Fakir Crea Izgara Tost Makinesi Yorumları

Fakir Crea Izgara Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 31.07.2017
    Teknolojik ve kullanışlı

    Görüntüye önem veriyorsanız ve teknolojiyi seviyorsanız tam size göre, alt ve üst plakaları ayrı ayrı çalıştırıyor, ısı ve zaman ayarı yapabiliyor olmanız çok güzel. az bir ızgara işiniz varsa tek plaka çalıştırarak elektrikten tasarruf yapabilirsiniz. zaman ayaırı sayesinde tostları yakma derdine son.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2015
    sade hoş

    güzel kullanışlı pratik bir tost makinesi hızlı ısıtma özelliğine sahip, plakaları çıkıyor bu bir avantaj, zaman ayarlama ve ısı ayarlama özellikleri basit anlaşılır, makineyi her açtığınızda yanık kokusu geliyor ama bu normal kullanım kılavuzunda yazıyor.fiyat olarka en iyisi hepsiburada da ve 3 gün içinde ürün teslim aldım gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2015
    güzel

    üründen gayet memnun kaldım ızgara yapmak için almıştım beklentimi fazlasıyla karşıladı çok kullanışlı dakika ayarlama özelliği olması çok iyi tavsiye ederim gayet memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2013
    En iyisi!!!

    Şimdiye dek kullanmadığım marka kalmadı, hepsinin bir kusuru vardı. Bir süre sonra döküldüler... Bu alet neredeyse süper! Derecesine gelip sinyal verince tostları koyun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.08.2013
    Gayet güzel

    Beklediğimden daha güzel çıktı. Alt ve üst yüzeylerin ısısı ayrı ayrı ayarlanabiliyor. Zaman ayarlamasına imkan vermesi de gayet güzel olmuş. Alt ve üst yüzeyler oldukça kolay çıkarılıp takılabiliyor. Ben çok beğendim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Crea Izgara Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Crea Izgara Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat