Tefal Keyif Çayı 2250 W 1.2 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Beyaz Yorumları

Tefal Keyif Çayı 2250 W 1.2 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(100 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 01.08.2023

    Arkadaşlar tefat sprit of tea makinesi bozulan var mı? Benim cam demliğim kırıldı. Bulamıyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    aile boyu memnuniyet

    Olumlu yönleri: EşimLe evlenirken almıştık çünkü aynısını annem mutfakta kullanıyordu. O kadar şık ve modern bir ürün ki . Rengi de çok güzel mobilyalarınız ne renk olursa olsun çok uuymlu olacağına eminm. Bizim evde de eşim şimdi çok severek kullanıyor. Çift taraflı su seviye göstergesi benim en çok sevdiğim şeylerden biri oldu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    şık ve modern

    Olumlu yönleri: Özellikleri ile fazlasıyla beğenimi kazanan bir çay makinesi oldu. Hiçbir sorun çıkarmadı kullanmaya başladığımdan beri bana. Missafirlerim geldiğinde de günlük eşimle beraber kullandığımızda da çok pratik oluyor. Çayı da çok lezzetli yapıyor. 360 derece dönebilen tablası çok fonksiyonel. Bunun yanı sıra cam demlik olması çok hoşuma gitti. Böylece çayın rengini görebiliyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    seve seve kullanıyorum

    Olumlu yönleri: Ben rengine aşık oldum zaten bayılırım böyle soft renklere. Dolaplarıma da çok uydu. Modern görünümünden söz bile etmek istemiyorum ürünün ki zaten aşikar bence. Otomatik kapanma özelliği de cezbeden özelliklerden biri oldu. Günümüz çaycılarından da farklı bir ürün. Seve seve kullanacağınıza eminim bir an önce almalısınızderim ihtiyacınız varsa. Benim çok severek kullandığım bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2021
    keyif

    Olumlu yönleri: Akşamları çay seramonilerinin vazgeçilmezi oldu neden daha önce demlikle uğraştığımızı sorguladık sayesinde.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2021
    Başarılı

    Olumlu yönleri: Tefal Spirit Of Tea Timer Keyif Krem aynı marka çaycım var,cam kısmı kırıldığı için tekrar sipariş verdim, cam demlik olması çayın olup olmadığını anlamak için güzel ben severek kullanıyorum makinesi de güzel iş çıkarıyor almayı düşünen arkadaşlar hemen sipariş verebilir üründen memnun kalacaklarının garantisini veriyorum özellikle gelin adaylarına tavsiyem. )

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel kullanışlı.. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.09.2020
    "efsane"

    Olumlu yönleri: 1 litre demleme kapasitesi var demlik malzemesi camdan gövde malzemesi de camdan genel olarak su ısıtma kapasitesi 1 litre çay filtresi var ikaz lambası var otomatik kapanması var otomatik demleme var su ısıtıcısı kullanma imkanı var bu kadar uygun bir fiyata

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.02.2020
    "Çay makinesi "

    Olumlu yönleri: Ürün güzel, hediye etmek için aldım, çok beğendiler. Ayrıca bu urunu bulamazsınız, tefal de bu urun yok.

  • NI1 aracılığıyla, 25.11.2019
    guzel

    Guzel urun sadece beyaz kettle dan braz plastik kokusu gelyo yoksa super cihaz

  • NI1 aracılığıyla, 17.07.2019
    Güvenilir mağaza

    Ürün güzel bir şekilde paketlenmişti. Teşekkür ederim ilginiz için

  • NI1 aracılığıyla, 20.06.2019

    eski versiyonunu kullanıyorum çok memnunum şimdi hediye olarak aldım....hızlıca kargoya verdiler sorularimi hemen cevapladılar kargoyla birebir ilgilendiler teşekkür ederim tavsiye ederim ..

  • NI1 aracılığıyla, 26.05.2019
    tefal kalitesine yakışmamış

    çaycı çok yer kaplıyor biiiir kaynama durduktan sonra suyu sıcak tutmuyor ikiiiii demlik içerisindeki kuru çay haznesinin aşağısı düdük gibi üüüüüç bu sebeple kuru çay sudan yukarıda kalıyor dööööört demliğin alt tarafı geniş olduğu için kuru çaya ulaşamıyor beeeeş büyük bir tasarım hatası var altıııı tefal sen hiç bir şeyi düşünememişsin yediiiii görür görmez başkasına verdim sekiiiiz

  • NI1 aracılığıyla, 17.05.2019
    Tefal çaycı ürünü

    Ürün gerçekten çok iyi tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 15.03.2019

    ürünün dem kısmı sürekli sıcak kalıyor fakat su kısmı kaynar ısıda kalmıyor, her çay almak istediğinizde düğmesine basıp kaynamasını beklemek zorunda kalıyorsunuz.

  • NI1 aracılığıyla, 23.02.2019

    Teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 07.02.2019

    evet çok memnun olduk

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2018
    İdare eder

    Öncelikle ürün çok estetik, mutfağınızda serviste gerçekten çok hoş duruyor. Tek sorun çay hep ılık... sıcak değil !!! Önce suyu ısıtmanız lazım ondan sonra çayı bardağa dökebiliyorum... Ypksa paşa çayı gibi oluyor...

  • İnce Hesap aracılığıyla, 10.01.2018
    Harika

    Hem kettle hem çay makinesi almayın. Tefal Keyif çayı alın yerden kazanç sağlayın aynı zamanda bazı çay makinelerinde demliği nereye koyacağım derdi oluyor o da yok. Harika bir ürün şık ve kaliteli. Beğenerek kullanıyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2017
    Dört Yıldız

    beğendiğimi söyleyebilir, bu fiyata çok iyi ürün kesinlikle

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal Keyif Çayı 2250 W 1.2 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal Keyif Çayı 2250 W 1.2 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat