Schafer Grill Haus Bakır 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Schafer Grill Haus Bakır 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(85 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Harika bir tost makinesi, eskisi ile boşu boşuna eziyet çekmişim onu anladım. En ufak yağ damlatmiyor, çok hızlı ısınıyor ve geç soğuyor. Tostlari harika yapıyor. Bugün sebze ve et kizarttim çok güzeldi. Alacaklara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyat performans iyi

    Öncelikle ürün elime çabuk ulaştı, hepsiburadaya teşekkürler. ürünün markası kalite, fiyatı hepsiburada farkıyla çok iyi. tost yapması çok iyi, ısıtma güzel yukarıdan aşağıya baskı yaptığınızda arkadan kalkmıyor ve bu da tostun ince olmasını kolaylaştırıyor. bence tek eksik yönü plastik kısımlarının fazla olması. tutma sapının ortasındaki plastik esniyor, kırılacakmış hissi veriyor. makinenin gri renkli sap kısımları da sert plastikden yapılmış ancak iç kısımlarında metal var ve sadece dış kısımlar plastik. alt kısımlardaki plastikler şimdilik iyi dezavantaj mıdır bilemiyorum. kilitleme özelliği ile dik konumda durabiliyor. ızgara kısmını daha kullanmadık bu yönde yorum yapamıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel ürün

    Fiyata göre gayet guzel ürün Hızlı kargo ... ust kapaktaki plastık umarım erimez.... Bu arada kitapcık ve garanti belgesi cıkmadı Satıcı lütfen yönlendirebilirmi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.01.2022
    schafer tost

    Olumlu yönleri: Cihaz. Mükemmel. Bi çok işe yarıyor tost dışında. Mangal. Yap. Olmadı ekmek ısıt

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.01.2022
    gayet güzel

    Olumlu yönleri: beğendim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: başarılı bir ürün. kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: kullanım alanı baya büyük tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 29.10.2021
    kaliteli ürün

    tost makinesinde iyi bir tost yapmak isteyenler oncelikle 2000 watt tost makinesine baksinlar nicin derseniz ben daha once 1800 watt degisik marka ürün aldim tosttan adeta vazgectik ama simdi shefer 2000 watt makina adeta canavar gibi lezzetli tost yapiyor emeği geçenlere teşekkür iyiki varsiniz

  • NI1 aracılığıyla, 27.10.2021

    Zamanla kalitesini deneyimleyecegiz.ürün güzel

  • NI1 aracılığıyla, 24.10.2021

    Gayet güzel iyi bir makine. Genel olarak beğendim. Plakaları yıkamak için kolay sökülüp takılabiliyor. Ancak, 2000W gücü ebadına göre az gelmiş bu nedenle geç ısınıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 23.10.2021

    Beğendim güzel, kaliteli, hızlı ısınıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 20.10.2021
    D

    Evet güzel beklenen ürün

  • NI1 aracılığıyla, 15.10.2021
    Güzel

    Güzel güzel güzel

  • NI1 aracılığıyla, 15.10.2021
    başarılı viptrend

    ürünü yeni teslim aldım kullanmadık. nette çok araştırıp yorumları okuyup aldık. aksi bişey çıkmaz heralde. satici sağ Olsun iletişim telefonunu da not etmiş.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.10.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ürün güzel şimdilik, göründüğü gibi..

    Olumlu yönleri: İyi ısıtıyor ekmekler çıtır oluyor evet.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.10.2021
    Mükemmel

    Mükemmel

  • NI1 aracılığıyla, 12.10.2021
    Schafer tost makinası

    Ürün kalitesi mükemmel

  • Amazzon aracılığıyla, 03.10.2021
    Düşünmeden alın. Memnun kalacaksınız.

    Hem kalitesi ile, hem de rakip marka ürünlerin fiyat-kalite-özellikler analizi yapıldığında ürünün üstünlüğü ortaya çıkıyor.Açma-kapama düğmesi, tablaların sorunsuz düğme ile yerine takılıp-çıkarılabilmesi, yeterli kalite, lezzetli tost yapılması, çok kolay temizlenmesi vs. Türkiye'de üretilmesi, üretici firmanın ürünün arkasında durması vs bunlar gayet güzel.Fazla düşünmeden siparişinizi verin.Sonuçta tost makinası alıyorsunuz.Doğru kullanımla sorunsuz kullanırsınız. Hiçbir markayı ömür boyu kullanma gibi bir hayale kapılmayın.Tefal, Delonghi gibi markaların Türkiye pazarındaki düşük-orta kalite ürünlerine koydukları fiyatlara bakınca bu ürün çok daha fazlasını hakediyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.08.2021
    Berbatin berbati

    Ürün özelliklerinin, çok güzel yorum larina aldanıp aldım, ekmeği kizarartamiyor kupkuru yapıyor ve çok geç ısıtıyor onun içinde kuruyor, Kesinlikle tavsiye etmiyorum, paranızı sokağa atmak istiyorsanız alabilirsiniz.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.07.2021
    2000 wat olması muhteşem

    Ürün resimde görünenin bire bir aynısı.Sadece plastik olan yerler biraz daha kaliteli olmabilirmiş.Parasını kesinlikle hak ediyor.Ayrıca kargo teslim hızı için amazzon çalışanlarına teşekkür ediyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Schafer Grill Haus Bakır 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Schafer Grill Haus Bakır 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat