığım üçüncü Termikel fırınım, her defasında kaliteyi yükselterek üretime devam ediyorlar. Çok memnunum tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2018
    Bir Yıldız

    Aman bu markayı almayın .Servisi arıyosunuz muhatap bulamıyosunuz.Bulunduğum ilde servisi yok.iki aydır mağdurum benden söylemesi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Termikel 13027-MOA 42 Lt Beyaz Mini Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Termikel 13027-MOA 42 Lt Beyaz Mini Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat