Awox Demplus 2200 W 0.7 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çelik Çay Makinesi Gri Yorumları

Awox Demplus 2200 W 0.7 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çelik Çay Makinesi Gri yorum ve tavsiyeleri

(793 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    çaycı konusu

    Yaklaşık 4 aydan beri kullanıyoruz çok güzel ve memnunum Diğer markalara verdiğimiz para sadece ismine verilen para boşuna veriyoruz aynı paraya bundan 3 tane alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Sizin kadar işini iyi yapan site çok az. Zamanında teslimat, özenli paketleme. Teşekkürler hepsiburada :) ürün de gayet güzel. Rengi yakından daha güzel. Arkadaşlarımla çay keyfi yaparken tavsiye edeceğim ??

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    Bence alınabilecek en güzel ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kendinize almayın.

    Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve kapağı yerinde tutamıyorum. 2 kişilik bir aile için yeterli ancak daha fazlası için hacmi çok yetersiz. Rengi çok güzel ve ben de ona kandım. Ancak alt düğmesi termostatlı ve kaynamadan bile atıyor. Çay keyfim kaçtı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi

    Awox markasına güvenirim gerçekten uygun ve sağlam ürünler yaptıkları açıkça ortada b8r çok ürününü kullanıyorum bu ürün bu fiyata ve kapasite yönünden çok uygun fiyatta bizlere sunulmuş bence kaçırılmaması lazım diğer plastik ürünler sağlık açısından kötü bunun heryeri çelik ve güvenilir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2022
    awox

    Olumlu yönleri: kullanışlı bir urun Olumsuz yönleri: olumsuz bir şey yok

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2022

    Olumlu yönleri: mukkemel yeni aldik ilerlemeye göre yorum degisebilir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.03.2022

    Olumlu yönleri: Daha bir kez kullandım ama güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.03.2022
    Awox çaycı

    Olumlu yönleri: Henüz kullanmaya baslamadim ama dış materyali fena değil iş göreceğine inaniyorum.Daha sonra firsat verirseniz kulaanim deneyimimi paylaşırım. Olumsuz yönleri: Henuz kullanmaya baslamadigim için bişey diyemiyorum umarım aldigima pişman olmam.3 yıldızı şimdilik oylesine veriyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.02.2022
    Awox

    Olumlu yönleri: çok kaliteli ve gelmeli bir urun

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.02.2022
    Harika

    Olumlu yönleri: Tasarımı ve duruşu çok güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.02.2022
    Awox Çay Makinası

    Olumlu yönleri: Fiyat performans açısından çok olumlu bir ürün.Paketlenmesi kargo süresi çok iyi bir ürün.Ben üründen çok memnunum. Hatta ikincisini satın aldım. Olumsuz yönleri: Ürünün olumsuz yanı.Fiyat istikrarının olmayışı.Satıcıya göre hatta rengine göre fiyat değişiyor.Bu çok saçma...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Ailemin evindeki çay makinesi bozulduğu için bu makineyi hediye olarak almak istedim. Annemle babam çay içmeyi çok sevdiği için yüksek su kapasitesi çok önemli bir kriterdi. İnternetteki yorumlarından dolayı gönül rahatlığı ile sipariş verdim. Açık kahve rengi annemin çok hoşuna gitti ve mutfağımıza çok yakıştı. İhtiyacı olanların rahatlıkla tercih edebileceği bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2021
    Harika

    Olumlu yönleri: Öğrenci evime geceleri ders çalışırken bir şeyler içmek için bu çay makinesini almaya karar verdim. Tasarımı gerçekten çok hoş ve ergonomik. Yüksek ısıtma gücü ile gerçekten suyu çok hızlı bir şekilde ısıtabiliyor. Suyu ısıtırken çok sessiz çalışıyor. Ayrıca yüksek su kapasitesi sayesinde tekrar su koymama gerek kalmıyor. Üründen çok memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2021
    Kullanışlı

    Olumlu yönleri: İşten eve geldiğim zaman çok yorgun olduğum için çay demlemek zor geliyordu. Bu makine sayesinde çok kolay ve zahmetsiz şekilde çay demleyebiliyorum. 1.7 litrelik yüksek su kapasitesi olması harika. Ayrıca su seviyesini görebilmek çok iyi bir özellik. Yüksek ısıtma gücüyle suyu çok çabuk ısıtabiliyor. Ayrıca tasarımı gerçekten harika. Alacak olanlara tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.11.2021
    akm

    Olumlu yönleri: sıfir demlik kapagı oturmuyo altarafi sikintili

  • Trendyol aracılığıyla, 29.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    F/p canavari

  • Trendyol aracılığıyla, 27.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    4 aydır kullanıyorum fakat çaydanlık bölümünün boyları soyulmaya başladı pişmanlık gerçekten böyle beklemiyordum

  • Trendyol aracılığıyla, 25.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    gayet güzel teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 23.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Anneme aldım sadece denemek için çalıştırdım iyidi çabucak kaynattı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Awox Demplus 2200 W 0.7 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çelik Çay Makinesi Gri kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Awox Demplus 2200 W 0.7 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çelik Çay Makinesi Gri yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat